Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte...
irise,ja sa bojím toho priberania,ale viem že bez toho by to nešlo,ale nechcem moc pribrať...a jasné že každý máme iné chute a nabádať na jedenie trochu môžeme...:),ale hlavne zdravo a výživne...aby nás nenapádali blbosti..
malická tak tvoje príspevky mi vždy vyčaria úsmev na tvári,rada to čítam...fajn jedlá a zasmiala som sa na tom krku...aj ja som to mala rada,ale už som to dávno nevarila,polievku hej ale bez krkov...vieš mne sa nechce moc variť ked prídem z práce,a v sobotu to je o nervy každý chce niečo iné...
a u kozmetičky som bola aj ja ale dala som si upraviť obočie a vytrhnúť kníra...tiež mi nebolo všetko jedno ked mi ho trhala...
ty máš akné?alebo sa ti pleť zhoršila pri PPP?ja som mala také hnusné vyrážky ked som bola taká vychudnutá,uplne velké a hnisavé...a teraz paráda pleť je pekná,ale ostali mi také fliačiky,ale čo hodím omietku na ksicht...a jasné je lepšie peniaze dať do krásy ako pregrcať,anoooo....
tak zajtra víkend dievčatá budeme oddychovať..majte sa fajn a píšte..myslím na vás...
malicka dostala si môj e-mail?písala som ti...ak nie hod ho tu ešte...dik...ahojte..
Jónapot eštenem!
Asi som trepla kravinu, ale viac slovíčok z maďarského ľúbozvučia nepoznám :D. . . Ale k veci, dnes veľmi bolestivý deň. Bola som u tej kozmetičky, čo som vám spomínala, no dievčatá, odchádzala som odtiaľ červená ako použitý tampón s prepáčením a prepučením, doslova :D Som si myslela, že mi vytlačí aj oči z hlavy :D . . . Ale teraz vážne, bola som tam hodinu a pol, asi som tým vypučením schudla kilo, ale vážiť sa nejdem :D Joke... no a povedala mi, že to bude lepšie, nech sa nebojím, že najprv vyliečime zápaly a potom to posunieme ďalej... Ako nepredstavujte si ma ako nejakú plastickú mapu, čo má miesto pokožky šmirgel, ale myslím, že je to nie najlepšie, tak som sa rozhodla s tým niečo robiť. Pani bola milá, veľmi veľmi, pýtala sa či to nebolí (asi preto, že mi tiekol sopel aj slzy :D) a potom mi to patrične ošetrila, odporučila mi biodermu s červený vrchnákom a odtlačila mi z krému nadoma, nech skúsim, či mi sedí a ak áno, tak ak chcem nech si ho kúpim stojí 40 ečok, ale čo. . . keď to nepregrcám :D lepšie si natrieť na ksicht nie? A je veľký, ale stále je to pálka, ktorú si nemôžem momentálne dovoliť..... No a vytvarovala a napustila mi obočie, takže sa konečne môžem plnohodnotne čudovať a nemusím svoje emócie vyjadrovať slovne ... (nemám obočie, resp. je neviditeľné pre bežných smrteľníkov :D) . . . Ale dosť bolo srandy, teraz vážne. Mala som super deň celkom :)
R: to čo vždy
- potom som bola cvičiť ako som vravela
D: to som písala
- obchody, nákupy, kávičky :D
O: bieda dievčence, proteín a jablko
- kozmetička :D
Ol: polievka zo zeleniny (mrkva, kaleráb, jarná cibulka), morčací krk z polievky a polievka, potom som si dala 1/4 veterníka a kúsok torty jablkovej :)
V: tic- tac :D áno ja viem :D .... potom ešte morčacica, 1/2 cottage a zelenina :)
- momentálne sedím nad prácou a snažím sa svoje tvárenie sa že pracujem pretransformovať do skutkov, tak vám teda píšem, jsem lemra lemravááá :D Inač sa mi páči, ako sa tu povzbudzujeme, nech pekne jeme a tak a každá končí správu po svojom ako " som lenivé prasa" alebo "okrem zadku aj bruško" :D bože, sme úžasné a silné, a teraz už sa neflákaj a začni makať, že jo! Hough :*
Ahojte.
