Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

Ahojte...
tak dievčatá vy tu robíte chúťky,ešteže pri tom jem,lebo by bola klávesnica oslintaná..ja jedávam väčšinou vo veľkom chvate,a niekedy ma aj bolí žalúdok...ale nadúva ma tiež často...
malická ty si dávaš rozne dobroty..ja na kopec vecí ešte nemám silu...tak sa pohybujem v rámci bezpečných potravín...
irise,to bol fakt blbý nápad skúšať nohavice po jedle,ešteže sa mi to podarilo zvládnuť..ale dnes som si kúpila ešte rifle,také tmavšie...
ja som mala ráno acidko+ovs.vločky a pomaranč
obed mám zelenina,jablko,pomaranč,chlebík viaczrnný,šunka,syr,paprika,koláčik,tak z tohoto budem asi zdutá ako dva balony...ale hladná som ako vojak...
zajtra idem k tmu neurologovi,tak som zvedavá čo povie..
tak sa majte krásne a píšte...
ahojte

Malicka 160

Irise pestrý jedálniček, super, som na teba pyšná :) no áno, isto ťa z toho nafúklo, mňa tiež naafukuje keď do seba nahádžem veci bez ladu a skladu a super, že si bicyklovala. Plávala som cca hodinu v kuse :)a zlepšila sa mi kondička, lebo som nebola zadýchaná :D juch

Malicka 160

Irise pestrý jedálniček, super, som na teba pyšná :) no áno, isto ťa z toho nafúklo, mňa tiež naafukuje keď do seba nahádžem veci bez ladu a skladu a super, že si bicyklovala. Plávala som cca hodinu v kuse :)a zlepšila sa mi kondička, lebo som nebola zadýchaná :D juch

Malicka 160

Dobré ránko!
Jasné, recept na tiramisu pravé je jednoduchý a práve v tom je to čaro. :)
Recept: 500 g mascarpone, 4 žĺtka, cukor podľa chuti, ja som dala stéviu :) ale tak cca na každé žĺtko 1 PL cukru :), piškóty pravé talianksé savoiard, podlhovasté, amaretto, to je mandľový likér a káva silná, najlepšie si kúpiť dvojité presso z coffe to go,a lebo si spraviť Turka silného :) a kvalitné kakao.
Postup: kávu si zmiešame s amarettom, ja som dával 0,5 deci, žĺtka dať do mixéra spolu s cukrom a šľahať do peny aspoň 8 minút, nech sú naozaj nadýchané. Potom pridať mascarpone a dohladka ho vyšľahať spolu so žĺtkami. Do misky ukladať postupne piškóty, namočené do zmesi z kávy a likéru. Savoiardy sú preto potrebné, lebo majú pevnú štruktúru :) namáčame spôobom ponoriť a hneď vybrať, aby neboli rozmočené, ale len jemne nasiaknuté, no celé ponorené, takto naukladanú prvú vrstvu prekryjeme krémom a pokračujeme opäť piškótami :) ja som spravila 3 vrstvy, nakoniec sa hojne posype kakaom, ale to až pred servírovaním, lebo to potom mokne :) no a nechať odstáť v chladničke aspoň 6 hodín :D . . . prajem dobrú chuť neviem pridať foto :D čo už... ozaj, niekde sa píše že hmota sa má zmiešať so snehom zo zbytkových bielok. Neodporúčam, už to nie je pravé tiramisu :)

irise

caukymnauky. :) malicka, mnam tiramisuuu, hodis sem recept? chcela by som nieco fajne cez tyzden pripravit... tak a kolko si plavala? ja idem tiez cez tyzden :)

hmm,musim sa postazovat ze tentokrat sa pokazil zaludok mne! totalne ma naduva,aj zaludok aj creva, nejak mi stoji celodenne jedlo v bruchu,nepaci sa mi to..to lebo som zraa blbosti a nepravidelne. chcete pocut co? nechcite :D po obrovskom obede som sa bicyklovala 40 minut,potom som si dala cokoladu (ja neviem,asi strasne vela), potom taky majonezovy salat, a este ovocny salat.. ble ,taka kombinacia :/

nevadi,do rana ma to prejde snad :) dobru noc.

