Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Maoam

*palickove gate* :DDD

to je fakt smiesne, ale viem ako take nohavice vyzeraju, lebo som minule prechadzala okolo detskeho odd :DDD, kde mali veci pre baby okolo 14-15r.

no tak hold cas nezastavime a vyzerat po 30tke na 14 je medicinsky nemozne......:D

Maoam

Mrska, ved som ta videla na foto, si stale chuducka, len uz nevyzeras na umretie, asi tak...
Ty si taky atleticky typ, ta vaha nech ta nerozculuje, sportujes, budujes svaly.
Podstatne je, ze si sa uvedomila a ovela viac ziaris, si krasna.

P.S. moj mail si dufam dostala

mrska

ahojte...
dnes je prvý jarný deň...tak ked o tých gatiach rozprávame,dens som si dala tie m-kové a pohoda nič nekypí...baby fakt nemôžeme chcieť ked priberieme nosiť tie paličkové nohavice...dnes sa cítim fajn...už sa teším ked sa odhalíme na jar...už nie z postavou ako vešiak,ale zdravo vyzerajúce...
malická..dakujem za tú kocku...no ja nemám moc sebavedomia...som k sebe dosť kritická...
irise neboj ak ťa bolí brucho tak by si mala dostať...len nemaj stres...a nebud na seba nahnevaná...to nemusí byť z PPP...
aome...neboj dá sa dostať zo všetkého ak je to nepodstatné a uvedomíš si to...aj tie malé gate...ja som si hovorila no ak priberiam tak len tak do 50 kg a dosť...a potom niečo s tým urobím ak budem mať viac,no a mám skoro 53 kg,kúpila som si dvoje nové nohavice,síce s ťažkým srdcom...a normálne som to prežila...ani svet sa nezastavil,ešte som bola dokonca pochválená..nehovorím že ma to niekedy neprepadne..ale už to nie je také že nutkavé,lebo som trocha prehodnotila svoje správanie,ako všetci okolo mna trpeli a ja som si robila ako som chcela,sebecká som bola...tak držím palce v boji...
majte sa fajn a pekný deň..

Maoam

caute baby, nadalej vam vsetkym silno drzim palce

Cry: asi budujes svalovu hmotu, ked tak intenzivne cvicis hodiny denne, takze by som sa naberaniu na hmote necudovala (svaly)

irise

Malicka, ty si zazracna zena :) tolko pozitivizmu v malickej Malickej takto skoro rano :) radost ta citat.
Vazne dufam ze mas pravdu, at treba si len pockat... stale ma pobolieva podbrusko, no stale nic. ja tak dufam,dufam,a nic z toho,potom som totalne zdeptana cely den..asi to prehanam. :D :(

kazdopadne,dala som si ranajky, a kedze neni tn normalny jogurt s 1,5% tuku,som jedla smotanovy s 10%,asi prvy krat v zivote :D a dobre to zvladam,neviem akym zazrakom :D treba tuky!

Fu a krasne zvladas "pribratie" aj ked to urcite nevidno,len si sa spevnila :) juj, to cvicenie a volu neprestanem odbivovat,kde su casy,ked som to zvladla,trenovat vela..no uz nie :(

neviem,nemam prilis dobru naladu.. pekny den, ja dnes nebudem tu, do 6 mam skolu,potom oslavujeme s priatelom. :)pa

