Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Iris, dakujem. Ja sa mam hrozne.. nic sa nelepsi, skor naopak.. a chodim skoro denne na 2hod do fitka, bez prestavky makam, sibe mi.. Depresie tiez neznesitelne.. a dnes som bola v skole aj podat ziadost na odklad statnic na leto.. Sedim vo vlaku a je mi na prd. Ale je uzasne ako sa vam dari. Obdivujem vas.
Iris, dakujem. Ja sa mam hrozne.. nic sa nelepsi, skor naopak.. a chodim skoro denne na 2hod do fitka, bez prestavky makam, sibe mi.. Depresie tiez neznesitelne.. a dnes som bola v skole aj podat ziadost na odklad statnic na leto.. Sedim vo vlaku a je mi na prd. Ale je uzasne ako sa vam dari. Obdivujem vas.
cry, dakujeme..snazime sa.
ty sa mas ako?
Klobuk dolu pred vami, dievcata. Ide vam to uzasne. Velmi vam fandim!
Ahojte dievcata! :) prepacte, dnes rano som trochu zaspala tak som nemala cas vam napisat. Ale vsetko je vporiadku, dnes som bola v skole,no a napriek blbemu nechutnemu snezeniu mam celkom fajn naladu :) prave som sa naobedovala - bracvove maso na hubach s ryzou a cerstvymi rajcinami - teda uplna normalka :) baby prosim drzte mi palce ,dnes/zajtra mam dostat menzes, dufam dufam ze ho dostanem...
mrska, kasli na boky.. boky su krasne,zenske, uvidis ako budes muza pritahovat :) az teraz zacinas vyzerat pekne, 46 kil bolo hruza :(
malickaa, cauko. tak ake bolo rotopedovanie? jaaj, ja uz zase leniviem :D hrozna som,strasne ta obdivujem za ten pohyb. Gratulujem k dopisaniu bakalarky!!! :) uz sa tesim ked ta uvidim... no zas to neviem kedy bude, ty asi niesi v BA teraz?
ahoj malická..tak gratulujem k bakalárke...ja zarezávam v práci...
na mne je najhoršie že to brucho nemám vôbec spevnené,ked ráno vstanem tak je to ešte ok,ale cez deň mi to kypí cez rifle....ty si vobec nepribrala na bokoch? ja áno...
no ked si dám tie m-kové rifle tak je to ok,ale tieto S-kové tak to ide von...
no na chrbát cvičím opatrne,neprehýbam sa v páse...
tak zadok aj mne trocha nabral,a normálne mám už trocha prsia,ja som nemala po schudnutí nič,normálne len také ovisnuté kožky..teraz sa mi tak naplnili...
no ale serie ma ten tuk v páse...
no čo...videla si na fotkách aká som bola v tých 46 kg...to asi nebol dobrý pohľad však?
tak sa majte fajn...iris napíš ako je..
Ahojte!
Akurat sliapem na rotopede tak vam pisem :) noo bakalarka dokoncenaaaaa! Juch juch! Tak som si dala relax a som v posilke. Vcerajsok super. Odmenila som sa cantuccini asu 200 gramov som zjedla vecer. Lebo mozem :P dnes som mala super ranajky slty melon jahody hrozno jablko a ananas. Som sa napraskala vitaminmi :) potom som za hodku mala ovsenu kasu varenu v mlieku s otrubami makom a slnecnicovymi semienkami. Doplnila som tam aj goji :). Na obed si chystam hranolky z pastrnaku a k tomu salat a dip s cottage a cerstvymi bylinkami :). Mam sa fajn baby. Som na seba pysna, ako som pekne zvladla stres z bc. A este bez mie.... spravili sme obrovske pokroky. Ozaj mrska tiez som pribrala. Konecne mam zadok :) a asi 59 kg. Je pravda ze mam svoje dni a nevazim sa nalacno, ale zmeny pozorujem. Hlavne svaly rastu a brusko je pevnejsie co my ppp nemavame. Vidno ze aki sa podpisuje aj na tele ppp. Som zo sebou spokojna. Budte aj vy. Mrska a mozes nq chrbat cvicit? Ako je fajn si spevnit chrbat a brucho, nech ti to drzi chrbtixu ale zas pozor! Aby sa to nevymklo a neublizila si si.... drzim ti palce. Irise ako sa mas? :)
ahojte...