Malicka 160

Čaute pekelníčky :D!
Aaale nie, vo všetkkej počestnosti.... No tak po obede som išla plávať, takže olovrant zasa nebol, ale nebojte sa nehladovala som, zjedla som zopár piškót ovsených a samozrejme, keď som robial tiramisu, boli oblizovačky misky a prstov :D samozrejme, hygiena na prvom mieste! :D . . . a potom som mala ešte talianské pečivo také chrumkavé mandlové cantuccini, ku káve ich dávajú tak som zbodla asi 4 :)www.profimedia.sk takto vyzerajú. Musím si nájsť na ne pravý recept, lebo tiramisu býva na slovenských weboch, to by som si radšej hlavu obúchala o stenu ako si spravila také "talianské" tiramisu, ale ehm, to som nechcela. Bola som si na hodinku zaplávať a po plavárni som si dala kúsok tiramisu a 2 tie sušienky a teraz som akurát dovečerala. Praženicu z troch bielok, hrášok mrazený, cherrynky a k tomu jedna biela paprika a kúsok uhorky :) No mňam! :) Teraz si spravím kávu a pustím da opäť do písania, ach joooo.....
Irise myslím, že máme všetky jedálnik jak lusk :) Veď mrška krásny pravidelný, ty tiež a moja pažravosť tiež :D načo výčitky? Veď je to len jedlo, ešte aby som sa ho bála no to tak :D ...... Ja sa teším tiež, aspoň na chvíľu vypadnem a vypnem..... no zas zázraky nečakaj, nie je to taká tá "pravá cukrovinka" ale lepšie ako prstom do oka :) a bezvýčitkové :)

irise

oki! na stretnutie sa uz tesim ,dohodneme sa v utorok vecer dobre? :) v utorok mam totiz vela naplanovane,tak uvidim ako to budem stihat. :)
na dukankeksy sa tesim, neviem si ich predstavit ani :)

och,asi omdlem z tvojho super jedalnicka, kiez by som sa tak stravovala :) tecu mi sliny aj ked sa momentalne neviem ani nadychnut ani pomysliet na jedlo :) ale ked prestane poprchat,si pojdem zabike-ovat.

hm, a za vcerajsi jedalnicek mas moj obdiv lebo si to zvladla bez vycitiek, to by som ja nedala :D totalne by som sa schovala pod perinu a triasla od vycitiek :D

Malicka 160

Ahoj Irise, prečo ma obdivuješ za včerajšok? Veď som bola taký blbec, že som plnohodnotné jedlo nahradila sladkými blbosťami :D Ja som dnes pokračovala Ayranom, bola som v obchode tak som nestíhala obedovať načas, tak aspoň takto. Potom som mala zopár orieškov vlašských a ľanových semienok, tiež len troška no a teraz som akurát dojedla bulgurové rizoto :) Dala som si tam 40g surového bulguru, 1/3 baklažánu, cherry paradajky, eggcheese a potom čeerstvu rukolu a pažítku :) dnes nakoniec miesto cupcakes spravím tiramisu :) ale až večer, nech to do rána pekne odstojí a nech mi to nezjedia skôr ako to stuhne :D . . . hej nafukovanie je sviňa, ani nevrav. . . som si dnes kúpila 99% čokoládu, týýý brďo, to bude čokoládové ako riť... pardón, lepšie prirovnanie som nenašla. Inak práca ide od ruky, konečne som dostala okrem črevných problémov aj básnické črevo :D . . . ehm, občas som vtipná :D. . . A kúpila som popcorn čo je v takom veľkom balíku, keď už mlsať tak veľmi zdravo a bez tuku že? :) je to vlastne len kukurica, nie je napustená olejom :)A čo že si si dala o pol 10? :) pri tvojej postave by si mala do seba natlačiť celú čokoládu a ešte nejaké drobné ;) dnes je pekne, teším sa :)a dohodneme sa irise, veď mi napíš na mail, aj keby nie behanie, na hrádzu sa prejdeme a upečiem tie svoje slávne nízkotučnonizkokalorické dukanové čokokeksy a donesiem ti :) nech máš na mňa spomienku :D

irise

...tak sme po obede, najedla som sa - trojchodovy nedelny obedik :D ledva dycham. nuz co uz, pojdem si trosku zabehat ked mi trochu vytravi. :)

irise

Cauko:)
mrskaa, taketo skusania nohavic by si mala zakazat :D som citala so zadrzanym dychom ze ako skonci tvoja vecera po tom skusani, ale nakoniec som vydychla ked som sa docitala ze za pomoci manzela ta to preslo, super :) gratulacie. Cize sosovicovy privarok tiez bol dobry?:) dcerka tvoja rada vari?
tiez jedavam tuniaka vo vlastnej stave v konzerve, ja ho tiez milujem :)

malicka, okey tak sa dohodneme cez tyzden. Tvoj vcerajsok obdivujem! :) super super,baby vidite ako pekne pokracujeme k normalnosti?
Ja som bola vcera tiez u priatela, kde bol zakusok,ma ponukli tak osm si dala hoci bolo pol 10 vecer :) Fu a naduvanie to je hrozna vec :D ale pobavilo ma to ako si to napisala :)) inak nefunguje ti este blog o vareni? rada by som si citala :P

ja cele doobedie varim a peciem... :) s mamou samozrejme, teraz mame takyto vikend, mam malo do skoly tak si varime a rozpravame sa.. vecer idem do hlavneho mesta nasho, nejak sa mi nechce do noveho tyzdna ked hlasia take nechutne pocasie..

K tomu MDZ este :D on na to nezabudol,len to povazuje za pozostatok socializmu :D ale ze by nebol romanticky to nemozem povedat,niekedy mi len tak kupi nejaku knizku alebo prinesie kvietok :) zlaty je. :)