Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Tak som sa pozrela z okna, zacina poletovat sneh a je u nas zasa priserny vietor. Aj ho pocut, lebo my nemame plastove okna, aj este nam aj blbo tesnia, tak ten vietor vydava aj pisklave zvuky. Tak von nejdem..
Uvarila som si caj. A idem si citat knihu co som dostala od wyx- aj ako na liecenie, aj k bakalarke: od Krcha- Mentalni anorexie. Este mam doma aj od Krcha- Bulimie, jak bojovat s prejidanim. S tym sice nejaky problem nemam, ale aj tam su dobre a uzitocne rady.
Myslim na vas, babky.
Mrska, tak mam pocit, ze v tej tvojej praci to je ale zatial ok, snad to fakt dobre dopadne, drzim palecky:)
Hej, zaludok moze pobolievat aj zo stresu.
Nakoniec som si z tej pizze nedala, tie vycitky mi za to nestoja, aj som trochu koketovala s prehanadlami, ale odolala som. A zjedla som na ten obed 1 a pol cereal. keiserky, len samotnej, chuti mi to tak.
Ale asi mam zasa hlad, alebo len myslienky.. tiez sa snazim dnes viac pit. Premyslam, ci nepojdem aspon na prechadzku, hoci sa mi vobec nechce.. alebo si budem citat knihu... neviem sa rozhodnut.
Boze, uz aby sa mi ozvali kvoli tej praci, lebo doma asi fakt zcvoknem:( Ide to dost na psychiku:(
tak cry ako dopadol obed? dúfam že ok...
a napečené bude...teda možno ja nebudem,a ak nie tak si niečo kúpim...
maličká ty ideš čo piecť..daj nejaký recept...
irise ako sa máš...
klimta a ty ako s jedlom v pohode...
mna začal hnusne bolieť žalúdok...to je z toho stresu...šéf ma nevolal a má zatiaľ dobrú náladu...
tak napíšte ako sa máte...ahojte...
mrska, tak u nás sa robí dnes pizza- nemali sme ju 100 rokov, tak si kúsok dám, ale asi si dám aj 1 cereálnu keiserku so syrom.
Tie kuracie prsia tiež jedávam, mám ich rada.
Babky, inak budete mať doma niečo na "sviatky" napečené? Moja mama si dala dať spraviť malé zákusky:/ Ach yo:( Celkom sa bojím:(
ahojte..
tak kolega bol v práci len na skok,ale šéf s ním hovoril osamote,tak neviem čo,a neviem či si ma bude ešte aj mna volať tak čakám...idem niečo zjesť....dakujem vám za podporu...hned sa to lepšie znáša ked viete že na vás myslí viac ľudí...
cry dúfam že si si urobila nejaký obedík...skús aj kuracie prsia na olivovom oleji také na panvici...mnam to mám rada...a k tomu zeleninka....držím ti palce...
tak píšte ako sa máte....
Aome, tak to by som sa na to pozrela, kto je na tom horšie, či ty alebo ja, ale to je jedno. Ale rozhodne jem viac ako ty, na 150%. Ale nechce sa mi to rozoberať, nemá cenu to tu porovnávať.
Mrska, veľmi na teba myslím, potom sa ozvi!!! Snáď všetko dobre dopadne.
Ja som sa nevážila ani nepamätám, ale podľa gatí- mám to všetko na sebe nejaké prilepené.
Maličká, super pravidelnosť v jedle.
iriska, aj teba zdravím:)
ahojte...
moc dakujem za podporu...ešte tu nie je dotyčná osoba,tak sa pripravujem...trocha som pribrala ale to asi pre to že večer zožrala dve udené makrely a boli fest slané...tak neviem..ale moc mi to na nálade nepridalo...
cry som rada že chceš aspoň niečo s tým robiť..hlavne to jedlo nech je výživné...radšej menej ale parvidelne a často...
aome tiež tomu jedlu nedávaš moc pozornosti..
iriska a malicka dakujem za podporu...
tak nech to mám za sebou...ahojte...
aome..sama vieš,že to nie je dosť..
mrska- myslíme na teba!! ;)..daj vedieť,ako to dopadlo..
Ahoj Aome. Jes nedostatocne. Toto nie je plnohodnotna strava. Napisem ti co som vcera jedla ja a to podotykam, ze som na seba nahnevana lebo to bolo malo.
Ranajky 200 g ananasu. Po hodine vlocky s goji otrubami a skoricou.
Desiata biely jogurt, mrkva, hrst orechov.
Obed: tuniak, leco 2 mrkvy a hrst orechov. Asi tak po hodine pohar mlieka 5 susienok a kolac.
Olovrant: grissiny (to som cestovala. Nebol to normalny olovrant)
Vecera: tuniak, kalerab, cherryparadajky a paprika.
Toto je moj normalny denny prijem a nepriberam z nejo. Pokryje mipekne bazalny metabolizmus. Jablko a nie jedni ale dve startuje moje ranajky len.
Ahojte, vy ste sa tu rozpisali teda :)
Cry prosimta neblbni, ved ty si na tom este horsie ako ja a to uz je co povedat!
Inak aj ja by som ti rada nejako pomohla s bakalarkou, ale nemam s tym este skusenosti, ale keby daco, som k dispozicii cca od nedele do piatku v BA :)
Ja som dnes mala zvlastny jedalnicek, aky som asi este v zivote nemala..take kombinacie :D rano jablcko, naobed polievku brokolicovu a na veceru krevetovy salat, kamaratka ma pozvala, a bolo mi blbe odmietnut (ked platila a bola velmi hladna a nevie o mojich problemoch :D) povedzte.. zda sa vam malo kolko jem? lebo mne sa hned zaplni zaludok aj z jedneho jablka a potom mi je velmi tazko a bojim sa, ze to dam zo seba von a uz som vo faze, kedy to zvladam udrzat ale este sa bojim zvysit prijem :/
Pekny zbytok vecera este zelam :)