Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

antiana

som doma na priepustke, budúci týždeň ma už idú prepustiť nastálo, a idem sa sťahovať od rodičov...v nemocnici som za tých 7 týždňov nič nepribrala, naopak, schudla som nejaké kilá...ale doktorka tvrdí že hlavne som sa naučila jesť a nebrať laxatíva, znormalizoval sa mi spánok a nálada...takže, hor sa na sťahovanie!!!:-)

irise

Ahojte.. dnes je krasne :) mam z toho dobru naladu tiez, chybalo nam uz slniecko vsakze?
Napriek tomu,budem musiet ist spat lebo cely tyzden spim 4-5 hodin denne, a to sa uz neda,tak vyuzijem volny cas a lahnem si s plnym bruskom (prave som si urobila tuniakovy salat s bielym jogurtom a dala som si k tomu aj kus peciva..).

mrska, s jedlom som na tom celkom dobre, negrcam, vlastne v tomto roku som grcala len raz. nemozem si to dovolit.. no a jem len tolko aby som nemusela :) aj ked niekedy si myslim ze jem MALO... :( to neni dobre,ale neviem si pomoct, ta PPP je stale tam niekde v hlave a neviem sa najest poriadne, tak som trochu mozno schudla (nebudem sa vazit, cez vikend budem oslavovat narodeniny,tak vtedy sa najem - bude to nutne ,a priberem to naspat )
No kazdopadne sa tesim ze tebe sa dari, a ze slnko ta tesi :) dufam ze situacia v praci sa zlepsi a bude vsetko fajn opat. Hlavne si nepripustaj nieco take ze nejest kvoli praci... si vyrovnana teraz, musis takto ostat, drzim ti palce :)

Inak malicka, aj ja mam teraz taku nejaku blbu naladu.. som si pozerala fotky z tej chaty a priserne som skareda :( uplne hrozne.. nejako musim nabrat svaly - dnes ideme behat s frajerom- aby som mala nieco na sebe... a tie vlasy.. ach :( musim sa zacat zaoberat viac s vyzorom lebo takto sa budem len nenavidiet..

takze takto, je toho dost na stazovanie,na druhej strane sa mi v skole dari,s frajerom sme stastni takze mozno sa nemam co stazovat.. Ten vyzor sa upravi,ide JAR :)

no a nejes vela, resp. na mnozstvo mozno ano,ale tie potraviny maju vysoke GI, a malo kalorii a vela vlaknin,cize nepriberes z nich. a preco nejest ,ked je jedlo dobre :) nevracala si odvtedy vsak? velakrat si na teba inak spomeniem,ked uvidim nejaku peknu zenu podobnu tebe :) Tak dufam ze sa dari.

Malicka 160

Ahojte! Nebojte sa kocky. Som v pohode. Len mam zaspate obdobie. Som unavena a nemam na nic cas. Ak mam tak spim. Taka som nijaka ale depku nemam. Len je to proste divne. Nic sa mi nechce. Som rada ze sa vam dari a ze ste v pohode. Fakt. Pekne papajte ;) som rada ze sa to lepsi. Katkaa co mas za chorobu? Mrska, ta robota ma mrzi, ale teba sa to netyka tak na to kasli aj ked si kolegynu mala urcite rada, nic to nemeni na fakte, ze musis zostat silna a jest poriadne. Ja si davam na desiatu kiwi, jablko, ananas grep pomaranc a bud biely jogurt, alebo sojovy jogurt alebo ovofit alebo acidko, alebo mlieko nizkotucne a k tomu oriesky, goji, a vlocky trosku tak lyzicku z kazdeho :) ovocko si dam predtym ak mam hlad alebo potom ak mam este hlad ale zdy minimalne 3x ovocie doobeda. To sa moze :) a goji si neumyvam. Neni na tom sira.... alr samozrejme ze mozes. Mne to len neprislo nutne. Tu slniecko rozhodne nie je a neviem sa k nicomu rozhybat. Ale pokrok, lepsie spavam a aj plet je lepsia. To travenie, no skusim vynechat cinsku kapustu a listove.salaty obmedzit, sestra vravela ze to moze byt aj tym a ja jem toho dost :D mi to chuti. Inak caje viem ze su ok aj feniklove anizove potom rasca je dobra a tak. A co sa tyka pleti katkaa ano tato choroba ci uz a. Alebo b
Posobia markantne na zovnajsok. Napriklad mas suchu plet aj vlasy a vyrazky mavam aj ja. Pred tyzdnom som sa vyhadzala teda poriadne a odvtedy si vravim, ze sa.nebudem tlacit, lebo som to robila. Mam 2 male vyrazky a cistu plet. Chcem ist este na mikrodermabraziu, kvoli tmavym flakom co mi po tlaceni ostali a aj preto, nrch daco pre seba spravim. Takze tak :) inac ja ranajky klasika a do toho cerstve jahody mnaaam desiata ovofit a taka lanova dia susienka 30 gramova a obedo desiata bude kalerab, mrkva a biely jogurt nizkotucny. Bohuzial cestujem, tak plnohodnotna bude az vecera a olovrant
Dnes idem cvicit, vcera som nebola
Tak sa velmi tesim. Ozaj mala som este.kusok horkej cokolady a kavu s medom na ranajky. Neviem, ci jem vela, mam trosku vycitky ale stava sa.;)

