uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie
Pískanie v uchu
som si isty, ze ano, ale same od seba to urcite neprejde. treba to podporit.
Da sa toho piskania zbavit uplne, ci len ciastocne a na nejaky cas??
Toto by ti pravdepodobne vedeli povedat aj v lekarni, ale vsade ho napriklad ani nemaju, ja uz som ho aj z internetu musel doobjednavat. Neviem, rychlo sa vypredava asi aj dost.
- áno, úplne zdravá osoba ho môže užívať bez problémov. :) len samozrejme, čo sa tej pauzy týka, to si treba ustriehnuť, inak si myslím, že úplne okej.
Klaudusinka, skúsim ďakujem. Alebo teda môže to užívať úplne každý? Nie sú tam nejaké obmedzenia? Ja aktuálne neužívam žiadne iné lieky, ale tak človek nikdy nevie, či sa to náhodou s niečim nebude biť.
Myslim si, ze pokial si strazis to prijate mnozstvo, tak je to absolutne v poriadku.
Pozeram si to akurat a obsahuje to dost vitaminov skupiny B. Moze sa to kombinovat aj s inymi vitaminmi?
Ako si pomôcť? Vie to prejsť samé? Už to nemáte?
Ja by som to uplne nevylucoval, voda vie spravit svoje, hlavne ked sa dostane kam nema a potom to tam ostane. A ako som spominal, mne sa to uz viackrat stalo, ze som mal najprv pocit zalehnuteho ucha par dni po kupani a potom sumenie, mierne piskanie.