Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

ahoj Mkk...napíšem Ti len to čo tu už odznelo..správne to napísala irise...ja som bola na tých 46 kg,a presne čo písala irise,v lete v mikine,modré nechty,zima,závrate,nízky tlak,výraz ako striga,pokazené zuby,trávenie na figu,únava,mrzutá nálada až agresia ked mi niekto doma niečo povedal a všetci naokolo zdesený asi dosť ked to hovorili manželovi že čo sa deje,aj mne samej to povedalo zopár ľudí...
nemáš ešte takú podváhu tak prosím nechudni,skús sa aspoň udržať,a skús sa neprejedať,ale jesť 5 krát denne,ak chceš tak aspoň bezpečné potraviny,ale jedz,lebo žalúdok ti to oplatí aj neskôr...
a čo mna nakoplo-rodina a to že som už mala isť do Pezinka,ja som to nechcela urobiť svojej rodine,lebo to bolo u nás strašné obdobie,trpel hlavne manžel,a nechcela som ho stratiť pre takúto debilitu...a teraz mám 52,5 kg a radosť zo života aj manžel sa úplne zmenil,aj deti hovorili že to je u nás už tak ako kedysi...nehovorím že som uplne za vodou,len boh vie čo ešte bude ale hlavne nebudme zahladené na seba ale sa pozrime aj okolo či netrpia aj tým iný,a čo je v živote podstatné...
tak držím palce...ale je to hlavne na tebe...

mrska

ahojte dievčatá...
iris rada ti napíšem...
maoam ano pomohla si mi....a myslím že nie len mne....
ja som už po raňajkách,mala som activiu+dobrá vláknina,pomaranča 2 hobits keksy,na obd idem robiť kuracinu s ryžou ale ja si dám zeleninu...
baby!tak včera som si na večeru navarila zeleninovú polievku,kaleráb,mrkva,cibuľa,a trocha mrazenej zeleniny,a do to ho som roztrepala vajíčko...bolo toho dosť také hustejšie,a dala som si zel.šalát a 3 bielka a ja som tú polievku celú zožrala....ja som bola ako sud,tak som si ľahla a pozerala telku,cítila som sa trocha blbo,už som aj rozmýšľala že či som to neprehnala,ale ležala som,deti so mnou pozerali telku tak mi to prešlo...ale bola fajná...
malicka..tak to je paráda si veľmi šikovná....a slinky tečú...tá rybka vyzerá perfektne...mám moc rada ryby,aj včera som mala....
tak sa majte krásne u nás je -16 ale bude pekný deň...som rada,teším sa z vás čo všetko dokážete...
ahojte..

irise

Fu,tak dobre:) som rada.
pozeram film,ktory sa mi nepaci,tak pri tom ti odpisem:D potom pojdem spat,som sama dnes vecerr:( nesla som domov..ale nestazujem sa, kedze uz aj samotu zvladam bez grcaciek! :)

Malicka 160

juuuj Irise, tak som to nemyslela :D Len som mala deň že som nemala na nič chuť akosi, ale vidíš, prinútila som sa a mala plnohodnotný jedálniček :) len ma to ubíja a viem, že nemám mať prečo zlý pocit že som nebola cvičiť, ale telo je zvyknuté, preto to chýbalo. Budem mať na riti dekubit :D ani vonku ani nič, takto by som nemohla fungovať. Zajtra to skončím a začnem čítať knihu nejakú novú juch :) a na raňajky si dám žltý melón a hrozno a jablko, už to mám nachystané, mňam :) . . . to je krásne čo si napísala, že si dala jedlo bezdomovcovi. Z mojho prežierania by sa najedli aj 2-ja v mojich žracích dňoch, ktoré som mávala... :) a neboj nechystám sa na anorektické chhodníky, je mi ľuto, že som ťa vystrašila :)

irise

Cau zubrienka Malicka:)
juj ,no toto okamzite vyhod z hlavy ze ked necvicis,mas vycitky a nejes,dobre? lebo dostanes kopacku do svalnateho zadku (mozno sa mi zlomi pata pritom:D).. ale nie,vazne,toto nerob. pekne treba jest nezavisle od cvicenia :) ja som dnes tiez nikde nebola,akurat som dala kus toho kolaca jednemu bezdomovcovi, a kym som ho hladala tak som sa prechadzala asi 15 minut :D ..ale potesil sa, ja tiez, lebo uz mam len kusok,co nemozem zozrat a vygrcat lebo ho dam kamoske a zostatok zjeme zajtra na olovrant s priatelom.
no ale inak sa citim pod psa fyzicky,dufam ze nebudem choraa...

malicka,davaj si na seba pozor dobre:) ? slub mi. nemozes spadnut uz do nicoho.

