Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte zeny, tak ja som na tom dost striedavo..raz hore, raz dole.. 2 tyzdne ok, teraz znova horsie, ale uz sa to zlepsuje :) uz mam aj o 1 kg viac a celkom to zvladam.. len dufam ze to uz bude lepsie, lebo sa chcem ucit na prijimacky a tazko sa mi sustredi obcas :D
aj ja chcem s vami vymenit fotky.. posielate bez tvari ci s? (nech mi pekne vynadate ze ako to vyzeram :D a rada by som videla tiez vase pokroky :))
pekny vecer zelam! :)
Caute babice!
uz neviem ako vas zdravit. Mamplne kupe cibulovo- cesnakovej aromy a zvedavej babky :D dievcata dnes mi praskli rifle na riti ako som ich na seba sukala :D to bol trapasik ist domov s vetrackou :D musim si kupit nove :D akurat sme sa o tom bavili stw mi to privolali :D som v kupe a jem orechy. Jako pro veverku :D. . . (To som citovala Popolusku) :D okej teraz vazne. Ehm citim sa tak naha ked tu pisete ze nas sledujete v nasom battle :D ale dobre dobre. O to vacaia motivejsn dat sa dokopy. Irise. Aj keby neprisli. Ved dopraj twlu regeneraciu. Ono vie preco nechodia. . . Ver mu. Cry nemozes chciet schudnut ked mas ppp staci sa zmierit s tym ze priberier. Ono to potom totiz pojde dole.... ja si myslim, ze v sebe chut bojo at mas. Nikaroxy, ja by som neska k psychot. Mozno preto ze sa mi zda ze mi to netreba, ale hlavne nechcem rozpravat o mojom vnutri ppp-ckarskom niekomu kto to neprezil. Len to ma naucene ... baby drzte sa :)
iriska, chcela som sa ťa opýtať, že prečo tak veľmi vyžaduješ, aby si mala menzes presne na deň?
Maoam, nemusíme riešiť váhu. To je aj tak jedno.. Proste strašne by som chcela schudnúť.. Dnes som si zasa kúpila preháňadlá, tak som vydržala bez nich týždeň.. aj som už užila.. som beznádejný prípad.
Ahojte malicka160, irise, mrska a všetky ostatné. Ďakujem, že ste mi odpovedali :) Chápem Vás, zhodujete sa v odpovediach s viacerými kočkami s ktorými si píšem. Ono ten strach z odhalenia je asi veľmi významným faktorom a rovnako to nepripúšťanie si vážnosti zdravotných ťažkostí a podobne. A teší ma že dievčatko89 mala pozitivnu skusenosť s psychoterapiou. Ono to slovo psychoterapia tak divne znie,ale zopar takych terapií som bola účastná a musím povedať že až vtedy som zmenila na ne názor. Tiež som si myslela, že to tie klientky musia velmi ťažko prežívať, ale v skutočnosti si len hovorili svoje príbehy,lebo to bola skupinová. Držím vam palceky, je super ze ste si tu vytvorili taku akoby komunitu kde si vymienate info o pokrokoch a o tom ako sa vam dari to zvladať. Je to velmi dolezite aby ste v o neboli same :) majte sa krásne
samozrejme mi je jasne, ze si hlboko pod touto hranicou, s velkou davkou fantazie 'strasneho pribratia' tipujem 54 MAXIMUM
Cry, viem ze mas okolo 169cm, takze ak mas do 59-60kg, musis byt stihla ako lan
Ewca, ja som od nich tučnejšia, oveľa! A aj tepláky sú mi už elastické, musela som si kúpiť nové! Už vyše roka mám túto príšernú váhu a ja som nepribrala 2-3kg ako baby tu, ale 10kg a to je rozdiel! A nepomáha ani cvičenie, nič, ani preháňadlá, aj keď sa rozkrájam, tá váha nechce ísť dolu. Mne už na živote nezáleží... Ale baby obdivujem.
Cry neser ma!!!!!!! ;-) Si chuda, sama vies,ze si chudsia ako baby tu!!! Len mas uplne zamoreny mozog tym, ze si vypasena, lenze realita je ina.Do riti, fakt mi na tebe zalezi,stve ma, ked sa stale trapis.stale, stale,stale :-( Fakt ti uplne prepne o chvilu, ak to nezastavis.Si stihla, videla som tvoje fotky.To, ze nemas 40 kil, neznamena,ze si tucna.Pochop uz, ze sa nicis.strasne.ako ti pomoct,ako ta z toho dostat???stale tu sledujem prispevky, kazdy den.a uplne som z teba smutna. BABY A VAM OSTATNYM TO KRASNE IDE, NADALEJ DRZIM PALCE,AZ SA UZ NIKDY NEDOSTANETE NA DNO ZVANE A/B.LEN TAK DALEJ!
Maoam, od včera som si povedala, že s tým cvičením končím, lebo začínam cítiť zasa chrbát... až ma to desí. Ale neschudla som.
Mrska, mne by si neposlala tiež svoju fotku? Rada by som ťa videla:)
Baby, vy tak krásne jete a ešte k tomu si držíte aj váhu a ste pri tom stále štíhle. Normálne vám závidím... ale v dobrom.