Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
Ja by som dala kludne aj ruzove, teraz na to celkom prichadzaju ludia prichadzat a zacina byt dost oblubene a mozno nejake aj sumive? Ci to len na na pripitok?
Jooj a koľko máte ľudí? Býva inak klasika normálne na výber červené, biele a niekto si dáva aj ružové ale to podľa mňa nemusí byť
aha tak ďakujem, radšej si ju tam teda urobíme, nebudeme riskovať, že tam pôjdeme a budeme sa musieť otočiť. veľmi by som to tam chcela ochutnať s ich vínom
Fúha s tým všetkým by som práve potrebovala poradiť. Koľko si myslíte, že by bolo vhodné vlastne fliaš mať a aké druhý, koľko je tak akurát, ja si s tým moc neviem dať rady :/
To je pravda, asi bude praktickejšie keď si kúpime to vínko asi z tej stránky. Ale reštiku sa chystáme vyskúšať :)
Aku by si mala predstavu? Kolko druhov by ste chceli mat a mate aj nejaky maximalny rozpocet na alkohol alebo priamo na vino? Ci cenovo nemate predstavu
Viete prosím poradiť aj s vínom na svadbu? Máme ju síce až budúci rok v marci ale chcela by som si spraviť predbežný rozpoečet na svadbu a bez toho aby sme vybrali alkohol to nejde
Myslím, že by s tým nemali nejaký problém keď ho tam majú ale uvedom si, že v reštike budú mať to víno isto drahšie ako takto keď si ho ty objednáš alebo niekde v obchode kúpiš
V tej reštike sa nedá kúpiť víno normálne domov?
Joj to ti neviem úplne na isto povedať ale tak pokiaľ tam idete plánovane tak nikdy neuškodí mať tú rezerváciu :)