uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie
Pískanie v uchu
Za mňa tebokan nie, nakoľko som mala pri ňom dosť nepríjemné nežiadúce účinky ako napríklad mierne tráviace ťažkosti a tiež bolesti hlavy či návaly tepla, keď som ho vysadila, potom to prešlo.
Pomohol niekomu Tebokan? Liečba 3 mesiace, tak po 6 týždňoch pískanie prešlo, po pár mesiacoch sa znovu vrátilo. U mňa to pripomína zvuky ktoré vydávajú cvrčky, ale zistila som že hlavne vtedy ak mám dlho hlavu v strnulej polohe, tak už presne viem aký deň ma čaká až do večera :(
A toto je prirodne alebo co to obsahuje? Su to tabletky pravdepodobne, ci?
dobre pre teba :) ale podla mna si veru jedna z mala. takto by to vsak malo byt.
Tak lieky-oblbovaky su najkratsia cesta do zahuby. Ja teda tiez uprednostnujem skor nieco na prirodnej baze, pokial sa da, samozrejme.
Ja zažívam stres v práci, ale zase nemám dáke úzkostné pocity a stavy vkuse. Raz za čas, ale nie je to u mňa na dennom poriadku, takže to nejak ani neriešim, nemám dôvod. A už vôbec by som to neriešila liekmi, ako sa niektorí na ne zvyknú automaticky vrhnúť.
nepovedal som, ze to je jedine, co mozes preto urobit, ale je to fajn start. a hlavne je dobre si uvedomit, z coho ten stres mam, proste hladat pricinu.
Ja si uvedomujem, že to pre mňa nie je vôbec dobré, ale taká rada mi pomôže asi ako keď poviete človeku, ktorý je nervózny, aby nervózny nebol.
ale tak aj na tom sa da nejakym sposobom popracovat predsa. vsetko sa da naucit, pravidelny stres nie je pre cloveka dobry, aj z toho mozu vznikat dalsie choroby, to je vseobecne znama vec.