Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

irise

cry, pohybovat sa mozes zacat ked budes mat z coho :) a aj vtedy nemusis kazdy den, napr ja dnes tiez nic.. na veceru si urcite daj tu kaiserku so sunkou.. pri telke v klude. a vypi k tomu aj pohar vody. (a podakuj oblickam ze popri diuretikach a nepiti ti este funguju!)

caje inak maju odvodnovat,hlavne tie zelene.. obsahuju kofein (len v cajoch sa to vola tein, ale inak je to to iste) :P

[zruseny22]

iriska, ja moc nemám rada čaje a mám pocit, že ma zavodňujú.

Maom, začnem fakt viac piť aspoň vody. Keď ja smäd nepociťujem a moc ma ani nenapadne sa napiť.

Neviem čo na večeru. Či si urobím cereálnu keiserku so šunkou, alebo čo. Na olovrant som mala to jablko. Neviem. Inak ani pohyb dnes zasa žiadny.

Maoam

Cry, musis s tvojim pitnym rezimom fakt daco urobit, aspon 1,5 l, kazdy den, pocas celeho dna....nedostatok vody v tele robi velke problemy.

[zruseny22]

baby, vy ste také úžasné, fakt!

Bože, teraz som si uvedomila, že som dnes ešte nepila, ak teda nepočítam 1 kávu. Ja si fakt budem musieť dať nejakú flašu pred oči.

irise

Malicka, dik za pochvalu, hladi mi to dusicku... :* peknu cestu do bratislavy... a som rada ked sa citis stale dobre.. posobis tak neskutocne vyrovnano!! :)
prave veceram celozrnnu fitkocku,ladovy salat a kusky kuracich prs s takou jogurtovou omackou co som si pripravila... dnes ideme do kina s priatelom.. :) tesim sa.

Cry, super, vidis ze sa to da? :) Dobru chut k mrkvovemu salatiku, nestrat tento elan, zacala si, tak pokracuj! A Malicka ma pravdu, ze si nezasluzis aby sme k tebe boli dobre? Lasku si zasluzi kazda jedna z nas.. a vseobecne,kazdy clovek

Malicka 160

Ahojte. Nestiham ani citat pomaly ale cry som rada za ten krok obrovsky co si spravila. Na tvojom vyjadrovani o sebe vidim, ze si seba samu nevazis. Nepis ze si nezasluzis aby sme k tebe boli dobre. Od togo je tato tema, aby sme si pomahali. Nezeres, ale jes. Pri tom jedalniku co si napisala vlasne len zobkas. Salat a jogurt vlastne ani nemozno nazvat obedom alebo vecerou. Nauc sa respektovat samu seba. Ja mam momentalne asi najvacsie sebavedomie ake som kedy mala.
Mrska ta tvoja praca. Myslim ze by ti prospelo mat od nej pokoj. Takze nech sa deje cokolvek ber to ako pozitivnu vyhliadku do buducnq na nejake lepsie pracovne mieato. Vravela si ze si veriaca. Tak ver ze boh ma s tebou plany a lepsie plany. Iriska, pekne pises a tvoje obedy su super :) som na teba najpysnejsia na svete :-**** robis pokroky vsetky napredujeme. Ja som dnes jedla pekne dopriala si2 susienky a kolac a teraz idem smer ba. Maom kde si v zahranici?

[zruseny22]

mrska, budeme na teba myslieť!!!!

Tak som sa obliekla a išla do obchodu, nenalíčená, neučesaná, dala som si len čiapku...
Kúpila som si jablká, cereálne keiserky, celozrnnú ryžu, jogurty a pod. Pred chvíľou som zjedla mega jablko a urobila som si na večer mrkvovo-ananasový šalát.
Zajtra na obed si urobím asi tú celozrnnú ryžu. Chcela som urobiť brokolicový nákyp, ale nemali v tescu brokolicu, tak ešte pozrem zajtra v meste niekde...

irise

mrska, budeme na teba zajtra mysliet,daj vediet potom ako si dopadla.. nestresuj, uvidis ze vsetko bude fajn :)

paci sa mi ako sa navzajom podporujeme..
cry, drz sa, napis co si si uvarila :)