Mrska, priberat nemusis,len jest kolko telo ziada a neobmedzovat sa.. :) urcite si pekna v novych rifliak,velkost 36 minivelkost stale :)
takisto sa nemozeme upozornovat ze treba jest viac, lebo kazdej z nas telo funguje inak,mame ine mnozstvo pohybu..hlavne je podla mna nech sa najeme do sytosti z 3 hlavnych chodov denne, medzitym nejake male veci.. nemozeme sa porovnavat... hlavne nechudnut a negrcat :)
Katka,ty musis byt velmi chuducka:S ked sa neda ani krv brat...
Malicka,tak snad sa ti dari s pracou,no a hlavne s jedenim... vahu mas super,pamataj,svaly su tazsie ako tuk,pritom si mozno stihlejsia ako pred pravidelnym cvicenim s menej kilami!
Ja mam dnes fajny den,nakupy,zmrzlina..zvladam to fajne. sla by som si zabehat ale som lenive prasa.
ahojte..
katka tie žili máš asi preto také ak si moc chudučká,ja viem ked mi v lete brali krv,zápasili so mnou ako s bojovníkom...nešla mi krv,no horor...a to vyšetrenie žalúdka je ok,aspoň budeš vedieť na čom naozaj si...
malická,no ale jedz viac,hlavne ranajky a obed..ja som sa dnes celkom napackala,zelenina,chlebík viaczrnný,šunka,syr,pomaranč,jablko,moj koláčik...no mnam...
no do tých riflí yadok ok,ale aj bruško trocha,ale moj muž povedal že má rád snehuliačika..ale nebudem to preháňať s priberaním...to by ma šlahlo...
ahojte
Ahojte! :)
No Mrška, ten jedálniček, to vieš, keď človek nevie odolať, tak jasné že ho má eeehm, pekne si ho nazvala, povedzme že "rôznorodý". . . štve ma to, ako nikdy nejde nič von, ale aj tak, mala by som sa pri mojej minulosti trošku brzdiť, lebo vieme, ako takéto veci môžu skončiť.... Dnes ráno jogurt 100 gramov, ražné vločky 25 gramov, lyžička otrub, orechy, brusnice, škorica :) a potom som mala acidko a jablko, medzitým kapučíno, potom preso :D (som hore od piatej, aby ste si nemysleli, že mi šibe) :D .... no potom trošku tých kukuričiek zase a proteín. Teraz by som mala obedovať, ale nemám na nič chuť, tak neviem ako to spravím, asi si dám len kaleráb..... a ozaj 50 gramov sušených jabĺčok, také boli dobré, mňam :). . . A bola som cvičiť, kardio, beh, stepper a orbitrek, 60 minút, som sa teda upotila riadne, potom som behala asi 3 hodiny po nákupoch a idem na tú kozmetiku, no to som zvedavá, čo to bude, ale aspoň nie som usedená, váha 59 kíl, nepáči sa mi to ale čo už, keď tak veľa blbostí jem, nemôžem sa čudovať, ale dnes už si dám pozor :) nech viem, kde je stopka :) potom idem sadiť bylinky a potom sa pustím do bakalárky :) takže takto nejako si to predstavujem. A áno cvičím kažý deň, som veľmi športovo založená a pohyb vyslovene vyhľadávam, dokonca mám svaly :D Ako nie veľké, len som tak vytvarovaná, lepšie tým spaľuje telo potom :) a nebolí ma chrbát, t je hlavné..... Katka, ani nevrav, niekedy, keď sa žila schová, tak je to horor a potom ti ju tu ihlou hľadá a strašne to bolí.... Pamätám sa, že som mala žily ako struny od gitary tvrdé, keď som bola na infúzkach s chrbticou .... teraz chodievam darovať krv, aj keď nebola som kvôli ppp už dlho, vyradili ma kvôli nízkemu hemoglobínu a ešte mi poveedala doktorka, že mňa dá na transfúziu, no blbá blbá, čo vám poviem, darovať krv pri b. . . .A mrška, väčšie rfle? pché, keď ich zaplníš pekným zadkom a nie kosťami, komu je lepšie? :P Inak toho manžela, to ti teda aj ja kvitujem, 20 ročnú lásku, klobúk dole, vidno, že máš súdržnú a dobrú rodinu, to je základ... Katka, treba pomaličky nabiehať, aj prechádzky sú fajn, skús si napríkla naplánovať upratovanie nejakých starých šuflikov, kde vieš, že je bordel, aj to pomáha zamestnať sa :) ja upratujem všetko čo vidím :D Obsesia :D
No ahojte, posledne 2 dni sa fak prezieram dost nekontrolovatelne, hadzat to na vyse 2 tyzdnove meskanie menzesu nebudem, no co uz, ach tie vase bezpecne a nebezpecne potraviny..ja ladujem,co pride :)..