Malicka 160

Ahojte ďobky! :)
No Irise, musíš si počkať na tieto veci, pozri ja viem, že ti to nepadlo dobre, že nechodia, ale prídu, možno nie tento mesiac, ale budúci isto :) tak si nerob starosti ok? Na to aké som ja mala slabé sa mi to parádne prejavilo na ksichte, vyzerám ako plastická mapa Rumunska :D Všade same kopce a kotliny :) a bože aj so ksichtom, no nič, ten asi nezmením :D naučím sa žiť s akné :D mám za sebou 1/2 raňajok, alebo ak chcete 400g jablka :D to sú dve stredné pekné šťavnaté jabka :) včera som cvičila doma, skoro som vypľula dušu :D . . . čítam o paleo strave, rozmýšľam, že obmedzím trošku sacharidy a pridám tuky, ako je maslo a rôzne oleje :)
noo uvidím.... _Aome_ ty si na tom ako? Vidím, že blbosti stváraš, ale nič sa nelepší? Hahaaa že nevyzerám na 8 rokov ppp? V podstate som si uvedomila, že som na prejedaní a vracaní závislá. Prvé dni boli ťažké, lebo som sa bála jesť :D predstavovala som si, že sa na mňa nalepí aj paradajka, bolelo ma brucho, mala som hnačky.... teraz jem normálne, dalo by sa povedať, že viac ako normálne baby, cvičím mám energiu, zvracať by som nešla, ani keby čo bolo, brala by som to za najväčšie životné sklamanie nielen seba, ale aj moju sestru by som sklamala a aj vás. Vidím ako mi je bez b. dobre a nemienim sa tohto života vzdať. Skúsila som obe strany, tie s nou aj bez nej, len keď som v tom bola po uší, bez nej som si deň nevedela predstaviť. Teraz som šťastná, vyrovnávam sa s mojim telom cvičením a tým, že si ho pekne tvarujem a ono mi za to ďakuje.... no a čo že mám o 2 kilá viac, a čo, že sú mi bulimické veci malé (áno tak ich volám) aspoň si na seba kúpim nové veci, čo mi nebudú pripomínať minulosť. . . . . ja som sa teda rozhodne nenudila, mala som bakalárku, pri b. by som ju pri tom mojom žraní ešte len písala teraz ju mám medzi prvými ;) a idem si nájsť robotu, nech si čosi zarobím :)babky držte sa. ide to. Včera som sa vážila, mám krámy, bolo to po obede výdatnom a mám 58,5 kg. Počas b. som mala 57 kg a viete čo? frajer mi hovorí, že nemám skoro žiaden tuk, lebo cvičím a svaly sú ťažšie ako tuk :) takže mne b. fakt nič nedáva a neodopieram si. Včera som mala na raňajky 450g ovocia (jablko, ananas, jahody- hej som maruša :D pri takomto počasí jagody :D), desiata vločky, obed som písala a potom som si dala s priateľom celozrnné grissiny, popcorn, maslové sušienky, šľahačku s kakaom a jablkový koláč :) cvičila som doma 20 minutiek, potom som mala ešte kaleráb a tvaroh s mliekom a škoricou :) no komu bolo lepšie? a viete čo, žiadne výčitky, načo? :) ten koláč by som už potom nejedla, nebol by teplý a tak chrumkavý :)

irise

aome, vyhod tie gate von oknom! najdu sa lepsie... no ten menzes mas fajn,tes sa..inak pocas bulimie som mala normalne,teraz odkedy nevraciam mi to nejak zblblo,takze asi nejem poriadne... :((
novy semester nespominaj,ja uz chcem leto :D ano,strasne vela makame,labaky,nechutne pisomky..:(

_Aome_

blbe gate.. ale ake pekne, uz ich ani nepredavaju :D a inak, nechapem ako je to mozne pri tom co ja stvaram, ze kramy mam uplne normalne, nacas, rovnako ako predtym, mam to ale stastie :D aj ked mozno je to zle, lebo to je o dovod menej aby som sa uplne uvedomila v tom co je spravne

ako sa vam inak dari v novom semestri? uz idete naplno? lebo mne sa zda ze stale nic v tej skole nemam a nemam nejako ani co robit a potom myslim stale na zle veci :D

irise

Malicka, dik za podporu :) velmi mi padne dobre kedze toto nemozem hovorit nikomu okrem vas tu..no vies ako mi na tomto zalezi.. velmi mi blika v hlave ze co ked som to posrala uplne.. ale snad pride.. musiii.

Malicka 160

Irise drž!! Vieš prečo nechodia :) ja som mala teraz strašne slabé a to mám antikoncepciu. . . použila som 3 tampóny.... a bez toho by som isto nemala tiež, keby nemám a. . . . som rada, že si ok s papaním :) bruško bolí určite príde :)