Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Mkk

Irise- čierne zuby a krv ? fuha tak to by asi aj mna osvietilo veru hned. :O A baby s anorexiou ? tam sa tiež zuby kazia ? No napríklad ja viem že ešte nieje ten čas ešte som v tom a ten podnet ešte neprišiel raz ma síce už pobolievali zuby ked som pravidelne vraciavala tak som prestala a od nového roka už len občas ..ale práveže teraz sa dostávam do ,,ciela" tak povediac ..Mám 20 rokov a na 168 cm mám teraz 51/52 kg..schudla som zo 60/62 kg :) váhu si už takto len udržiavam,tým že jem len raz denne väčšinou pečivo a cotagge syry a kvantum zeleniny,zamilovala som si tuto stravu možno preto stým nemám taký problém ani .ale chcela by som ísť na 48.. takže tak tolko o mne.. Dá sa povedať že je to môj životný štýl a snažím sa veriť že sa tak dá existovať možno aj stále ,čo si o tom myslíte ? .. Možno aj mňa ten krok raz čaká,že raz začnem normálne jesť ale asi mam ešte čas. Hádam teda neotravujem,pomoc ešte nechcem čiže sem nezapadám ale zaujíma ma teda ten váš podnet, že ste začali byť 100% rozhodnuté žiť ako ostatní :)

Maoam

irise: pozri, kazdy v zivote urobil nejaku debilinu, alebo aj horsie, dolezite je, ze si to pochopila a hrabes sa z toho von a po rokoch uvidis, co ti to prinieslo (pozitivne)

niekedy clovek musi padnut do takehoto bahna (a podobneho), aby si uvedomil vela veci a hlavne to, co je fakt dolezite

irise

Mkk, ahoj. Tak my sme sa uvedomili kazda inac.. vacsinou sa to stane bud na podnet pribuznych lebo pacientka rapidne schudne, alebo napriklad u mna sa to stalo len tak ze som si uvedomila ze tento stav nieje zlucitelny s normalnym zivotom, je to nezmysel,tak preco to robit, ked mi to nic nedava,len bere... tak konkretnejsie prvy podnet bol vracanie krvi, potom strata menstruacie.. staci nie?:) a cierne zuby..
prajem ti skore uzdravenie, prvy krok je -ako citis,vies aj ty- to,ze si treba uvedomit ze mas PPP a ze to chces zmenit. Ak chces , napis nam svoj vek, atakdalej.. schudla si vela pocas toho roka? vies preco si s tym zacala?

Mkk

Ahojte baby ,už dlhší čas sem nakúkam lebo aj ja patrím k tým s problémom PPP ,a tak som dnes rozmýšlala či sa z toho niekedy dokáežm aj dostať ked budem chcieť a zaujímalo by ma že čo sa stalo že ste si uvedomili a rozhodli sa s ppp skoncovať ? čo bol ten podnet,že ste sa pevne rozhodli a začali sa liečiť ? Mne to akosi ešte nedochádza, v podstate mi to vyhovuje ale viem že je to zlé, jedávam len raz denne iba cez víkendy ak som doma tak jem normálne až velmi,potom občas vraciam..síce to už trvá skoro rok,necítim sa stále na to žeby som to chcela riešiť,,preto ma zaujíma baby ,ako ste sa vy do toho dokopali ?? :)

irise

mrska, inak ty asi vies moj stary mail kde uz nechodim lebo som stratila heslo ja hlupa :D novy: dejlajt1@azet.sk
tak ak by si mohla,napis par slov,nech mam tvoju adresu :)

irise

ahojte, tak uz som po obede, malickej som poslala aj fotky :D celkom fajn sa mi vsetko podarilo,mozno zo mna bude nieco raz :) siiice som stravila doobedie v kuchyni,tak som sa neucila,ale mozno teraz zacnem,len som vam chcela napisat :) no a kolacik kakaovy som tiez piekla,aj som si z nej dala kusok , teraz na olovrant s kavou... takze fajn,dnes ten moj jedalnicek je fakt vyslovene normalny :D dostala som od priatelna tulipan :) velmi ma potesil.

malicka, tvoje fotky jedal su uzasne, si velmi talentovana.. kedze umenie je nielen navarit chutne jedlo,ale naaranzovat a odfotit kvalitne je este vacsie :) to mi nejde, chutovo varim celkom dobre,no nie prilis pekne :D aj tie dnesne kolace... .. no a drzim ti palce k Bc!! to das!

inak nestiham sa cudovat ako krasne sa splhame hore von z tmavej PPP-studne :) som na nas hrda.

Maoam

Mrska: ak som sa pricinila k tomu, ze si zabojovala s PPP a postupne sa z toho dostavas, je mi ctou a robi mi to velku radost

:-), dakujem

mrska

veľmi moc vám dakujem za pochvalu aj podporu...
maoam prispela si k tomu aby som sa zamyslela...
irise dúfam že budeš mať pekný deň s priateľom...a tiež si môžeš dať kúsok z nejakej nebezpečnej potraviny...
malicka,vidím že rada varíš...no ja moc nie...skôr pečiem,ale kvôli tomu chrbátu tomu moc nedám,ale na vianoce a veľkú noc si pečiem sama...varenie je pre mna taká povinnosť,aby sa rodina najedla,ja nie som moc na varené,ja keby som bola sama tak hodím do seba čo dá chladnička...a tie fotky!
no to som si ešte myslela že som pri sebe a chcela som ešte schudnúť,myslela som si že je tam stále niečo vylepšovať a presviedčala samu seba a nechápala čo chcú iný odo mňa...
ale aj vám ide boj s PPP veľmi dobre,každý deň bez nejakého sebaničenia je super...
pekný víkend...