Inak, na to vysetrenie zaludka ma este neobjednali, vcera mi sestricka nemohla vziat krv, tak ma dopichala,ze az..zazila som aj horsie,praskajuce zily :D no ale aj tak,byt v zile a-nic, to je celkom sranda...no tak zajtra skusim ist zas.... no a, moj zivot stale nekvalitny,okrem prechadzok nerobim prakticky nic.. Aha, zeriem,to hej :) No co robit ked ti je blbo jak psovi,este tak aj vyzeras :D mas naladu pod psa, akurat,ze sa musim kontrolovat,aby som mamke neublizovala svojim spravanim,aj mi to ide.... tak caau a paa, nech sa dari dobre
ahojte...
irise áno je to fajn že si rozumieme aj po 20 r.ale ak ti mám pravdu povedať ked som bola spadla do PPP,tak to bolo u nás všelijako,aj hádky,tichá domácnosť,ani deti to už nemohli počuvať...fakt to narobí v rodine prievan...
a netráp sa nad tým zlyhaním,nie sme za vodou,máš priateľa tak si užívaj lásku,držím palce...ale papáš dobre len trošku ešte viac...ja som stále na bezpečných potravinách...a včera som si kúpila rifle,lebo som pribrala,tak ma to trocha mrzelo že si musím kúpiť väčšie...ešte mám 36 číslo ale sralo ma to...
malicka,ty máš tie jedálničky také rôznorodé,ješ všeličo,ale mne sa zdá že málo...chodíš cvičiť každý deň?
ja na stacionárnom 20 min.týždenne,a trocha posilujem brucho ale len doma...nemám kedy do posilky...
tak pekný deň aj ked je zamračené...držte sa opatrujte sa a píšte...ahojte..
malick
to je fakt ze aspon nemam cas na blbe myslienky..:) len potom som unavena permanentne :D nevadi. dnes mam kratsi den...tak prajem aj vam krasny stvrtok.
inak vcerajsok dopadol tak,ze som pila radlera a nastastie tam bolo vsetko mozne na stole,tak som si dala trochu chlebika s tvarohovou natierkoua uhorkami,paradajkami..cize fajn. dnes mam zatial ranajky za sebou,klasika :)
Irise budúcu stredu s tebou zabehnem aj maratón, alebo ti ukážeem, ako dokážem zožuť kilo kalerábu :D ale nemám dobrý jedálnik, tie piškóty, pralinky a takéto tlačičky tam nemali čo robiť :/ ale nevadí, zajtra je nový deň :) drž sa a je fajn, že máš málo času, aspoň zamestnáš hlavu :)
Ahoj, no ja uz idem,ale este ti odpisem :) cize k tomu tvojmu jedeniu,mne sa paci, kebyze mam cas si naplanovat tak jedla a tak zdrave tak by som sa nimi urcite napchavala aj ja.. lenze ja jem to co skola da,alebo chladnicka.. tak to su skor take normalne jedla,v ramci bezpecnosti :D no ale nevadi, to je fajn... nepucim, ale teraz mam nieco pod nosom ci herpes alebo nieco virusove,zatial neviem,uvidim :D prave som ho zbadala..
no a ty musis viac jest aj, ked cvicis! na to nezabudaj. ja nic nerobim ,okrem prechadzok..... a obcasnych sportov :(
no aaa tesim sa tiez na beh! :) jupi. tak buducu stredu by sme nieco mohli? poobede nejako?