Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

merceelolo

tiez sa sem pridam, bolieva ma hlava, myslel som, ze z krcnej, co aj je realne, ale nakoniec to s nou nema nic.

zuzinecka88

Môžem sa spýtať? Pomohol niekomu aj na nejakú bolesť? Akurát si o tom čítam a vraj dlhodobejšie užívanie môže zmierniť viaceré typy bolestí, tak či nemáte niekto reálnu skúsenosť.

tanicici

Dosť tu ospevovali Revitanerv v tejto diskusii. Ja ho užívam už od decembra a výrazne sa mi to zlepšilo. Už to mávam len niekedy a veľmi slabo.

tanicici

Niekedy sa im jednoducho vyhnúť nedá. Tiež sa veľakrát dostanem na miesta, kde je príliš veľa ľudí, t.j. aj veľký hluk, a to mne nerobí dobre, potom trpím aj niekoľko dní. Áno, vata do uší a ideš - aj také som počula, ale to by som musela nosiť nonstop.

anetkaanett

no ved to som aj napisala. pisem, ze konkretne u mna to bolo toto. kazdy si to potrebuje odsledovat sam, da sa to.

Renculaa

To vážne má takýto súvis? Tak to by som teda vôbec nepovedala. Ale ja si aj tak myslím, že je to dosť individuálne, u každého to môže byť inak.