Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
cry no vidíš,dá sa to..
a ešte porieš to jedlo...to čo píšeš nie je obed,a aký proteínový nápoj...to ti je na čo?
navar si polievku,to ťa zahreje a nasýti,budeš mať plné brucho a žiadne výčitky...ja furt otravujem s tou polievkou že?alebo si kúp filé a urob si ich na masle,tak na prírodno bez obalovania zo zeleninkou...
tak na zajtra mi držte palce aby ma nedodrbali ešte viac...fuj sa snád poseriem od strachu...
ahojte...
Baby, vy ste také zlaté, fakt:( Veď ja si to ani nezaslúžim:(
Teraz premýšľam čo na ten obed. Či si dám teda ten jogurt- 320g, a napr. 2 lyžice otrúb, alebo si urobím s nízkotučným mliekom proteínový nápoj. Trochu sa znormalizujem... a možno by som potom skočila do obchodu a vymyslela niečo na večeru... :( Niečo uvarila. Ale zatiaľ ma nič nenapadá.
cry, nezatazujes, ja som ti to navrhla a som to myslela vazne. Skolu mam teraz menej! fakt.
idem teraz od netu,ale vecer sa ozvem
Cry, vsak to je o externakoch zname, soc. praca duplom, a to som mimi SVK a viem to :D.
NO nic, vezmi tu pomoc a ziadne vyhovorky, ked budes mat oporu bab, bude ti lepsie a nakopne ta to, uvidis sama.
Cry - vsak baby ti pomozu, vsetky si tu presli PPP,nie? Irise sa zda byt mimoriadne inteligetna a zlata baba, takze tu pomoc prijmi a dost uz kecov okolo.
Uvidis, ze to das.
iriska, ale veď ťa sakriš nebudem zaťažovať, veď máš sama školu! Maličká to isté- veď ju čakajú štátnice, nie?
Ach yo, baby. A keď som bola na posledných skúškach a počula som spolužiakov ako si navzájom hovorili, že si dali bakalárky napísať, a že koľko ich to každého vyšlo eur..
Maoam, to je od teba milé, fakt ma to až zahrialo pri srdci:(
Vieš, práve zháňam knihy. Už sa na tom pracuje. Zatiaľ sice len literatúra o PPP, nejaké knihy mám aj doma. Lebo ako som písala, píšem na tému: Anorexia a bulímia ako sociálny problém. Lenže písanie z hľadiska sociálneho pracovníka, a hlavne píšem o PPP ako o nelátkových závislostiach. Čiže nie len PPP, ale aj psychopatológia a pod. Ešte si musím zohnať knihy na nelátkové závislosti, soc. prevenciu a pod. (Možno si poviete, že to nebol dobrý nápad, táto téma, kedže sama sa v PPP topím, ale ja fakt neviem, akú inú tému by som písala, akú inú tému by som "dokázala obhájiť"). Ja sa fakt neviem vykecať, a keď niečo neviem, tak to fakt neviem.
VYBORNE - uz to len zrealizovat
Cry - PRIJMI TO
Maoam, ale ano, pomozeme jej - uz sme si ohladom tohto pisali maily. Ja by som jej dala aj noclah, kedze nebyvam na intraku.. cry, pocujes?:)
irise: ja viem presne ake to je, pretoze som presla dlhe roky takym niecim (nie kvoli PPP), ale to co si opisala mam odzite na vlastnej kozi az dodnes
ja mam napad: ked ma Cry termin v auguste, nebyva daleko od BA, nemohli by ste jej tu baby - ked ste uz fakt take velke kamosky, s tou Bc. pracou POMOCT??????? pokial viem, studuje externe soc. pracu, co nie je ani medicina, ani farmacia, cize zvladnutelne, Cry - tym sa ta nijako nechcem dotknut, pisem to len pre prakticnost veci
ak ste baby fakt kamosky a nebyvate od nej daleko, spojte sa, stretnite sa a pomozte jej
ja som bohuzial 1500 km daleko, takze to urobit nemozem, keby som bola nedaleko, tak jej tu pracu n apisem, to je fuk, ale ona potrebuje realnu pomoc blizkych ludi, ktori ju do augusta potiahnu