Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte..aj mne sa zdá že tým počasím nam to ide lepšie...včera u nás svietilo aj slniečko..no radosť žiť...irise som sa zasmiala že grcacie myšlienky...:),som rada že sa aj vám darí..
maličká je že kde si?ale nič vážne sa neudialo...ja som ráno mala tiež o niečo viac na váhe...ale chce sa mi ísť na veľkú a akosi to ide len po troche a tiež ma trocha nadúva...
ráno som mala acidko+ovs.vločky a pomaranč..potom si dám jablko a na obed mám chlebík viaczrnný,šunku,syr,zeleninu,sojový dezert čokoládový...
tak vám prajem veľa sily a nech je jar....ahojte
Malicka,ahoj. Neboj,takato chvila jedenia vacsich mnozstiev prichadza obcas,no a.. nafukne nas,pojdeme par krat na zachod a zdravou stravou sa to upravi..som na teba hrda,ako si zvladla chatu,to je obrovsky pokrok! aj vycitky boli,ale nenaklonila si sa k zachodu,velmi si silna. Silnejsia ako svina bulimia...ako,to travenie ani ja nemam famozne,ale upravuje sa to.. tiez som sedela dnes 3x na wc,ale aspon zadkom a nie hlavou:D:D bez prehanadiel samozrejme.
Rozoranie stopnes tak,ze sa vratis k svojim jedlam, nebudes pit alkohol:)
Idem spat,len som sa chcela ozvat este.
Stretneme sa urcite,len momentalne mam strasne napratane dni,oslava narodenin ma caka,atd. starnem. :D ale dohodneme sa!
Ahojte lasky. Akosi som nemala cas na nic. Zanedbala som vas a prepaaacte. Mala som toho vela a po vikende som nemala cas ani na spanok pomaly :) a bola som mimon. Akurat idem do Bratislavy tak zavislacim a kukam vas tu a citam. Inac citim sa strasne. Asi prasknem. Strasne ma naduva. Nech uz som na stanici :D. Irise buduci tyzden stretko? :) pozerala som pocasie. Bude sa zjarnievat :) a mrska, je krasne sledovat ako sa ti dari. Babky robime pokroky ako svina. Po nasom dlhsom abstinovani mozeme robit psychoporadnu vo velkom ;) a inak som sa rozozrala a nevoem ako to stopnut. Po vikende 1.5 kila hore. Ale pila som tak to hram na zadrzanu vodu :D ach jo. Irise. Vidim ze sme rovnako travili vikend ale za seba mozem povedat, ze sa to neatane pravidlom. Jedla som blbosti a mala vycitky aj ked nic neslo von. Ale na druhy den ma nafukovalo a chodilasom na wc casto. To je tym travenim pokazenym debilnym :///
Ahojte lasky. Akosi som nemala cas na nic. Zanedbala som vas a prepaaacte. Mala som toho vela a po vikende som nemala cas ani na spanok pomaly :) a bola som mimon. Akurat idem do Bratislavy tak zavislacim a kukam vas tu a citam. Inac citim sa strasne. Asi prasknem. Strasne ma naduva. Nech uz som na stanici :D. Irise buduci tyzden stretko? :) pozerala som pocasie. Bude sa zjarnievat :) a mrska, je krasne sledovat ako sa ti dari. Babky robime pokroky ako svina. Po nasom dlhsom abstinovani mozeme robit psychoporadnu vo velkom ;) a inak som sa rozozrala a nevoem ako to stopnut. Po vikende 1.5 kila hore. Ale pila som tak to hram na zadrzanu vodu :D ach jo. Irise. Vidim ze sme rovnako travili vikend ale za seba mozem povedat, ze sa to neatane pravidlom. Jedla som blbosti a mala vycitky aj ked nic neslo von. Ale na druhy den ma nafukovalo a chodilasom na wc casto. To je tym travenim pokazenym debilnym :///
Ahoj mrska, mas moju pochvalu :) super ze si vcerajsiu veceru nedala von. Pekny a silny den prajem aj tebe aj kazdej, dobra sprava je,ze tento tyzden bude MAREC! konecne bude nmozno jar. Teraz je sice nechutne pocasie,ale to sa zlepsi, spolu s nasou naladou..
