Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

irise

hmm, katka, neviem na to reagovat kedze vieme o tebe prilis malo :) 25 rokov je velmi malo este, neviem preco sa bojis..

Katkaaa

irise: asi to tak vyzera, ja neviem.
Po pravde, ked som bola v nemocnici-co nebolo raz ani dvakrat- koli depresiam, tak mi napisali aj f.50 ale ako chodim ambulantne k doktorke,tak ona nekomentuje nic ani nic take nepise, co som rada. Len ja s tym stale cosi mam,ale ona to nejako neriesi,len obcas povie mohla by si pribrat a pod. ... Ona somnou riesi ine veci,prakticke, teraz mam nastupit na stacionar,lebo sa neviem pohnut z miesta nejak. A zdoraznujem este raz tie tazkosti co mam uz dlhu dobu,nebudem konkretizovat, ale takych 23 mesiacov to bude,co som jak otapena a mam problemy v praci a s pracou-kedze NEVLADZEM. Keby to niekto tak mohol pochopit, hned by sa mi ulavilo,lenze nasi ma odsudili, ja nemam vlastne nikoho, ked uz nie ich, ked mi je tak velmi zle a nieje tu nikto kdo by bol k vam laskavy a prisiel,povedal,neboj sa,to sa vyriesi.Hm, to ani za svet.Mozno preto to tak zle znasam cele.
-z toho vyplyva, ze viac ako to samotne jedlo,ci nejedlo,riesim to, ze nevladzem,zle spim a nemam o nic zaujem a som prodrazdena a nesustredena, bez energie.Viac toho je. A ci beriem lieky alebo neberiem,je to jedno. Vysadila som ich, a nic. Zacala som akurat brat nieco na spanie,to je vsetko.
ja viem, ze pisem odveci,asponze je badat moju nepohodu,no. Tak sa ospravedlnujem.

Katkaaa

a Maoam: mam 25 rokov, a mna naopak,narozdiel od irise, desi,ze "starnem". Som na to akosi precitlivena.No mozem za to?!?

irise

Hups, poslala som to 2x...
no Katka a nenapises nam konkretnejsie ze co ti vlastne je? nejes ale nechces si pripustit moznu PPP? alebo ako?

irise

Cavko, ja som sa prave naobedovala ze zachvilku puknem :) superske cestoviny boli s krevetovo-paradajkovou omackou.. sme jedli s mamou,porozpravali sme sa takze fajn, mam rada ked dojdem domov po dlhej dobe a si pripadame ako kamosky, ked do mna nerype....

Malicka diiik! :) Tebe ako pokracuje den? Doma si?
Jaj chcela som ti este povedat ,ze posledne dni mi asi kazdy pochvalil vlasy! ze su huste,zdrave a narastli.. dokonca aj mama, co je zazrak :) takze po 3-4 mesiacoch negrcania uz je vidielny rozdiel:) neskutocne sa te-siiim.

no a ja uz antianu nekomentujem vobec.

Katkaaa

mrska: dakujem za povzbudenie, no a s tym jedlom, ja nezvraciam, takze je to ok,akurat, ze som nepojedla len tych par sliviek, mala som proste taky prejedeny den,nevadi.

vsetkym dakujem za prispevky,

A snazim sa pravidelne starat o plet,pouzivam krem.

Malicka 160: to je jasne, ze chaoticke,ked sa aj tak citim, je to logicke.

No,aspon mi drzte palce,aby sa to vyriesilo. Vdaka.

irise

Cavko, ja som sa prave naobedovala ze zachvilku puknem :) superske cestoviny boli s krevetovo-paradajkovou omackou.. sme jedli s mamou,porozpravali sme sa takze fajn, mam rada ked dojdem domov po dlhej dobe a si pripadame ako kamosky, ked do mna nerype....

Malicka diiik! :) Tebe ako pokracuje den? Doma si?
Jaj chcela som ti este povedat ,ze posledne dni mi asi kazdy pochvalil vlasy! ze su huste,zdrave a narastli.. dokonca aj mama, co je zazrak :) takze po 3-4 mesiacoch negrcania uz je vidielny rozdiel:) neskutocne sa te-siiim.

no a ja uz antianu nekomentujem vobec.

