uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie
Pískanie v uchu
Stanko15, ja viem, ale úplne ideálne je to skĺbiť. Len odporúčam to, čo ozaj pomohlo aj mne, inak by som to nepísala. Proste to, čo odskúšané na sebe nemám, to ani nikomu neradím.
ved a prave preto je podstatne vediet ten stres zvladat aj napriek takymto ludom.
Ono aj ked sa clovek snazi takymto situaciam vyhybat, tak okolo teba je tisic dalsich ludi, ktori ta pocas dna nastvu a tvoj stav nikto neriesi :D
Rencula, ale bez upravy zivotneho stylu to asi aj tak nepojde. Treba sa proste vyhybat hluku, stresu, stresovym situaciam. Ja viem, ze to nie je take jednoduche, ako by sa mozno niekomu mohlo zdat, ale bez toho je len velmi mala sanca na napravu.
Lujziara, ak ťa to ešte stále trápi (neviem, dlhšie si nepísala), vyskúšaj brať nejaký čas Revitanerv. Vie dosť výrazne pomôcť a ak ho budeš brať pravidelne a poctivo, môžeš sa toho pískania zbaviť dokonca úplne.
tak sa proste zober a chod spat skor, vsak ide o tvoje zdravie, nie o moje. ;-) ver, ci never, toto vsetko na to vplyva.
Čo konkrétne je dobrý nápad? :D
Ja napríklad chápem, že niekedy ten spánok nevyjde ako má a človek sa tých predpísaných 8 hodín nevyspí, ale tak ja sa snažím aspoň víkendy dlhšie potiahnuť.
Good idea!!!
a prave preto treba dbat aj na tu kvalitu spanku a jeho dlzku takisto.
A ty osobne to mas take velmi intenzivne? No ved ja to chapem, samozrejme, ze ked si unavena, potom si z toho vystresovana a tak dalej, to je logicke, ze unava ide so stresom ruka v ruke.