Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

ahojte..
ano malickej príspebky sú vtipné aj ja sa vždy smejem...
katkaa..neboj sa možno to nebude také vážne..ale psychika vie zo žalúdka urobiť franforce...skús nejaké čaje...už som tu radila napr.STOMARAN,alebo horké žalúdočné...a pleť je asi zlá kvôli tráveniu...ja ako som sa dostala z najväčšieho dna tak sa mi zlepšila hned pleť...držím palce... ešte hodinu a pol a jedéééém domov..teším sa...ahojte..

Ewca

Ahojte, opat v uzadi citam vase prispevky a neda mi nereagovat . Malicka 160 strasne bohovy prispevok 6.21 :-D zacala som kvitnut...cas parenia...sa bavim dobre.Drzte sa baby.

mrska

Ahojte dievčatá...
malicka áno som zo severu a určite ti napíšem...rada by som sa stretla ak by sa dalo...
už som si kúpila to goji tak skúsim..v robote je zatial klud ale kolegyna to neznáša dobre..
irise jesť by si mala viac...ak neješ tak jasné že chudneš ale tade cesta nevedie...a oslavu si uži...
antiana preco sa stahujes od rodicov?ak sa smiem opýtať...a ak ti aspon trocha v nemocnici pomohli,tak sa drž,ale ked chudneš to nie je dobré,čo ti tam na to hovoria?
ja som z jedlom na tom celkom ok...nejdem to zakríknuť...
konečne víkend tak si užite a majte sa krásne..

Katkaaa

Ahojte. Vcera som tu nebola. Tak to uz je no. Ide o to, ze mam asi nieco so zaludkom, mozno helikobaktera. Uz niekolko dni mam ist na odber krvi k doktorovi,ale vzdy zaspim. Som taka slaba uz velmi dlho, ale doteraz mi nenapadlo, ze by to mohol byt zaludok.A nie psychika. Fakt. Ja neviem,ci si toto odpustim niekedy. Vobec mi to nenapadlo, ani mojmu obvodnemu. Tak snad v pondelok konecne vstanem ako mam a pojdem, nech sa to uz konecne vyriesi a skonci. Mam hroznu plet-z toho hladiska,ze ju mam velmi suchu a citlivu,co pred tymito tazkostami taka nebola, a najvacsim strasiakom su pre mna vrasky, radsej sa ani nepozeram do zrkadla.Och.

Malicka 160

Nedávno mi bolo povedané, že vlasy sa majú strihať keď dorastá mesiac :D že potom rastú rýchlejšie a úplne najlepšie pri dorastaní mesiaca v levovi alebo panne :D Bože tu je tak škaredo... Napísala som 4 riadky z bc. :D a furt jem :D ako zdravé veci, ale jem :D už som do seba ráno dostala pomelo, potom trochu vločiek, goji mlieko vodu a oriešky vlašské, potom jablko, potom zas jablko a teraz jogurt a diabetické piškóty a práve dusím krehké kukuričné plátky :D Ach bože.... nevadí, všetko to je zdravé, vo všetkom bolo veľa vody a množstvo mizivé, keď sa to tak vezme, ale aj tak, musím si dať kávu a žvejku :D budem až obedovať, čo to so mnou je :D asi nuda..... noooo a je tu škaredo. . . . a vytláčam sa aj ja vo veľkom ;) to nevadí, veď stáva sa :) vstala som zas o piatej, už som na nohách 4 a pol hodky, ale spánok sa lepší :) vidíš to budem v blave určite a určite si na teba aj nájdem čas a to veeľmi rada.... baby sa akosi neozývajú hmmm.... nooo a teš sa domov, bude ti super a vašich uisti, že si ok pekným obedom :) hmm, veď tvoje vlasy sú super :) lesklé a husté, aj keď si ich mala v gumičke.... ja mám šťastie že som vlnkavá, inak by som to neuhrávala :D A pučím sa tiež :D ale len tú na tom nose :D . . . takže ty máš na čele, no výborne, to sme teda partička ;)))a určite si mala pekný týždeňm, každý moment s priateľom je super, nemám pravdu? :)láska je liekom na veľa vecí :) nech už je krásne, tak megakrásne :) a sú melóny :) juch :) držte sa mi kočky :)

irise

Malickaa, diky velmi za podporu, tak super sa to cita :) Faktom je ,ze sa musim naucit mat rada, musim si zvysit sebavedomie.. je to pre mna velmi tazke. Ale vcera som si kupila pekne veci, dnes som sa pekne nahodila,po dlhej dobe, idem domov, bude tam dobre jedlo, tak si urcite dam aj viac, nech niesom vychrtlina (co niesom ale citim ze by som mohla nabrat nieco)... nebola som doma teraz 2 tyzdne cize dufam ze nebude ziadny komentar od rodicov ze zle vypadam a tak dalej.. snad nie, budem musiet ziarit a usmievat sa :) ved vlastne sa nemam preco neusmievat... tento tyzden bol velmi dobry, aj ked skolsky narocny ale s priatelom sme spolu stravili pekne chvile.

