Úzkosť

monik9

METERINADUSKA-ma blahodarne ucinky - prijemny pocit v zaludku,sviezi dych,psychicku pohodu,pomaha aj pri urologickych a neurologickych problemoch,nie je len na vykaslavanie.tak tolko k cajiku.....Bola tu uz zo socialky a dom sa jej moc lubil takze v tom problem nevidi,dneska idem k doktorke,potrebujeme este potvrdenie o schopnosti vychovy dietata,a toho sa bojim ze mi tam napise uzkost....uzkost sa definuje ako dusevna choroba??

agaven

ahojte aj ja som tu tež si davamale medovku sirup dceru mamv škole a ešte zuzanka to bolo pekne maš pravdu budem si spievat a zle myšlien nejako zahanat ten mozok inak zapracujem je mi dobre zatial ahojte

tatiana26

Ránko, Monika držííííím, daj vedieť aké máš dojmy - na sociálke sú vždy také strigy :D No materina dúška je na vykašliavanie hlienov myslím :D ja pijem buď medovku alebo nechtík lekársky alebo nervový čaj alebo rumanček alebo zelený... až tak veľmi sa v tom nevyznám :) Fičím doktorovi dať sa vypísať od pondelka a vypýtam si niečo na hrdlo, šak to je des... MIŠENKO napíšem ti mailík, keď sa vrátim, lebo som zas spala dlhšie ako som mala v pláne :(

monik9

Ahojte,fuj vcera som sa prezrala..boli sme s muzom na vecery a tak som sa napasla doslovne....inak stale som v celkovej pohode,vcera som si kupila medunku,mam pocit ze mi dobre prospievala na plet,tak ju zacnem zase pit ale uz ibe raz denne a nie na hektolitre a citala som ze je velmi dobre pit materinudusku a ja som ju pila predtym aj ta pomaha proti uzkosti.Tani ty si na caje!Zuzka konecne ziadna kritikaod teba,tak sa mio pacis,potlacila si svoj hnev.Tak ja padam do vane,o deviatej tu mam socialku....tak mi drze palce...pa

bond 2001

Keituska tak uz mas vysledky.NO fajn takze crevo,ale aj to moze byt z nervov. Moja kamoska mala hnacku uz aj z vody presla vsetkymi vysetreniami nic jej nezistili .Po pol roka ju to preslo ,ale dostala lieky na ukludnenie tak to boli nervy.Neboj dostanes sa s toho adka

tatiana26

MIŠKO môj, čo sa deje? Napíš mi mail, ak tu nechceš o tom hovoriť, hm? KEITUSA mne lekári asi rok nevedeli prísť na to, čo mi je a o úzkosti či niečom podobnom nepadlo za ten čas ani slovo...

keituskaaaa

Ahojcek.Tak mam vysledky prvych testov,pecen,oblicky a stitna v norme vsetko,v pondelok mam zaludkove.Diagnoza lekara zatial:Drazdive crevo.Nemam ani ponatia co to je a citam si o tom na nete.Nikto mi zatial nespomenul uzkost aj ked im hovorim o mojom buseni srdca len co vyjdem schody a sa niekedy spotim ked sa rozrusim,inak toto moze mat suvis s tym crevom?No to som teda zvedava ze co to bude..beriem tabletky na ukudnenie zatial zvladam pracu ako-tak ale to prelievanie a nafukovanie a nepravidelna stolica poriadne strpcuju zivot :((

misiak

ahojte vsetci.
Zuzanka trafila si sa uplne vo vsetkom.pomohol mi film secret,mas pravdu.
presne co si napisala je pravda a dakujem ti aj za kritiku ktoru si mi vtedy dala.
nikdy som nikomu nic zle nechcel a v podstate som sa neurazil len som sa poriadne nahneval :)
ale to patri k zivotu.
skoda ze mi je teraz do placu ale nebudem to rozoberat.vianoce mi moc dobre nepadli asi.
pekny vecer vsetkym a drzte sa.

adulik

Ahojte, KATICHA, aj ja mam streptokoka uz nejake 2/3 roky, a teraz som zase raz na antibiotikach,no strasne k tomu nasmu zdravicku...

zuzanka65

Ahoj všetci! Tánička, mám sa fajn, vďaka za opýtanie. Som tu každý deň, len už nepíšem, len vás čítam. Nemám potrebu do niečoho zasahovať, ide Vám to výborne. Myslím, že som pokročila oveľa, až tak, že čím menej som tu aktívna, tým mi je lepšie. Mišiak tu kedysi spomínal, že mu psychiatrička povedala, že nie je dobre navštevovať takéto internetové diskusie. Vtedy som sa prvá pýtala PREČO? Dnes viem, že tá doktorka mala v niečom pravdu, ale ako vo všetkom, je to individuálne. Jednoducho je mi takto dobre. Dokonca už chápem oveľa lepšie aj to Mišiakovo " z úzkosti sa dá vyliečiť ľahko", je to tak. Záleží len na každom z nás, ako to spracuje. Mne v tomto pomohla aj kniha The secret. Keď som ju začala čítať, hneď som vedela odkiaľ má MIšiak tú svoju teóriu (asi). Škoda, že vtedy sa hneď urazil a nevysvetlil to viac. Viem, že on pozeral ten film, tak si myslím, že to má odtiaľ, ale môžem sa mýliť.
Aj tak, Miško, vďaka.
Ešte by som Vám na záver poradila jedno, nehovorte a nemyslite na to, čo nechcete, ale to, čo chcete. Pozitívne myslenie je základ všetkého. Netáleží ani tak na tom, aby ste s tou mrchou bojovali, ale aby ste sa s ňou naučili žiť, ona to nakoniec vzdá sama.
Tánička, veľmi pekne píšeš v poslednom čase o zmenách vo svojom živote. Je tam aj trochu sebakritiky, si múdra žena, len trochu tvrdohlavá, ale hlavne, že si prišla na to, čo máš vlastne robiť. Držím ti palce, nech to teraz ide už len k lepšiemu a aj o niečo rýchlejšie, ako doteraz.
Prajem všetkým pekný večer a nebojte sa, dá sa z toho vyliečiť, len treba na sebe pracovať a neživiť tú mrchu svojim strachom z nej.