Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

mircok

Ale tak Revitanerv moze uzivat aj ked nema tinnitus. Becka treba doplnat neustale. Vegetariani a vegani trpia jeho nedostatkom :)

alanitka

urcite, ak im to aj nepomoze, ale istotne neublizi...treba skusit, lebo velakrat je to len o nedostatku urciteho vitaminu.

jaroslavica

ak niekto tvrdi, ze stari ludia uz ani tie vitaminy uzivat nemusia, tak je to somarina. prave naopak, vdaka nim aj tie pripadne choroby maju potom lahsi priebeh...

lexxa

Veď aj starký je úplne ok, zdravý, čulý, len toto ho vie celkom potrápiť. Alebo teda aspoň to občas vie spomenúť, nerád sa sťažuje na čokoľvek, ale nútim ho komunikovať :D

romcok

Ale to piskanie je aj vecou veku. Proste cim je clovek starsi, tym viac takychto problemov sa pridruzuje. A je uplne jedno, ake navyky dodrziava.

jaroslavica

so starsimi ludmi je to proste tazko...ja to takisto vidim v nasej rodine, niekedy sa s nimi proste pohnut neda..

klaudusinka

- lexxa, otázne je, či to vôbec bude chcieť užívať. ak je taký tvrdohlavý ako ten môj a nechce si nechať pomôcť, tak neviem :) ale teoreticky áno, môže.. vlastne si myslím, že by asi aj mal. ale vieš sa poradiť aj v lekárni samozrejme.