Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
irise tak bielkovinový den dopadol fajn...nebolo to také zlé...irise piješ dosť tekutín ked ta bolí hlava?a je jedno čo zjeme hlavne to nedať von...to je naše heslo...
malicka tak ty si mala pestrý jedálniček...ale v pohode to je...tak pekný víkend...
ahojte...
tak ja som bola u psychiatra...no to bolo radosti..ja že tam vyskočí z kože,že aká som konečne zmenená,že je to uplne niečo iné ako som tu bola...že to bol des...no a kričal to tam aj sestričke...no nebolo mu konca kraja...uprimne sa tešil aj z toho že to zvládam sama bez nemocnice...ja som to zvládla aj vdaka vám dievčatá....moc ste mi tu pomohli....
aj maoam ktorá tu prispievala a raz mi napísala že nemám byť sebecká ale myslieť aj na rodinu,a to mi stále leží v hlave...
včera som bola aj u ženského a zatiaľ je všetko ok....
dnes je konečne piatok...a zasa ma nejako zdulo po obede...ale som si pochutila na zeleninke,jablčku,chlieb celozrnný,syr,šunka,koláčik,aj sladké drievko...
teším sa na večeru,dám si zeleninový šalát,udenú makrelu,a nejaký syr...
tak sa majte fajn a píšte....ide nám to celkom pekne...
ahojte..
malicka 160
tak to som rada,ze to riesite takymto sposobom...je to fajn,ked si viete pomoct a poradit..je to dlha a narocna cesta..ale da sa zvladnut...
aj ked musim priznat,ze zivot prinasa rozne zivotne situacie, a hlavne v tych krizovyh situaciah sa to moze znova objavit...nechcem sa tu na nieco hrat..a aj mne sa to sem tam stane...je to tazky boj...objavi sa krizova siuacia a clovek je tam,kde bol predtym...
Irise ty si pako :D nemaj výčitky, veď nič sa nedeje :) aspoň som konečne nemalaa hektiku a venovala sa bc :-*
Ahojte,
malicka,teraz mam vycitky... prepac,ozaj. Nemala som cas na to ani mysliet poriadne, potom ti porozpravam.. a az teraz kukam ze si mi poslala aj mail,fuuuj,aka som ignorantka:( jeej,velmi ma to mrzi.
no a zo vcerajska nic nerob, dnes napravis aj prisun zivin:)
mna totalne boli hlava,neviete z coho? :/ dala som si na ranajky klasiku,na desiatu si dam cottage a jablko,obed je este zahada..dnes tu tiez nebudem vela,ale od zajtra sa musim totalne ucit.. :/ no cez vikend budem s priatelom,takze to bude zaujimave.
Dievčatko, sme rady, že si sa z toho dostala, no my psychológa momentálne riešime tak, že sme jedna pre druhú oporou a ako vidíš, nie je to zlé :)
Ahojte!
No práca ide sťažka :D Včera otrasný deň. Cestovala som. Vstávala som o piatej ráno. Na raňajky ešte pohoda, najprv koliesko ananásu a polka grepu a malé jablko. Potom tak za hodinku a pol som si dala vločky, goji, oriešky, škoricu a zaliala vodou. Na desiatu som mala 50 gramov orieškov a biely jogurt s jablkoma na obed 4 krehké chlebíčky a uhorku. Hej málo ja viem. Potom som prišla domov a zjedla som tmavé hrozno, asi 300 gramov a jablko heheee. Za hodinku som mala polievku. Potom "olovrant" ak sa to tak dá nazvať som mala asi 200 gramov sušeného ovocia, trošku karotky a potom zas oriešky naturálne :D. . . Nooo a večer aby mi nebolo ľúto, zas sušené ovocie a oriešky a cantuccini, tie sladké sušienky :D. Som šrotovala ako malé prasiatko, bola som prejedená. Ale uvedomujem si, že som nemala nič kvalitné. Preto tie chute a hlady a povedala som si, že som to riadne dosrala a viete čo som spravila? :D očistila si kaleráb a dala si k nemu cottage, nech mám aspoň nejaké živiny. Včera som nebola ani cvičiť. Pôjdem dnes. Dnešok vyzerá v pohode, zatiaľ 2 malé jablká a asi 100 gramov čerstvého hrozna o šiestej ráno a teraz som mala zas tie moje ovsené vločky 20, goji 10, slnečnica 10. kokos 4, otruby pšeničné´aj ovsené po lyžičke a zaliaté vodou. Upravovaala som si po formálnej stránke bc, pôjdem poodhŕňať sneh, lebo môj otec je lenivý a pak si pôjdem zacvičiť :). Dnes pečiem tortu, veľmi sa na to teším, aj na to, ako si z nej trochu dám :). keby som vedela pridávať fotky... na obed bude hnedá ryža a nejaká zelenina, na mäso nemám chuť. potom čo bude sa uvidí, držte sa :) irise, nehnevám sa, len som nevedela, na čom som, tak som čakala na telefonát, alebo mail celý deň ;)
Ahojte, nieco som tu pocitala,ale priznam,ze nie vela...ale akosi som sa dozvedela, ze niekto ma strach navstivit odbornika - psychologa...
aspon to som sa docitala v uvodnom prispevku, neviem ci je to tak, aj teraz...ale chcem len tolko povedat, ze som trpela 8 rokov ppp..a sama som si pomoct nevedela a ni by som to nedokazala..presla som uzasnou cestou psychoterapie, kt mi pomohla sa cez to vsetko prekonat..nechcem tu kazat ci davat rady..len skuste sa troska zamysliet, a zobrat svoj zivot do vlastnych ruk..
Caute.. ja som sa neozvala,lebo som skoro vobec nebola pri internete.. nakoniec som toho vcera mala brutalne vela, zacala som trochu pracovat par hodin...,prepac malicka, to len preto sme nikde neboli :( snad sa nehnevas..
tak teraz si uzivam prvykrat po dlhych dnoch volno, :)
inak sa mam celkom dobre,jem horedole,nie moc zdravo,ale hlavne netrcim na zachode hlavou dole.
malicka prajem ti vela sil k bakalarke.. a mrska,tebe hlavne vela stastia k odbornikom,to je niekedy hra o nervy,ked je tam tisic ludi.. ako si zvladla vcerajsi bielk.den?
mudrpetrak.blog.cz ahojte, ešte odporúčam