mrska

ahojte dievčatá....
dnes sa ukazuje nádherný deň,slniečko a tak....radosť žiť...
katka...na pleť posobí veľa činiteľov,strava je to hlavné,ja som to spoznala teraz ked sa snažínm jesť ako sa dá,nevracať a tak...mala som pred tým také hnusné a veľké vyrážky...aj teraz niekedy mám ale nie také,a bolo mi aj vypadlo za pár mesiacov asi 4 blomby v zuboch,uplne som sa rozpadala..nboj snaž sa stravovať aspoň zdravo a viac krát denne,skús si dať na čas nejaké vitamíny,cečko,bečko...držím palce len sa nepoddávaj...
irise ty si na tom ako z jedením?
ja som dnes mala jogut,pohánku,pomaranč.... na obed mám zasa chlebík viaczrnný,šunka zelenina,syr,pomaranč..už neviem čo by som si na tú desiatu vymyslela,tak len ma napadne napackať niečo na ten chlieb...to je rýchle...
maličká kde si?ako sa máš?idem vyskúšať to goji,si ma tým navnadila...a premývaš ich pred jedením?lebo sušené ovocie by sa vraj malo...
Tak dnes už je aspoň štvrtok...v robote je dusno no čo už...majte sa fajn...pekný deň....ahojte.

irise

Katka,budem tu zajtra,napis mi,budem sa tesit. Ta apatia mi je znama,takze budem empaticka ako sa len da:) snad sa vyspis,ahoj.

ps. ak chces: dejlajt1@azet.sk

Katkaaa

irise:mozem si s tebou popisat zajtra? som uz unavena, zacala som totiz brat nejaky liek, dufam ze bude normalne zaberat uz!!!!
no a ak hej, dufam,ze vstat budem vediet zajtra a dojst k PC za tym ucelom si s tebou popisat.
Hm, zrejme moji rodicia uz zabudli na povzbudzujuce slova voci mne a spociatku mi to strasne chybalo, teraz je zomna len apaticko-podrazdeno-negativisticka bytost bez zmyslu a kuska zivota.

irise

chapem. ta apatia moze byt z roznych dovodov,niesi prilis chuda? kolko mas bmi? nedostatok glukozy,teda jedla vyvolava depesivne myslienky..
Jasne ze ludia su sebci,ale svet nieje o tom ze hladat to zle..skus kazdy den si kustek pekneho najst,nech to je kvietok,alebo dobry caj,alebo kniha,film..hlavne sa musim prinutit VSTAT a vyjst von,pozriet sa na svet a nemysliet len na jeho nechutnost..

Katkaaa

nie niesom celu noc hladna, uz veeela mesiacov som uplne apaticka,mam dost neprijemnych priznakov, ale neviem ci to suvisi s tym, ze som sa vzdy snazila schudnut co sa mi aj darilo,no bez opatovneho pribratia neslo znova schudnut,proste taky kolotoc, no uz dlho mam total naruseny zivot,takze.... a myslienky na jedlo stale mam,akoze to ze nemam vela jest,inak zjem hoc co, ale s tym, ze ved nabuduce uz neziem tolko a pod. a nepriberam, ale hlavny problem je to zaspavanie, blbe myslienky, kvalita zivota velmi zla,neviem sa z toho dostat.pohnut sa z miesta proste. Lenze ako vidim,ludia su sebci,neviem co mi je a ked niekto vie tak mi to nepovie, otras.