maoam dakujem...za všetko...snažím sa a robím všetko pre to aby som to zvládla....aj ked ešte niekedy mám slabé chvíle...aj dne na váhe bolo o pol kila viac,ale nejako som to predýchala...už sa v páse a bokoch nezmestím do riflí...to boli S,teraz som si kúpila dvoje M...a to som šla s tým že ved na mna ani nebudú mať také velké číslo!a moja hlava hlúpa,mali aj väčšie,a kúpila som si pekné aj ma v práci pochválili...fakt to chce len upratať v mozgu...
ja som si teraz povedala že budem cvičiť také posilovacie cviky aby som nebola taká mlandravá,ked už som pribrala,také na spevnenie tela...
a maoam má pravdu o tom že sme zdravé a ničíme sa a chorí sa trápia aby vyzdraveli...
držím nám všetkým palce...ahojte
Prepacte, ze som sem tak vpadla.
Dievcatko89, rada by som vedela ako si sa z toho kolotoca PPP dostala. Keby si mi dala na seba mailik, bola by som rada, lebo uz sem nechodim. Dnes som bola skoro rano hore, tak som cez mobil prisla pozriet na tuto stranku, ale precitala som len jednu stranu- letmo.
Dakujem.
caute baby,
ja som videla Mrsku na foto, je to do tvare kus krasnej zeny, vyzera aj ovela mladsie na svoj vek a s tymi 52,5kg vyzera stale uplne ultrastihlunko az chudo, neviem si predstavit, ako vyzerala, ked mala 46. to by som asi neprezila pohlad na to :D
Baby, musi sa vam vyjasnit v mozgu a musite pocitit a precitit nasledky. Niekto skor, iny neskor. Nema to cenu. Cena za tu nizku vahu je strasne privysoka a padaju za nu obrovske obete, niekedy cely zivot a vsetko, co ste si doteraz vybudovali.
Ak ste zdrave, VAZTE SI TO, viete kolko ludi tot o nema a dali by vsetko na svete zato, aby boli zdravi????????????? Lenze je to nenavratne prec a nedostanu to.
A vy, ktore zdrave ste, hazardujete s tym najcennejsim, co mate, svoje zdravie a svoj zivot, svoju buducnost.
Svoje prazdne vnutro mozete naplnit niecim produktivnym a perspektivnym a ak je za vasou PPP trauma, treba liecit TU.
PPP je v takom pripade iba dosledok a prejav inej dusevnej bolesti.
Ak sa Vam nedostava lasky, pripadne mate doma peklo, osamostatnite sa cim skor a hladajte k sebe ludi, ktori su dobri a ktori vas budu mat radi.
Venujte sa tomu, co vam robi radost. Kazda mate nieco. Jedna je kreativna, dalsia sportuje, tretia super vari a pecie, mnohe z vas ste velmi nadane studentky a mozete raz urobit peknu karieru a mat sa fajn.
Je pre co zit - len si to musite uvedomit.
A fakt, ci mate 46kg alebo 54 nikoho okrem vas nezaujima.
Ludia vas vnimaju uplne inak a su pre nich na vas dolezite ine aspekty.
Musite sa samy rozhodnut - ako chcete zit a fakt je ten, ze zivot je skutocne strasne krehky. Zajtra tu nemusite byt.
Clovek sa zvykne spamätat az, ked padol na same dno alebo o chlp prezil velke nestastie, ktore mohlo skoncit smrtou.
Vtedy precitne.
Berte PPP ako cestu, ktora vam ma ukazat, co NIE JE vo vasich zivotoch OK a na com treba zamakat.
Po par rokoch spätne uvidite, co ste sa naucili.
Mrska - a tebe este raz gratulujem, som na teba velmi hrda, fakt. Dala si to, hoci som miestami pred par mesiacmi mala obavy, ze to nepojde, taka si bola zacyklena, ale zvitazili zvysky zdraveho rozumu a laska k detom, muzovi a pochopila si......vela inych veci.
Nech sa ti dari a nech uplne vyzdravies.