Maoam

Malicka 160 - tak vies, mat 31r., polku zubov vypadanu, takisto polku vlasov, stale zit u rodicov, nemat pracu, priatela, manzela, deti, rodinu, visiet rodicom na krku a jediny 'zivotny uspech' = 42,5 kg :D...co uz no, to uz len polutovat, fakt

a tebe drzim palce na ceste z pekla von, zo srdca

Malicka 160

Achojte:)!
Píšem síce sporadicky, ale myslím, že dosť obsiahle príspevky, takže tak :) No som rada, že Vám občas tým, čo napíšeem zlepším náladu :). Som dnes mala nočnú moru :D Že mi niekto prišiel na to, že toto čo píšem, píšem ja a bla bla bla :D Že ma dotyčný tým vydieral a ja som sa musela brániť ako som len vedela :D že si ma vyhľadal podľa IP :D ach jo :D . . . To len tak okrajovo nooo a dnes je to už lepšie, raňajky to čo vždy len miesto tvarohu jogurt a k tomu 3 kusy kiwi, mňam a potom jablko a potom jogurt s burizónami a oriškami a goji :) tak tak. Chystám sa spraviť zapekaný baklažán, teším sa :) Nooo a tak :) Antiana je chorá, veľmi zle sa čítajú jej príspevky, nie žeby ma to niekde "lákalo" Len ma neskutčne serie :D Takže ju týmto prosím, aby sem neprispievala a otvorila si tému, dovolím si zopár názvov, ktoré by mohla mať: "Som chorá a nechcem sa liečiť", alebo "Som chorá a myslím si že je to ok", alebo "Som na dno a snažím sa k sebe stiahnuť ešte niekoho", alebo "Vaše úspechy sú môj neúspech", alebo "som sebecká krava, ktorá nemá vôľu ani chuť bojovať. lebo PPP je ta najviac vec, čo môžem dosiahnúť". . . Prepáčte, že som zlá, ale takéto choré príspevky od chorej osoby, ktorá si myslí, že niekoho zaujíma, že je chodiaca kostra bez vlasov, zubov, s mŕtvym pohľadom, sú nechutné a pre niekoho môžu byť demotivujúce. Takže Antiana, ty si nejedz koľko chceš, ale dievčatá, ktoré sa uzdravujú nechaj na pokoji so svojím chorým hnusným nechutným chudnutím. MY SA TU MOTIVUJEME A MILUJEME SA TAKÉ AKÉ SME A CHCEME SA LIEČIŤ A VAČŠINA Z NÁS MÁ ZA SEBOU UŽ OBROVSKÝ KUS CESTY, TAK NÁM DAJ POKOJ, LEBO MY TI NEMÁME ČO ZÁVIDIEŤ, TO TY PUKÁŠ ZÁVISŤOU, ŽE NIE SI DOSTATOčNE SILNNÁ, ABY SI SA ZAŤALA A ZAČALA OD SVOJEJ CHOREJ HLAVY A VIEŠ ČO? KÝM TY BUDEŠ SKRÚTENA V KLBKU OD HLADU, MY SI DÁME OVOCIE, DÁME SI MASO, NEDELNÝ OBED, KOLÁČ, ČOKOLÁDU.... TY BUDEŠ LEN SLINTAŤ A PRIBERAŤ AJ ZO VZDUCHU, NAROZIEL OD NAŠICH BRUŠIEK, KTORÉ BUDÚ TRÁVIŤ VITAMÍNY A ŽIVINY. Uff musela som jej to napísať, fakt ma serie.... Tak baby, inak, kvôli nej som si vzhľadala pro ana blogy a je mi z toho zle, kam to dohnal tento chorý svet!.....
Mrška, som na teba pyšná, si úžasná a silná žena, dúfam že si to uvedomuješ, ako veľa sily v tebe je a Irise Chaaaappy bŕŕŕzdej tuuuu juuuuuu :-* v stredu ťa pozvem na niečo dobré, napríklad na prechádzku :D :P majte sa pekne, ešte krajšie papajte a najkrajšie vychutnajte deň a Katkaa, myslím, že patríš do tejto skupiny, len tvoje príspevky sú veľmi chaotické, takže ti vôbec popravde nerozumiem....

Maoam

ktosi tu pisal o vraskach, no babule, ked mate suchu a precitlivelu plet,tak je automaticky ovela viac vrasky (najmä mimicke) vidno

takze treba plet premastovat, su kozmeticke pripravky, ktore su extra na velmi suchu plet, no a ohladne vrasok, Katka neviem kolko mas rokov, ale zaklad su sice geny, ale vela robi strava, spanok, dostatok tekutin (aspon 1,5-2 l denne), mineralov, vitaminov, najmä A a E, stopove prvky, selen, zinok, kup si nejaky pripravok, kde je kys. hyaluronova a Q10 a pouzivaj to na tie vrasky, ale najmä musis plet pravidelne premastovat, takze si zakup patricny krem