Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
jeeej, antiana sa opät prisla raz pochvalit :DDDDDDDDDD
mrska hej, mam :) diky. Starnem ,desi ma to :D ale nie, vobec.. nahodou mam narodeniny rada lebo vzdy dostanem aj prekvapenie nejaku malickost.
A viete co? budu to prve narodeniny po 2 rokoch ked nevygrcam vlastny narodeninovy obed! drzte palce. :) ale viem ze nebude problem.
mrska hej, mam :) diky. Starnem ,desi ma to :D ale nie, vobec.. nahodou mam narodeniny rada lebo vzdy dostanem aj prekvapenie nejaku malickost.
A viete co? budu to prve narodeniny po 2 rokoch ked nevygrcam vlastny narodeninovy obed! drzte palce. :) ale viem ze nebude problem.
Katka, ja mam pocit ze tvoj problem nebude v tych helicobakteroch, ked mas taketo vycitky po zjedeni par sliviek... to je v hlave potom,nemyslis?
O tom, co je normalne jedenie sa da polemizovat. Podla mna po PPP sa da povazovat za normalne jedenie to,ze si expacientka dovoli prisun dostatocneho mnozstva energie.. ci to uz je zo zdravych potravin,alebo nie, to je jej vec, len sa to nesmie opat preklopit do nejakeho prehnaneho davania pozoru na mnozstvo... No my ako byvale bulimicky musime jest zdravo aby sme nemali pocit ze to musime dat von.
Ja osobne ale napriklad vcera som okrem ranajok a ovocia medzi jedlami nejedla nic zdrave, obed polievka a cestoviny gnocchi (tie zemiakove) so syrom, potom cokolada poobede a par kuskov klobasy na veceru :D takze tak.. kazda to mame individualne.
ahojte...
katkaa,vrásky máme predsa každý...neboj nič všetko sa vyrieši..len dúfam že ked si sa prejedla nešlo to vonku...a áno jeme zdravé jedlá teda ako tomu hovoríme,zeleniny sa môžeš napratať koľko chceš...ale ja ešte aj pred PPP som jedla zdravo,ale nie zas tak ako teraz,ale je lepšie jesť zdravo a hlavne pravidelne v tom som ja puntičkár...až ma to niekedy zaťažuje lebo všetko plánujem...
irise....ty máš narodky?paráda len hlavne si to uži...a jedz pravidelne...držím vám všetkým palce. ahojte.
Help, to vedomie vrasok ma zabija. Uz nech mam to vysetrenie za sebou a vysledky,a viem co mi je,nech viem vyriesit aj hento.
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. Prejedla som sa. Pardon, za velavyznamny prispevok. :/ Kupila som si susene slivky, a akosi mi zachutili.. tot len ceresnicka na torte,co uz. Vsimla som si, ze vy jete strasne malo,a strasne zdrave "veci".Ako, to "normalni" ludia nejedia takto..ani ja nie(to uz vobec)..omg
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vrasky,bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ako zabit komplex?
Ď :):) ozvem
antiana, sorry, ale ty zdrava niesi vobec, to som si ista, len je smutne ze si to neuvedomujes aj ked uz si dospela,predsa mas 31 rokov... :(
mrska, mas pravdu, niekedy stale niesom v pohode s tym jedlom, ale jest treba, len je to tazke aj priberat aj nemat plny zaludok, lebo co ked potom to cele skonci v zachode. Ale dnes na obed som si dala fajn jedlo, aj na olovrant.. tieto domace dni su jediace takze som rada aspon trochu si zaplnim nohavice zadkom :D ale inak nepredstavuj si ma nejak extremne stihlo, to zas nie, nemam ani zapadnutu tvar ,nic...
malicka, vazne su tie tvoje prispevky uzasne, si strasne pozitivna osoba :)
Uz som teda doma, s nasimi som sa porozpravala,najedla. Tak snad je vsetko ok.. idem si lahnut, tiez som vela nespala cez noc,nejako sa zobudzam po 4-5 hodinach spanku. Ale tak co uz.. inak kadernik dopadol super, tak mam pekne vlasky dlhe a huste :) tesim sa velmi!
No a hej, s priatelom je vsetko super,je mojou oporou vo vsetkom a myslim si ze aj ja jeho.. ozaj som rada ze ho mam, inak by som sa tapala niekde v grckach alebo fajceni, nejedeni.. proste sebadestrukcne sklony by som mala dominantne... asi je moj strazny anjel a priatel v jednej osobe :D
Katkaa, tak daj vediet ako dopadnes u lekara. ozvi sa urcite.