Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
vidis tak clovek ti chce poradit a aj tak si po svojom spravis :D ale ved nevadi tak hlavne aby ste mali dost a ked myslis, ze sa u vas viac vypije tak zoberte teda viac no :)
len si myslim, ze to je take individualne. u vas na svadbe moze byt menej vinkarov tak stacilo tolko ale viem, ze u nas vela ludi pije vino. neviem sa rozhodnut. ale asi z toho spravim zlatu strednu cestu a dame dve flase na osobu :D
preco nie? my sme tiez na svadbu brali tak, ze po jednej flaske na kazdeho dospelho a uplne v pohodicke nam to stacilo :) este aj par flasiek zostalo
myslis, ze to bude stacit? lebo ked som sa pytala ostatnych tak mi povedali, ze to by sme mali dat aspon 3 flasky na osobu, ze toho sa viac vypije ako paleneho
S tym suhlasim :) Vzdy je lepsie mat radsej viac ako menej. Ked sa nevypije na svadbe tak vam aspon zostane domov, date do vysluziek, vsetci budu radi neboj sa :)
joj tak to bude divoka svadba :D to by som aspon flasu na osobu zobrala
joj nie, my sme deti nepozyvali. podla mna je to dobra prilezitost pre rodicov ako si trosku oddychnut a vyhodit si z kopytka :D takze sme sa zhodli na tom, ze nebudeme pozyvat aj deti, takze ano to su vsekto dospeli
Joj tak to je podľa mňa taká dosť veľká svadba :D Tak čo ja viem, ešte si treba ujasniť tie počty, deti budete mať na svadbe? Či to sú všetko dospelý?
budeme mat taku strednu svadbu, okolo 50 ludi, este nemame od vsetkych odpoved takze uvidime
na svadbu sa oplati ist kupit vino niekam do velkoskladu kde ti potom aj vezmu spat neotvorene flasky :) tym padom mozes pre istotu zobrat aj viac a nic sa nestane ked sa nevypiju a ked sa vypiju tak aspon mozes byt rada, ze ste nemali malo