Malicka 160

Čaute žubrienky :)!
Tak najprv selfish príspevok. Dnes som úplne rozbitá, akoby som včera žúrkovala, to budú asi tie moje days :) sevendays:D ach, pardón, teraz vážne. Celý deň som nebola von, jediné čo som robila bola bc, škrabkanie psa a dala som si vaňu. Ešte ma čaká zajtrajšok a bc hádam ukončím. . . Ani cvičiť som nebola, výčitky som mala, ale čo som už šľahnutá? Liečim sa z jedného a dostanem sa do druhého nie? No som akosi mimo. Ani som toho dnes nepojedla, raňajky, desiatu, obed som mala bulgur so špenátom a sojovým mäsom a zeleninu, potom som chrúmala mrkvu a olovrant som mala špenátovú omeletu. Teraz som sa prinútila vypiť tvaroh so škoricou na večer, lebo som tomu moc nedala. Ubíja ma toto písanie, už chcem mať kľud. Asi pôjdem skôr spať. . . . irise si zlatá ďakujem a vďaka aj za mail. Navarila si krásny obed a koláč vyzeral super :)Mkk vieš nikto ti nedá návod ako sa chcieť liečiť, musíš to mať v sebe. Na motiváciu ti dám 3 stránky: the-beauty-gloss.blogspot.cz mudrpetrak.blog.cz protianaamia.blog.cz prečítaj si ich. Mne otvárajú oči každý deň a posilujú ma. Sú to baby ktoré sa vyhrabali zo sračiek a uvedomili si, že PPP je blbosť. Sú krásne štíhle a zdravé, všetko vďaka jedlu a dobrej psychike. PPP ti nevyhovuje, len si to nahováraš, lebo si si vybrala ľahšiu cestu chudnutia, je pohodlná a preto má háčik. Zničí ti život, aj ľuďom okolo teba, ale to pochopíš neskoro, ako každá jedná z nás. . .

irise

hlavne si uvedom, ze s tou postavou 48 kg na 168 cm automaticky prichadzaju modre nechty od zimy, fuzy a chlpy a padanie vlasov. nieze mozno.. urcite.

irise

Ach jo :( vidim ze si rozhodnuta v tom pokracovat, tak sa aspon sleduj, tie priznaky podvyzivy pridu.. a potom panika rodiny :) nebodaj niekde skolabujes este.. alebo sa zbadas az ked bude vonku 30 stupnov a ty budes v mikine mrznut s kruhmi pod ocami... ach ,snad sa uvedomis vcas.
Nakoniec, skopirujem ti tvoje vety, ako jasne priznaky anorexie, mozno si to uvedomis a zacnes JEST.

- ani nedokážem už jesť normálne..ani asi nechcem

-Okolie si všimlo že som schudla ,čo sa aj čudujem aj ma to teší lebo zase až taká ,,vychrtlá" si sama sebe neprídem

...a samotna tuzba byt podvyzivena je velmi chora.

Mkk

Uf jasne že to nechcem nikdy,fuzy a chlpy a to všetko čo si napísala :( ale ja vlastne ani nedokážem už jesť normálne..ani asi nechcem,ani by som to nevedela.Je to zložité.. Možno máš pravdu ,ale ja som typ čo potrebuje kopačku do zadku riadnu,inak neurobím žiadnu zásadnu zmenu ktorú predtým odmietam ..takže tak. a náladu mam väčšinou ok pokial ale celý deň nejem ,tak som trošku na druhý deň už podráždená až dokedy sa nenajem a niekedy aj ked sa najem zla nalada trvá chvílu..ale zvykla som si na tie hladovky takže to beriem že ok. Okolie si všimlo že som schudla ,čo sa aj čudujem aj ma to teší lebo zase až taká ,,vychrtlá" si sama sebe neprídem. Ja viem vy ste tým prešli,zrejme su tu aj staršie odomňa ,ktoré tým trpia už viacero rokov ,čítala som ešte ked tu písali ženy čo už mali rodiny a pod. Možno sa aj ja raz pridám,uvidím čo bude:) ďakujem ale za snahu pomôcť ,si milá,vážim si to :) rada si vás čítam ,ste velmi silné že stým dokážete takto bojovať :)

irise

Mkk, odpoviem ti uprimne: si na ceste smerom dole, do hlbokej PPP. Ver mi ,ze pri 48 kg sa nezastavis, resp. sa budes bat ze ked si das nieco naviac tak hned priberes,preto si nebudes davat nic, a preto este viac schudnes a uz si v bludnom kruhu - ver mi,prezila som to. Takze este sa mozes uvedomit, zacat jest 4-5x denne... si neskutocne chuda uz teraz urcite,okolie to ako vnima? A naladu este nemas podrazdenu? lebo vies, okrem inych nasledkov, podvyziveny mozog prestane fungovat tak ako by mal, zacnes mat depresie,slabu memoriu.. co asi nechces,vsak?

Pomoc este nechces.. az ked bude neskoro? klikni si na googli nasledky anorexie, ako ti prestanu fungovat hormony a zacnes mat "srst" na tele pod krkom, na rukach... ako budes mat zlty chrup z vracania, aku peknu osteoporozu si vyvinies, aka pekna plesata budes? Toto nieje sranda,ani postrasenie, toto je zial realita. Naco budes chuda,ked bdues vypadat ako ziva mrtvola. Nam tu mozes verit, pekne sme tym presli kazda..

Prosim,skus sa uvedomit.

maoam, ano, som rada ze som dostala rozum a snazim sa napravit svoj zniceny organizmus. :(