uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie
Pískanie v uchu
Pisticka chápem a prosím ťa, kde si si ho kúpila a ako si ho začala užívať? Nejako na večer alebo? :) Jéj tak to je škoda, že si si ju nenahrala, to mohlo byť zlaté.
Nurse87 to hej len si treba povedat, do kedy je clovek ochotny a schopny do seba tlacit lieky.
Brunetka28 ano, ak hovorim za seba, tak mne revitanerv pomaha :)
Inak to mne sa mala dcerka pokusala pomoct a mi spievala do uska, to bolo take mile :) Ale aj vtipne :D Skoda ze som si to nenahrala.
pisticka no a ty co si spominala ten doplnok, ak spravne chapem, da sa kupit bezne v lekarni a to si sama mam stanovit jeho davkovanie? netreba aj na taketo nieco odporucanie lekara?
Akože nie nejako extra, lebo to človek len skúša čo by mu na to pomohlo. By ma zaujímalo, že ten doplnok na to, to pomáha?
no len ako ani sa necudujem ze clovek je na zaciatku mozno aj trochu skepticky, ze co by na to mohlo zabrat, predsa len sa vacsinou vsadza na tie lieky, ze by mali pomoct.
Tak je pravda, ze na zaciatku, ked clovek nevie o co ide, to skusa aj po svojom. Nejake nahrievanie, kvapky a podobne, ale ked nic nezabera predsa len nie je na skodu si nechat poradit :)
Tak každý sme nejaký čo sa týka prejavov takýchto problémov. Niektorí to riešia hneď a ja napríklad čakám či a kedy to prejde :) Lebo teda ono to prejde, len problém je keď sa to vráti no.
brunetka28 ved ale myslis, ze je prave v tom rozdiel ci niekoho toto trapi stale alebo len obcas? podla mna to je v oboch pripadoch problem. ty s tym mas skusenost?
pisticka a ty ked si mala podobny problem, tiez si isla k lerakovi hned, alebo si to skusala nejako sama vyriesit, a ten problem s piskanim odstranit? da sa to vobec nejako, ze sama si pomoct?
Machiia tak podľa mňa je to problém tak či onak. Či ťa to trápi neustále alebo len občas, treba to riešiť. Možno len môže byť rozdiel v tom, že tých ktorých to trápi zriedka, to tak až nepociťujú ako problém.