Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

Dominikee

nie každý výživový doplnok sa užíva neobmedzene. pri revitanerve je to aj napísané, že sú odporúčané prestávky po nejakom čase, ale tak to máš podľa mňa pri všetkom. tiež som sa to tu predtým pýtala, ale nevedela som, nemala som ho doma, už mám, tak viem :)

zemlicka32

praveze ma dlhodoby ucinok, len ho aj musis brat dlhsie. potom je vhodne spravit pauzu, lebo ved vsetkeho vela skodi:)

zemlicka32

ja mozem povedat za seba, ze pomahal. ono to ma dozvuky dlhodobo, to piskanie sa mne osobne nevratilo, neviem, ake maju ini skusenosti. klopem si, ale s tymto mam fakt ze pokoj.

lompaska

ja som pisala, ze som ho na cas prestala brat, ale nemam pocit, ze by som to nejak pocitovala. vobec ziadna zmena u mna nenastala.

kikca1988

Tak ked to takto odporucil aj lekar, tak asi na tom nieco bude. A pocas tej prestavky si nepocitovala nejaky utlm alebo ti nebyvalo zle? Vies, ze ked si na nieco telo zvykne a potom mu to prestanes zrazu davat, tak sa moze stat, ze telo dostane sok, ci?

zemlicka32

ja ani presne neviem, to mohli byt nejake dva-tri mesiace, co som ho nebrala. telo ale vitamin B potrebuje, nevie si ho sam "vyrobit", chybal mi, to mi aj doktor odporucil takto ho pravidelne brat s prestavkami, potom uzivat zase.