Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Caute dievcata..
Ja som dnes totalne na dne... vcera/dnes som mala dostat kramy,no stale nic...velmi som smutna zo seba,preco mi neprichadza na cas..:( boli ma brusko,ale ajtak nic...:(
s jedenim fajn,ale ajtak mam z seba strasny pocit.
_Aome_ a cez čo sa nedostaneš? Cez kus blbej látky, čo je akurát tak na ruku normálnej baby? Ale prosím ťa :)
par dni vas necitam, a vsetkym sa vam dari este ovela viac ako predtym, inak Malicka ty mi prides ako keby si tych 8 rokov PPP ani vobec netrpela, klobuk dole :D
a inak to s tymi gatami, cez to sa asi nikdy nedostanem :(
Ave zeny!
Ked mohol byt ave caesar, preco nie my :D Mrska ja na ten moj mail moc nechodim. A dnes som tu poslala sloh :D videla som tvoju aktualnu fotku. Mat taku kocku doma tak ju nikdr nepustim :D ako fakt. Si kustik (lebo si podla mna este stale chudunka inak by si bola kus:P) krasnej zeny. No hej, dobre ze dupacky na seba nepchas, nieto este ppp veci alebo z13-teho roku zivota. Ja mam take krasne rifle co nedam ani cez moje superkrasne namakanr lytko :D ato este aj v mojom grcdobi (rozumej grcacom obdobi) boli na fest a ja som si hovorila ze musim potiahnut na 55 kil :D ou jeee sexy kosti obalene v rifliach :D..... akurat som po obede. Dala som si sojove maso spenat cerstvy a salat. mala son este hlad tak som si dala asi 100 gramov kesu ;))) nech sa ma mrkva pekbe v com premenit na betakaroten. Irise no niekedy sa uz stretneme tiez sa tesim. Pekne sa drz. Ja som dva mesiace bez ppp!!!!!!!! Ueeeeehej.
Cry, pod ku nam pekne spat. Kedy budes v bratislave? Tie prehanadla su super pokrok a aj cvicenie je fajn. Ale mala by si aj papat. Ako si na tom s jedlom?
Ahojte, babky,
Mrska, prehanadla uzivam uz menej. Ale zacala som cvicit viacej ako je normalne..
Prave, ze ma hneva, ze tiez nic neobleciem z anorektic.obdobia. Aj teplaky su mi tesne.
Mrska, neposlala by si aj mne tie foto?
Krasny den, dievcata. Drzte sa!!!
ahojte...
malicka..tak zasa si ma rozosmiala..že ak su ti malé tak sa to roztiahne...alebo si to neoblečieš...dobrý prístup...ja ako taká krava niekedy začnem skúšať tie nohavice z obdobia vychrtlosti...ešte že si neskúšam nohavice ked som mala 13...
dnes som celkom začala pozitívne deň,ale mi ho samozrejme v práci skazili,fuj,stále nejaké problémy...a potom sa cíť OK a sebavedomo...
ráno som si zacvičila aj nejaké nové cviky,ja najradšej cvičím ráno,tiež rotoped a nejaké posilňovacie...
irise-bravčovinu veru nemusím,ale mohlo to byť fajn,ja som stále vlastne na suchej strave...obed si vychutnám tak cez víkend...
cry: ty si už mala na to našliapnuté,viem že si mala chuť bojovať,ale skor ťa valcuje tá depresia....a to k tomu nepridáva,viem to...stále si na preháňadlách?myslím že by si sa nemala uplne vzdávať...skús to...
tak pekný deň..ahojte..
Dobry vecer Malicka :)
nevadi, tak next week,alebo po velkej noci.. (to uz budem mat tie stredy volne) a posli fotkuuu obeda,ja by som sa velmi rada pozrela. Inak pisala si,ze si mala latte. Ked sme boli spolu si sa bala capuccina,pamatas?:) takze pokrok! :)))
ja som si dala na veceru avokadovu pomazanku s krackenbrotom/ci ako sa to pise/ a so zeleninami.. teraz pijem caro,neviem preco, mala som chut. zachvilku pojdem spat.
Cry: ja by som sa s tebou tak chcela stretnut, porozpravat,postazovat sa... skoda ze to velmi neni mozne.
Ahojte detičky! :)
No ďakujem, ďakujem, som z toho tešivá ;) Rotopedovalo sa parádne :) taký oddych :). . . . Dnes som behala cely deň kade tade, takže som jedla až teraz :/ od obeda som mala len latte a čaje :D . . . tak som si nakrájala na večer mrkvu, kaleráb, olomoucke smraďochy a dala oriešky :). mňaaam. V Ba tento týždeň veru nebudem :( . . . Ale hádam next week....
Mrška ty si riadny pracant, klobúk dole, ako to zvládaš s tou psychikou a tak, si silná žena. . . no a tvoje 46 kilové fotky boli hm, prepáč za výraz, ale hrozné. . . to si si aj vtedy myslela, že si pri sebe?? Fu. . . čo sa týka bokov, vieš prečo to tam máš? chráni ti to pekne ľadviny :) ako irise písala, ženské krivky sú sexy :) No a neviem, ja som pribrala na svaloch ale tiež mi je tesné moje ultra fit slim PPP oblečko :D rifle napr :D, ale neriešim to, buď si to neoblečiem, alebo sa potom roztiahne :D Dôležité je že sa cítim dobre a som so sebou spokojná :)a bruško mám aj ja, bez srandy, to sa nedá dať dole, teda aspoň podľa mňa. Baby pošlem vám foto dnešného obeda, ja viem že som trápna ale teší ma to :D proste bol krásny :D s tým chrbátom veru opatrne. Teraz si krásna žena, lebo PP-čkárky sú ako také prázdne nádoby, večne hladné a s prázdnym výrazom a ten si mala na tých tvojích chudých fotkách. Držte sa Irise obdivujem tvoju normálnosť :)ja bohužiaľ bravčovinu ešte nedávam.... vyzobkávam ovocie sušené a oriešky :)
Cry: Moje :( tak by som ti chcela pomôcť sa z tej sračky dostať.... prepáčte za výraz, ale nič lepšie na to nie je. Máš niečo nové pozitívne v živote? Aspoň 3 veci mi napíš. Ak si to tak s tými štátnicami cítila, tak si nič nevyyčítaj, máš to ťažké. Ostante silné baby, ja ostávam aj kvôli Vám.
Iris, ja som ani nikdy nemala "nasliapnute"... mozno mi to vsetko zhorsuju aj tie depky, Bordeline porucha.. co uz. Ale zelam vam tu, aby vam to odhodlanie a ta chut bojovat vydrzala co najdlhsie, najlepsie naveky. Drzte sa a majte sa.
to mi je velmi luto mila cry... :( nejak si to vzdala...