Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

gimbaska

mihalik, to nemusi byt len tym, ze si prekonal alebo nepreliecil chorobu. moze to byt aj prilis velkym stresom, nespavostou, uzivanim niektorych liekov a podobne. dovodov je fakt viacero.

Otiz

Je dobré, že ste už vylúčili ochorenia ucha a absolvovali vyšetrenie v akustickej miestnosti. Zvonenie, ktoré sa zvyčajne zhoršuje večer pred spaním, môže byť spôsobené rôznymi faktormi vrátane problémov s krvou, anémiou alebo kardiovaskulárnymi problémami. Tento problém je v súčasnosti top search medzi zdravotnými ťažkosťami, takže mnoho ľudí hľadá riešenia a rady. Odporúčam konzultovať s lekárom, ktorý môže vykonať ďalšie vyšetrenia, aby sa zistila presná príčina a odporučil vhodnú liečbu.
www.google.com

Renculaa

Denissa, áno, už viackrát sa mi sťažovala, že jej hučí alebo piští v uchu. A podľa mňa si to spôsobila sama, no to už asi nezistíme.

mihalik12

lenže ja nemám pocit, že by som nejakú chorobu dôkladne nepreliečil. nerobievam to, zakaždým som doma, ležím, nelabzujem, proste dbám na to, aby som to riadne vyležal a vypotil. tak preto som bol z toho celkom zaskočený, že prečo sa mi toto vlastne deje.

Renculaa

Zle preliečená choroba napríklad. Mojej mame zakaždým čistím žalúdok, pretože ona je schopná ísť do práce kľudne aj s teplotou. A to teda dobré vôbec nie je.

mihalik12

toto sa mi objaví tak raz za polroka, potom to odznie úplne samé. ale tak hej, som si vedomý, že to tak nemusí byť stále.

silvusiq

No ono tie choroby tomu tinitusu veľmi neprospievajú, to je pravda. Respektíve prospievajú, a to tak, že ho ešte viac podporia a akurát tak sa ti ešte zhorší.

mirinda890

gimbaska, no to si bohužiaľ nepamätám. ale je to možné, mohlo to byť pokojne aj po nejakej tej chorobe, keďže v poslednej dobe sa mi aj tá imunita akosi zhoršila, čo som tak spozorovala na sebe a bývam rozhodne častejšie chorá ako kedysi.