Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

cry no vidíš,dá sa to..
a ešte porieš to jedlo...to čo píšeš nie je obed,a aký proteínový nápoj...to ti je na čo?
navar si polievku,to ťa zahreje a nasýti,budeš mať plné brucho a žiadne výčitky...ja furt otravujem s tou polievkou že?alebo si kúp filé a urob si ich na masle,tak na prírodno bez obalovania zo zeleninkou...
tak na zajtra mi držte palce aby ma nedodrbali ešte viac...fuj sa snád poseriem od strachu...
ahojte...

[zruseny22]

Baby, vy ste také zlaté, fakt:( Veď ja si to ani nezaslúžim:(
Teraz premýšľam čo na ten obed. Či si dám teda ten jogurt- 320g, a napr. 2 lyžice otrúb, alebo si urobím s nízkotučným mliekom proteínový nápoj. Trochu sa znormalizujem... a možno by som potom skočila do obchodu a vymyslela niečo na večeru... :( Niečo uvarila. Ale zatiaľ ma nič nenapadá.

irise

cry, nezatazujes, ja som ti to navrhla a som to myslela vazne. Skolu mam teraz menej! fakt.
idem teraz od netu,ale vecer sa ozvem

Maoam

Cry, vsak to je o externakoch zname, soc. praca duplom, a to som mimi SVK a viem to :D.
NO nic, vezmi tu pomoc a ziadne vyhovorky, ked budes mat oporu bab, bude ti lepsie a nakopne ta to, uvidis sama.

Maoam

Cry - vsak baby ti pomozu, vsetky si tu presli PPP,nie? Irise sa zda byt mimoriadne inteligetna a zlata baba, takze tu pomoc prijmi a dost uz kecov okolo.
Uvidis, ze to das.

[zruseny22]

iriska, ale veď ťa sakriš nebudem zaťažovať, veď máš sama školu! Maličká to isté- veď ju čakajú štátnice, nie?
Ach yo, baby. A keď som bola na posledných skúškach a počula som spolužiakov ako si navzájom hovorili, že si dali bakalárky napísať, a že koľko ich to každého vyšlo eur..

[zruseny22]

Maoam, to je od teba milé, fakt ma to až zahrialo pri srdci:(
Vieš, práve zháňam knihy. Už sa na tom pracuje. Zatiaľ sice len literatúra o PPP, nejaké knihy mám aj doma. Lebo ako som písala, píšem na tému: Anorexia a bulímia ako sociálny problém. Lenže písanie z hľadiska sociálneho pracovníka, a hlavne píšem o PPP ako o nelátkových závislostiach. Čiže nie len PPP, ale aj psychopatológia a pod. Ešte si musím zohnať knihy na nelátkové závislosti, soc. prevenciu a pod. (Možno si poviete, že to nebol dobrý nápad, táto téma, kedže sama sa v PPP topím, ale ja fakt neviem, akú inú tému by som písala, akú inú tému by som "dokázala obhájiť"). Ja sa fakt neviem vykecať, a keď niečo neviem, tak to fakt neviem.

irise

Maoam, ale ano, pomozeme jej - uz sme si ohladom tohto pisali maily. Ja by som jej dala aj noclah, kedze nebyvam na intraku.. cry, pocujes?:)

Maoam

irise: ja viem presne ake to je, pretoze som presla dlhe roky takym niecim (nie kvoli PPP), ale to co si opisala mam odzite na vlastnej kozi az dodnes

ja mam napad: ked ma Cry termin v auguste, nebyva daleko od BA, nemohli by ste jej tu baby - ked ste uz fakt take velke kamosky, s tou Bc. pracou POMOCT??????? pokial viem, studuje externe soc. pracu, co nie je ani medicina, ani farmacia, cize zvladnutelne, Cry - tym sa ta nijako nechcem dotknut, pisem to len pre prakticnost veci

ak ste baby fakt kamosky a nebyvate od nej daleko, spojte sa, stretnite sa a pomozte jej

ja som bohuzial 1500 km daleko, takze to urobit nemozem, keby som bola nedaleko, tak jej tu pracu n apisem, to je fuk, ale ona potrebuje realnu pomoc blizkych ludi, ktori ju do augusta potiahnu