Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Cauky.
mrska, tak ako mrska hovori,jedenie a nejedenie neni kompenzacna metoda..mozes trucovat,ale jest nezabudaj:) ako sa vyvinul dnesok? pekne pokracujes inac,mam z teba radost.. skoda ze v tej praci toho mas tolko,po obede co robievas? a ako to mas zo spankom teraz?
malickaaaa, ja som tak rada ze sa mas dobre. ako ide cas v nasom hlavnom meste? mna caka nekonecna skola zajtra,tak sa neskor ozvem az...
ja dnes fajn. malo jem ale nezdravo,musim si davat pozor trochu..nechcem nahodou schudnut,je to hrozne ze stale neviem co je nromalne jedenie obcas :(dnes som si dala aj 1 pivo...otvaranie akoze semestra...
Všetkým Vám tu držím palce a som rada, že sa takto podporujte v liečbe a píšete si o krokoch, i ked by sa zdalo že možno maličkých...podstatné je to, že nejaké sú. Verím, že dosiahnete svojho cieľa. Hovorte o svojich problemoch, komunikujte..je to dôležité :) Ešte raz držím palce! :)
Maličká160, zle si to pochopila :) Ja som neni ani mia a ani ana. Študujem na VŠ a robím diplomovú prácu, kde sú mojimi respondentkami dievčatá, ktoré trpia,trpeli PPP. Je ťažké sa dostať k babam, ktoré by mali zaujem hovoriť o svojich emociach, vztahoch, ako sa ich zivot zmenil, pretože preživaju stale bolesť, preto som písala na rôzne fóra, azet, zdravie, blogy, aby mi napísali... Je to anonymné, žiadne osobne udaje a ani osobne stretnutie, ak nechcú. Len to bol môj zámer. Preto sa ti mohlo zdať, keď som v takých skupinách, že som MA al. MBčka. Ubezpečujem ťa, že nie. S jedlom som problém nikdy nemala a asi je to aj na mne vidieť :DDD
Noo takže mam za sebou obed, morčacinu, natural ryžu a červenú kapustu čerstvu so žltou paprikou, uhorkou cibulkou, proste taký šalát všetko čerstvé a chrumkavé, raňajky ako vždy, desiata detto, len som mala ako ovocie sušené slivky, hrušku a po grepu a za obedom som si dala minijablko :D taak sa spokojne napchávam, strava je môj kamaarát a teším sa na každé jedlo :) Ako fakt :) nooo za chvíľu pôjdem asi pretiahnúť svaly a potom hor sa zas do práce. Inak som akási v pohode, nechápem, že tá choroba zo mňa akosi odišla alebo čo.... nepotrebujem sa napchať koláčmi (Asi preto, že sa napchávam zeleninou a ovocímm :D) a je mi fajn, ako fakt, konečne žijem :) No a mrška, čo robíš, keď máš toľko roboty? prídeš mi inač strašne krehká, neviem prečo :D myslím to tak, že si ťa predstavujem ako také étericke jemné žieňa. . . a z hádky si nič nerob, si si mala dať najust večer dobrú večeru, ved vieš že jedlom sa smútok nekompenzuje a to že si ho odoprieš nie je rieššenie....
Ahojte.
maličká to nevadí že tu píšeš sloh..ja ho rada čítam,a beriem si z neho príklad a tú dobrú náladu a odhodlanie,naozaj... ja na viac písania v práci nemám čas,a doma sa mi už nechce k PC...
ja som včera nemala v práci čas ani sa najesť...nebyť tej soboty tak idem dalej..ale idem aj tak...v nedelu sme boli na nákupoch tak som si niečo pekné kúpila na seba...a taká som bola štastná že som zjedla pražený cícer a slaný,čo u mna nebýva zvykom...no a včera sme sa pohádali s mužom a ja som na večeru ani nejedla...no čo už...
dnes by som mala mať v práci volnejšie,no uvidím...ráno som mala acidko a vločky a pomaranč,potom si dám jablko a na obed mám opäť chlebík viaczrnný,šunka,syr,paprika,zelenina,koláčik...
no idem sa pustiť do práce.... majte sa fajn a napíšte...
Ahoj Malicka.. no zda sa ze sme tu ostali 2. Ale aspon mi... som rada ze sa ti stale dari :) uplne dobre vies dodrzovat tu vyzivu, je to krasne... aj cvicis a tak :P
Inak pises ze mas rada klasiku :D cize aj ty mas rada tie svoje zabehnute veci ktorych sa nechces zbavit? lebo ja hej.. ked si zvyknem na isty stereotyp tak som rada ked ho nemenim..
a v skole nas nicia statocne zas.. mam z toho uplne nervy,niesom v tej najlepsej faze momentalne ,ale jem, a nezlyhavam.. to je hlavne,aspon nejake pozitivum.
pekny den..
Aaahojte, no hej, je to tu bieda, mna tu nebaví prispievať slohy a čítať 4 riadkové odpovede :D a na veľa otázok som nedostala žiadnu odpoveď tak na to prdím :D. . . Ale inak neviem ako vy, ja som mala fajný deň :) strava všetko ako má byť, strašne veľa ovocia a zeleniny, cottage a ku večeru som mala ešte rybu s ryžou a zeleninou a mandarinky 3 :D buaaahaha, vynechala som olovrant, lebo som nemohla jesť :D nebolo času, od druhej som nič nemala, tak som si večer dovolila trošku viac, 6 hodín! Och, musím si zo sebou nosiť nejaké núdzové jedlo, lebo som sa skoro samostrávila :D A inak bola som behať a cvičiť a na prechádzke a v meste a robila veci do školy :D proste klasika, ako ju mám rada :) Nooo a tak, čo ste porábali vy? Juuuu Irise si na mňa myslela, to je peekne :) sa teším, keď sa zas stretneme :) padne mi to vhod :) inač, snažím sa prestať po tom Valentínovi so sladkosťami tak dnes konečne žiadna čoko, len ovocie :D juuuhu :P
neprispievate..nie je čo čítať ľudia :D
Ahoj, skús papať malé porcie ale často, papaj to, čo miluješ a nemaj výčitky z toho, čo zješ, a nenutkaj žalúdok na zvracanie a pôjde to :)
Ahojte dievcence, zijete? mrska nejak neprispievas, co je? :(
Malicka, ako? :) dnes som bola v nemenovanom obchodnom dome,tak som na teba myslela, dufam ze sa mas dobre.
Ja som si spatne uvedomila ze moja podrazdenost a chutky boli posobene hormonmi, vcera som dostala menzes. Juchu, menzes je pre mna znamenie uspechu,zdravia. Cize dnes sa uz necitim az tak pod psa.