uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie
Pískanie v uchu
Pozeram si to akurat a obsahuje to dost vitaminov skupiny B. Moze sa to kombinovat aj s inymi vitaminmi?
Ako si pomôcť? Vie to prejsť samé? Už to nemáte?
Ja by som to uplne nevylucoval, voda vie spravit svoje, hlavne ked sa dostane kam nema a potom to tam ostane. A ako som spominal, mne sa to uz viackrat stalo, ze som mal najprv pocit zalehnuteho ucha par dni po kupani a potom sumenie, mierne piskanie.
Zalahnutie mozno, ale to piskanie mi velmi nedava zmysel takto v suvislosti s vodou. Ale tak mozno sa mylim, nie som odbornik :)
Jasne, u mna bezna vec, mavam to v podstate kazdy rok. Ale v lete nie, neviem preco. Skor takto ked je chladnejsie a ideme sa niekam kupat, mozno to ma s tym chladom suvislost, neviem.
Zdravím. Môže sa stať, že by som to mala aj z vody napríklad? Boli sme sa kúpať a odvtedy to takto mám.
Neviem ako ty, ale mna osobne ak nieco realne trapi, tak to nenechavam urcite len tak. A fakt zalezi, v akom stadiu to mas, ak to mas tak, ze ta to takmer ani neobmedzuje a ani o tom nevies, tak sa mozeme bavit o tom, ze to clovek len tak skusa preckat.
A toto by nevedelo prestat iba tak? Same od seba?
- no na to pískanie v uchu toho ani moc nie je, takže zase na jednej strane aj celkom chápem, keď to ľudia berú tak ako to je, že to proste neriešia a len čakajú, kým to prestane..