Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ADKA relaxácia je na cédečku a to je pripravené na odoslanie, zajtra to pošlem konečne :)
dokonca sa posudzuje zdravotny stav vsetkych clenov rodiny aj vypis z registra musia mat poklial sa jedna o dospeleho cloveka.Mne sa zda ze to som rovno mohla poziadat o pestunsku ale teraz to uz menit nebudem aj deckam som slubila ze vsetky sa u nas vystriedaju
Nemáš o tom zápisy v karte? Nevie, že berieš AD?
moja obvodacka vie ze som brala nejake liekyale uz som tam dlho nebola takze nevie ako sa od vtedy mam a neviem ci mam povedat ze este nie som uplne fit ale uz som na minime co sa tyka choroby,liekov,nebola som na pn-ke cize si bude mysliet ze som cely cas chodila do prace,nechcem aby mi to pokazila ze tam sreibne ze mam uzkost
panečky, to fakt? ja mám kamošku, ktorá si adoptovala dvojičky minulý rok a stačilo razítko od obvoďáka... to čo sú za móresy?
kebyze razitko tak to je ok ale v tom dotazniku su priamo uvedene otazky ohladne zdravia aj to ci sa ziadatel lieci alebo liecil na psychiatrii,ale snad to je ine ako u psychiatra ci nie???
Tak ja som od pondelka vypísaná a fičím do práce :D musím povedať, že sa celkom teším, obavy sú menšie ako zvedavosť a nové výzvy... a od soboty budem bývať sama... ale aj na to sa prekvapivo celkom teším
MONIKA úzkosť nie je duševná choroba, je to len porucha... to je v ich terminológii rozdiel. A nemyslím, že to spôsobuje neschopnosť starať sa o deti...To ideš obvoďákovi nie? A on ti má len dať razítko, či si alebo nie si schopná. Neboj, myslím, že toto nie je rozhodujúce
tak teda vela stastia Zuzana v podnikani,ja som tiez nejaky cas robila na zivnost a nebolo to med lízat.....ja si trocha polenosim a potom idem k doktorke......uz mam len poslednych par dni volna,hadam cez vikend skocime do kina ale naposledy som myslela ze odtial ujdem tak zle mi robili tie zvukove efekty az na zblaznenie a nemozem moc nahlas ani telku pozerat,ma to nejako drazdi alebo co....
Monika, a ty sa mne páčiš ešte viac, lebo si napísala, že sa nemôžeš spoliehať len na AD, alebo tak nejako, asi dva dni dozadu, neviem presne, ale bolo to tam. Len tak ďalej. Všetci sa majte krásne, ja som od dnes znovu oficiálne živnostníčka, takže padám pracovať. Pá.