Idem do skoly,mam ranajky za sebou, to co vzdy, a dala som si do kavy taku slahacku :D mala som chut. no tak co..
Inak psychicky sa mam celkom dobre. az sa cudujem.. ziadne grcacie myslienky! Snad mi to ostane :) Piste dievcata.. malicka,ako?
ahojte....
tak takto ste si užívali ale to je fajn,ste ešte mladé tak to treba využiť...ja som včera od poobedia kukala telku a lúštila krížovky....taká som bola nejaká zlenivená ale nevadí...dnes už zarezávam v práci...
dilmah,vo vštkom máš pravdu,ale ako sama vieš,vieme že si škodíme ale aj tak je to niekedy silnejšie...
cítim sa inak ako v mojom najhoršom období,teda lepšie a aj tak ma niekedy ešte napadajú blbé myšlienky...
včera som na večer zjedla tiež trocha viac ale nedala som to von,už ma všeličo napadalo,ale vydržala som..váha ma ráno moc nepotešila ale nejak ma to nerozhádzalo...
no tak ideme na to..pracovať....majte sa fajn a píšte...ahojte..
Ahojte,
ja ze vela zmeskam no a ani nie:) ako sa mate?
prepacte ze som sa neozyvala,tiez som nebola doma cez weekend, party-weekend t bol :P takze tiez som pribrala asi kilo,no a co:D treba obcas. dnes som mala neobycajne velky obed,aj nezdravy,ale vooobec mi to nevadi teraz.:) ozvem sa neskor este,idem dospavat.
Ahoj, v prvom rade si urob poriadok v hlave. Ja som mala bulímiu 5 rokov, schudla som zo 75 kg na 49 kg za pól roka. Túto váhu som si držala asi rok.Môj zmysel života bol v tom, aby som sa napratala a potom všetko von. Nezaujímalo ma to, že moji rodičia musia na tie potraviny tvrdo makať a som jej to všetko vyhodila do záchoda. Postupom času som začala mať depresie a úzkostné stavy. Do toho ma nechal frajer, a to bola posledná bodka. depresie - žravka - zvracanie. Teba trápia 4 kilá? Dodrbeš si žalúdok, vlasy, nechty, zuby! Chceš vedieť dôsledok mojej bulímie??? Môj žalúdok trávi na 55 %, takže denno - denne mi robia spoločnosť tabletky na trávenie, moje hrubé črevo počas bulímie zlenivelo, pretože počas bulímie som všetko vyvracala a na WC som šla asi 1x za týždeň, aj to som mala obstipáciu. Takže si musím pomáhať tabletkami na podporu vyprázdňovania. Tým, že som vracala každý deň, kyselina žalúdočná mi rozožrala zubnú sklovinu a mám tri mostíky, za ktoré som vyhodila 1 500 eur, aby som v ústach aspoň niečo mala, moje nechty boli ako papier a vlasy ako chúpolie, tak sa spamätaj !!!! Všetky živiny, ktoré potrebuješ sú v hajzli!!!!! DO SLOVA A DO PÍSMENA
Aloha!
Vidím, že je tu prázdno až ľudoprázdno, hádam sme sa teda všetky pekne vyliečili :). Ja som sa neuzývala, lebo som bola chatovicovať :P a bolo geniálne, len som prišla domov a mám 59 kíl :D čo vám poviem alkohol a večerné párty doplnky :) aaale čo, krásne som sa zabavila, a bolo mi super, úplne som vypla, ale tá realita tvrdá, čo ma čaká ach jaj, tak sa mi držte :) ja idem vypotiť alkohol do nejakeho gymu :D
ahojte :)
teda ahoj mrska :D
včera som mala v podstate rovnaký nakupovací deň..skoro tri hodiny sme blúdili a nič sme nekúpili :)
s jedlom trošku horšie..teda v rovine,že sa zase prestávam ovládať,čo sa množstva týka..sobotňajší syndróm..malý výdaj energie+ pažravosť..zlá kombinácia :)
dúfam,že dôvod prečo nepíšete nie je ,že sa nemáte dobre..ale jednoducho..nie je času :)
neviem ako vás,ale mňa čakajú ťažké dva týždne..takže..užite si pokojný zvyšok víkendu :)