Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
FIDORKA... TANICKA to vystihla, presne to som chcel povedat (vdaka tani :)))) mne bolo tak strasne zle po prvej davke, potom to nejaky tyzden-dva tiez nebolo nic svetoborne, ale napokon sa to upravilo. zhruba po mesiaci som sa zo serliftu vysypal a tak mi doktor dal ine AD.
ak mas len nejake divne pocity, tak je to v poho, len musis pockat ci zmiznu alebo nie. nasledne ti lekar mozno zvysi davku, ale tych par dni musis jednoducho vydrzat.
...ak mas anxiolytika (co asi mas), tak by si to mala hravo zvladnut... to len ja som taky hrdina (alebo skor blbec), ze som si nenasadil k AD aj anxiolytika. co uz, vtedy som o tom vsetkom prd vedel :)))
...prajem skoru ulavu :)))
fidorka, ja neberiem ad, ale brala som, tak viem aké to je. Z vedľajších účinkov som mala potenie a zo začiatku len raekciu na koži, niečo podobné akné, také malé vyrážky, nič hrozné. Už sa tu o tom písalo, že prolaps chlopne má veľa ľudí. Aj šelest. Ty najlepšie vieš, aké problémy ti to spôsobuje, ja by som tie tvoje "srdcové bolesti" pripísala viac stresu a strachu. Pokoj, nepozoruj sa a nejaká činnosť ti pomôžu viac.
Monik len tu na tej to stranke konkretne od teba som sa dozvedela ze to moze bzt uzkost v tej chrbtici.Vsetky problemy co mam vsetko ide z chrbtice,Z neurologickej stranky som v poriadku.Ked sa mi chveje zaludok citim ako sa mi to taha od krizov .Co s tzm ved na to trpim uz 4- mesiac .adka
zuzanka65...na kardiologiu chodím.., mám šelsť aj prolaps......ale bojím saže tie pocity pri srdci sú z AD...,,,,ty berieš koľko dní AD???? a ako ti bolo prvé dni??? pekný dník
Fidirka, bola si na vyšetrení srdca? ak áno a nič ti nenašli, máš to z toho stresu, čo sa stále pozoruješ. Pokús sa ukľudniť, nemyslieť stále na to srdce. Pokoj, nič sa nedeje.AD neúčinkujú hneď, včera som to písala, jednoducho musíš vydržať.
mne terapeut povedal ze mam zablokovanu v sebe uzkost,normalne som to citili pri tych cvikoch,trocha to vtedy povolilo,ale stale ma boli chrbat,asi by pomohlo si zacvicit.....
pretatianu26...-ahojky....ďakujem, že si mi odpísala...,,,ako vieš že na začiatku AD je zle???? aj ty berieš AD???? ja som začala včera...a v noci som mala taký čudný pocit pri srdci.,,,,,aj teraz ho mám..je mi pri srdci nejak divne,,,myslíte, že je to normálne??? že sa nemusím báť, že je to z AD?????
dobre ranko vstekym, ako sa tu mate?
ja som sem dlhsie nepisala, pretoze mam vela vybavovaciek, teraz cez vikend hadam konecne vybehnem na lyze, uz sa nesmierne tesim. dufa, ze bojujete statocne!!!
caute vsetci,jaky idiot sem zase pisal-....,este ani meno si nevie napisat hlavne ze mudruje.Ale nic,co som to chcela,tani takze makas aj ja idem do prace o jednej.Chodim domov okolo 19-tej.Doktorko mi ochorel takze este stale nemam potvrdenie kvoli tym deckam,ale co narobim teraz je velmi vela ludi chorych aj moj novy sefko.Inak spom celkom ok,len ten chrbat ma boli.Rozmyslam nad laserovou operaciou oci ale ked si tak citam ze daku ihlu mi maju pichnut do oka,no neviem.....ale nieco budem musiet robit lebo fakt zle vidim.Takkym som doma tak este idem napisat do cestovky,hladam dovolenku na leto,nieco nenarocne....