uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie
Pískanie v uchu
vela ludi hovori, ze je potrebne uzivat ho troska dlhsie, niekomu staci mesiac, dva, ini videli rozdiel az po nejakych troch mesiacoch, ono to je fakt celkom individualne.
Po akom dlhom uzivani si videla, ze sa nieco meni k lepsiemu? Alebo to bolo tak, ze si to ani nepostrehla?
Presne tak, ja som brala rôzne doplnky, b-komplex, proste kadečo, ale zabral mi až Revitanerv.
Pokial mam este stale spravne informacie, tak v takychto pripadoch je to prave nedostatok vitaminu B, ten telu chyba a potom robi sarapatu. Ale co viem isto, tak jednorazove doplnenie teda urcite stacit telu nebude:)
Analgetikum to asi nebude, skor by som sa zamerala na nejaky vitamin, doplnok. Nieco, co telu chyba.
ozaj jedna tabletka pomoze? a tabletka coho konkretne? to asi tiez zalezi na co je to urcene.
áno, tak nejak mi približne povedali aj v lekárni, tak sa toho budem držať. zase to nie je nič hrozné ani obmedzujúce, tá jedna tabletka denne ozaj nikoho nezabije. a keď vidím, že je to k niečomu dobré a reálne to prospieva, tak o to lepšie.
Myslím, že skôr ako za nejaké 2-3 mesiace to asi nebude. Ale môžem sa mýliť, odskúšané to nemám. Lenže je to ten typ "diagnózy", ktorý proste neodíde hneď.
Ale čo sa tinitu týka, tak to zhruba za aký čas sa vie nejakým spôsobom ustáliť?
ano, istotne mu skus dat sancu, je prospesny. uvidis sama, na co konkretne ti pomoze, pomaha na vela veci.