uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie
Pískanie v uchu
Nurse87 no je to take, ze proste ked chces vediet co nie je v poriadku, jednoducho treba ist k lekarovi, to ti asi nikto nepovie co ti je, ked kazdy to moze mat inak takyto problem.
Myslím, že pôjdeš do inej nemocnice
stickmanhook.io
pisticka v poriadku a ako sa da zistit, co mi chyba, ked sa taketo nieco deje. lebo teda aspon ja by som bezne nevedela na to prist.
Nurse87 tazko povedat, vies moze ti chybat nejaky vitamin a je to. ty si este nemala taky nejaky stav, myslim vseobecne, ze ti nieco bolo a nasledne na to ti bolo povedane, ze ti nieco chyba, nejaky vitamin napriklad a podobne?
mna by zaujimalo, co je taka pricina. lebo ako napisat, ze nejaka prevencia by mohla byt ok, len aka, ked vela ludi ani neviem preco to maju.
pisticka chapem. a ty mas s niecim takym skusenost co na to pomaha? kedze je zrejme, ze takyto problem sa objavi necakane a neda sa mu asi prirodzene vyhnut, tak hadam sa to da aspon nejako odstranit, zmiernit.
Machiia tak je pravda, ze teraz je tazsia doba, co sa tyka nejakych vysetreni ale pokial je to velky a neprijemny problem, tak si myslim, ze su ludia, ktori s tym nabehnu k lekarovi, nech im na to nieco poradi.
a myslis, ze kazdy s tym bol u lekara a zistovali pricinu? ved ako keby sme nevedeli ako to v zdravotnictve teraz chodi. to si radsej necham normalne od niekoho odporucit volaco :)
Ale podľa mňa sa to dá riešiť, len je dobré s tým hlavne začať :) Vieš ako najjednoduchšie je povedať, že máš problém a nechať to len tak. Treba zistiť príčinu a potom je už ľahšie začať aj s nejakou liečbou prípadne ešte prevenciou :)
no dobre a da sa to nejako z dlhodobeho hladiska riesit? lebo podla mna sa najdu ludia co s tym maju dlhodobe problemy. to asi ale zalezi od vaznosti kazdeho stavu, ci sa to riesi alebo nie, ci ?