Úzkosť

katkaxxxx

ahoj katka, jasne ze pozname take stavy. mne to preslo, akonahlne som sa dozvedela ze sa mi nic nemoze stat, ze mi nic nehrozi a ze nezomriem. prestala som sa tych stavov bat a prikladat im velku vaznost, takze to preslo. a uvedom si aj ty, ze je to sice neprijemne, ale nema sa ti co stat.

katarína27

ahojte moji zlatí!
tak máme po vianociach.. ako som písala, ten začiatok bol naozaj zlý, veľké emócie, ako to tu niekto napísal, fakt mizerné stavy, ale potom to našťastie bolo dobré.
ALE.. čo toto bolo za noc! do teraz sa z toho neviem spamätať. ja som bola celú celučičkú noc hore?! išla som si ľahnúť ako obvykle a nejako mi nešlo spať.. lenže k tomu sa pridalo búšenie srdca a úplne ťažko sa mi dýchalo. stalo sa vám už niečo podobné?? no ja som myslela, že už asi prišla moja posledná chvíľa, verte tomu. ja to už NIKDY nechcem zažiť, keby ste vedeli ako som sa cítila.. keď už sa mi začalo dariť so spaním, neustále som počula ten nehorázny tlokot srdca, akoby mi išlo v hrudi roztrhnúť. ale to nie a nie sa upokojiť! dýchala som, no nič. a potom ma to začalo strhávať s tým, že sa nemôžem nedýchnuť. najhoršia noc..
bojím sa čo bude dnes. stalo sa aj vám niečo podobné?? opäť som smutná, že zasa takéto niečo.
a ešte sa vás chcem opýtať, keď sa vám tak strašne rozbúcha srdce, čo zaberá?? ja skúšam dýchať, ale nezaberá a ja to srdce fakt neviem ukľudniť. ak viete niečo overené, budem vám nevýslovne vďačná!

tobi

ahojte, tak dnes mi lekar zmenil lieky.. zacinam brat serlift a frontin..poznate? a tatiana26 ake su tie relaxacne cd? kde to mozem zohnat?

tatiana26

auto? ejha... takže niekto si z toho aj biznis môže spraviť, rozumiem... tak informuj, že ako sa budú deti správať... som zvedavá... no ale najprv tie formality a oficiality, rozumiem

monik9

do pestunskej mam vytipovane dve deti,ale aj pani riaditelka hovorila ze treba vyskusat najprv tu hostitelsku pretoze deti sa casto spravaju uplne inak v domove a uplne inak mimo domov,aby sme neboli zaskocení neskor....tu sa dostava dost penazi za tu pestunsku takze urady to neradi schvaluju aj auto dostanes ak si beries 3 deti

monik9

ano deti mame uz vytipovane,mozme si ich brat po dohode s pani riaditelkou na vikendy,prazdniny-14dni cez leto,sviatky a vzdy podla dohody ak nam to schvalia urady a ten nejaky psycholog,sa tesim na neho

monik9

praveze vie ze som brala AD-cka,to ona ma poslala za psychiatrickou,bola som vypisana 2 mesiace od obvodacky este cez leto ale od vtedy som tam nebola a ani som ju o vyvoji mojej choroby neinformovala

tatiana26

aj mne sa zdá, že to nejako preháňajú... a máš aj také vytipované deti, ktoré by ste si eventuálne vzali do pestúnskej?