Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
chcem len babam, ktore to o mne nevedia povedat, ze ja NIE SOM PPP-pacientka, len vas tu obcas navstivim, povzbudim a drzim vam palce, aby ste sa z toho dostali :-)
Katkaa, som mladsia, 22, ale mam uz co to za sebou, co sa tyka PPP aj inych poruch no tabletkami som liecena nikdy nebola, takze o nich viem len to co som sa naucila v skole (studujem farmaciu) Nenapises ucinnu latku toho antipsychotika? Celkom by som bola zvedava na nu.
Inak to ze si hrozne inteligentna je dost mozne :) si teda na invalidnom ci ako?? kvoli comu? alebo studujes?
Co si davas na tu plet? mohla by som poradit ak chces,aj nieco z lekarne ..
Ak vies ze sa treba tesit z malickosti,to je super :) tak to je prvy krok k uspechu
Doslo mi tiez, ze je nutne sa tesit z kazdej chvile, zo vsetkeho pekneho,lebo nikdy nevies co sa moze stat a ty o to prides. Viem ake to je, prist o nieco cenne.
irise: :) to je uzasne:) niesom blazon :) asi som len hrozne inteligentna :D ..inak, ty si mladsia, ze? pozri, fuzy mam aj ja, teda mam ich, ale fakt, take menej viditelne, ale ja mam dobre oko. Inak, sklony mam obsedantne, ale toto je hroza. Mam fakt suchu plet,a kedze je sucha a citliva tak to asi aj citim, je to logicke. Je logicke,ked niekoho kopnem do nohy,tak ho zaboli, ci nie? A,snazim sa na to zabudnut, nemysliet a hocico, ale to zrkadlo, to zrkadlo je ..................
No a, teba to proste preslo,ani nevies kedy.Vies ako sa na to neviem kedy tesim? uz tak dlho, trapim,tesim, a furt nic.
To,co pises mi je velmi zname, napr. ked mam toto velmi hrozne obdobie, zelam si,aby som ho vedela ovladat,nejako premoct,ale nejde to. Aj tak ma tie vrasky total premohli..verim v silu psychiky,no a,tiez mi asi dochadza, ze ta sila sa moze obratit proti mne- to je z cesty.Ale z odstupom casu to tak vidim.Snad to nieje schizofrenicke, dg. taku nemam,tbl. teraz take beriem nejake,tie co mi dala akoze na spanie- su to antipsychotika. Takze 100% niesom v poriadku. Ale chcem. No goodbye.
Som z druheho konca Slovenska :)
antiana, cav. liec sa teda dalej, este si len na zaciatku cesty.
Katkaa, chapem teda. Kludne sem pis svoje denne cinnosti, mna napriklad zaujimaju. Vies samota je niekedy hrozna, ja ju milujem ale som si vedoma ze vtedy prezivam najhorsie pocity a myslienky a nutkania robit blbosti a nicit sa.. Tak ja si myslim ze by si mala chodit niekam, hoci aj sama najprv aby si nasla dobrych ludi! niesi z bratislavy? tam je plno veci co sa da robit,vazne:) ja som chodievala kade tade ked som este nemala priatela.
No a tie vrasky, to moze byt taka mierna obsedantno-kompluzivita,podlam mna ich vidis len ty. Natieraj sa Niveou q10 ,ta je dobra.. a skus na to zabudnut.. inak asi viem co citis, kedze ja som mala fazu ked som si myslela ze mam fuzy :D a stale som na to myslela..no fuzy nemam,potom ma to preslo nastastie,ani neviem ako.. niekedy mavam/mavala som taketo myslienky ktore mi nesli z hlavy ,ze mam rakovinu urcite, ze mam take choroby..tak potom guuglim a rozmyslam :D to je chore trochu, ale da sa zbavit toho.
Necit sa hlavne ako hrozny blazon, mne si uz teraz sympaticka :)
Antiana, proste tu uz nechcu baby, ktore su v najspodnejsich hlbinach PPP.vidis, ze sa chcu vyliecit, tak chod do inej temy, nekaz im to tu :-) papa
Caute kocky.tak sa tu opat raz baviiim, Malicka 160, dobreeee, si jej dala- Antiane...Moam tiez.sa mi pacite, ako sa nedate vyprovokovat a ste stale silne, bojujte dalej...
tak "milá" malicka 160 a spol., to dokážete niekoho zdrbať len zato že má nízku váhu, ale do hlavy mu nevidíte...odkiaľ viete že sa nechcem liečiť? veď preto som teraz v nemocnici....snáď si nemyslíte že sa mi tam tak páči a som tu nadarmo? este pred hospitalizáciou som vracala všetko aj kávu aj jablko a teraz sa viem najesť normálne a nedať to von...to si myslíte že nie je úspech??? a nemám polku vlasov vypadanú, mám husté hnedé vlasy a všetci mi chvália aj zuby, sú rovné a pekného tvaru, hoci mám tri implantáty, ale vyzerajú prirodzené, ale veď veľa ľudí má napr. mostíky, korunky a pod...no a čo? tak si urážajte svoju mater a choďte do prdele, je mi z vás zle, a veru, už sem nebudem nič písať a ani tu čítať vaše bludy, takže odchádzam a zbohom!!!
irise: nemam kamaratov a momentalne nepracujem. To preto ten stacik. Takze, aj dnes je problem, vstala som pred obedom,hm, nebolo to planovane..a je co robit,ale nemam nakupene,varit neviem. Som doma sama,a cojaviem,prezivam strach,mavam velmi blbe myslienky kt. ma skor ci neskor dobehnu,preto sa bojim zacat nieco robit, dobredu sa netreba bat ja viem,ale tolko sklamani uz mam za sebou. A ten denny rezim to mas pravd. .. Stale sa mi obracia pozornost na tie vrasky,ako sa toho zbavit.. nieje to nahodou psychosomaticka zalezitost? kedze tu suchu plet citim...
A vdaka za nazor a tip! konecne nejaky stimul :) idem umyt ten riad. Mozno sem budem pridavat zoznam dennej cinnosti :D asi je to blbe,a mozno nie.. Vies,citim sa ako hrozny blazon.
Aha, uz chapem, dik za prispevok a objasnenie! :)
No podla mna by si sa mala prinutit na denny rezim, a postupne by si zacala vladat.. napr, rano budicek ranajky, doobeda prechadzka,nakup,obed...poobede odpocinok a vecer kino alebo tak... proste aby si tvoje telo zvyklo na nieco... no ale asi to je tazke sama, to hej.. nemas kamaratov? pracujes?