S tym nosom nic nenarobis, take megavyrazky su neprijemne no prejdu :) tiez mam jednu na cele, navyse ja nevydrzim aby som ho nevytlacila,tak potom to vyzera fakt skvele :D Tvoje tri vlasy vobec niesu tri, mne sa velmi pacia a hlavne ich dlzka sa ti velmi hodi. Moje sa idu dnes strihat, len konce, tak drz palce nech to dobre dopadne :)
Idem si dat nejake ovocie teda :) na obed budu cestoviny uz doma, takze mnam. :)
Pekny den! a inak v o 2 tyzdne v stredu mam volno skoro cely den, mozeme nieco zorganizovat,uz bude pekne!

Malicka 160

A mrška, odkiaľ si zo severu? Veľmi dlho sa ťa to chcem spýtať, len sa bojím, ja som totiž z severu tiež a ak by to šlo, rada by som ťa spoznala a spravila si výlet za tebou, alebo naopak, veď možno sme aj z jedného mesta ;) ak to nechceš písať verejne malicka160@zoznam.sk

Malicka 160

Dobré ráno!
Antiana, nie je mi jasné, ako ťa mohli pustiť, keď si schudla, na priepustku, koľko meriaš a vážiš? A koľko máš rokov? Pri anorexií je chudnutie neprijateľné nie? ak ťa naučili jesť pravidelne a normálne porcie drž sa toho, ale akosi mi to odporuje všetko, nezdá sa mi to uveriteľné..... Ako dlho si bola chorá? Telo by sa malo chytiť každej živiny, trošku sa potrápiť s trávením a nabrať všetko potrebné, čo mu bolo odoberané po toľký čas. Pokiaľ si liečená bulimička, to už je iné, to je možné že si schudla. Každopádne, nech sa ti teda darí a nech si šťastnná a prajem veeeľmi silnú psychiku, keď budeš sama. . . vtedy vznikajú totiž najhlúpejšie myšlienky, tak dúfam, že ťa obídu a budeš šťastná a abstinujúca :)
Irise ahoj :)Ako to že malo ješ? Vieš, že taký prístup neuznávame, tak šup šup doplniť aspoň jeden kus ovocia a nejakú zeleninu ;) . . . . A ja ti dám, že škaredá, pokiaľ si zabudla, tak som ťa videla a baby si tu môžeš balamutiť koľko chceš, ale ja viem, že vyzeráš pekne, máš husté vlasy (hoci, možno si bola zvyknutá ešte na hustejšie), teda oproti mojej slame :D isto hej :D ..... aaale čo tam potom :D nikdy to nebolo extra, po bulímií nemôžem čakať na lebke konské žíne žejo :D. . . Takéto myšlienky nie sú dobré, že hovoríš o svojom vzhľade negatívne, musíme sa naučiť mať sa radi. Ja milujem svoje tri vlasy :D sú super :D. . . A presne tak, prichádza jar, čas párenia, všetky opeknieme ako májov čerešne za chvíľu :P. Mne sa to už deje, začala som kvitnúť, pri nose mám megajebák a veľmi bolí :D toľko na odlahčenie môjho nosa, ktorý je momentálne na polku hlavy, ale veď nech si rastie, aspoň budem vynikať :D Si zlatá, že mi tak hladkáš ego, ja si tiež na teba často spomeniem, už nech nie sú také fofry a dáme meeting ;)akurát som zjedla 650 gramové pomelo na ráno :D keď mi pretrávi, dám si vločky s orieškami a mliekom a goji, teraz to nezvládam :D Aaale bolo super :) . . . A svaly sú fajn, len pokiaľ nemáš tuk (čo nemáš) tak ich nevybuduješ zo vzduchu..... preto by si mala viac papať zdravých vecí, kľudne pridaj tvaroh alebo nejaké mlieko navečer, veeď vieme, ako sa stravovať.... idem ešte na moment do postele, nech nevychladne úplne paaa :*