Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

merceelolo

no bezne sa to ocividne nestava.
mimwi a pomohol ti konkretne v com? uz nemas tinnitus vobec alebo v com sa citis lepsie?

mimwi

A mne práveže neurológ pomohol.
Nechcela som užívať lieky, to som mu teda hneď narovinu aj povedala, tak mi odporučil inú alternatívu, na prírodnej báze, Revitanerv. odišla som od neho s tým, že to teda skúsim, ale moc som tomu nedôverovala, keďže je to "len" výživový doplnok, ale môžem povedať, že mi v tomto veľmi pomohol.

Architecture

Pridaním príspevku, alebo komentára do diskusného fóra potvrdzujete, že ste si prečítali a súhlasíte s pravidlami diskusného fóra
SerpRobot

zuzinecka88

Aj ked sa dostanes, nie je zarucene, ze ti pomoze. Mne nepomohol vobec, proste len vyhodene peniaze za objednanie na dany termin, nic viac.

tanicici

No tam sa strašne dlho čaká, myslím, že to je takto úplne všade, nezáleží na tom, v ktorom kraji žiješ. Neviem, prečo je tomu tak, ale to ťa môže aj poraziť, kým sa tam dostaneš.