Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
TOmasko ty mas tolko rokov ako moj syn a j meno mate rovnake a este mi povec ze si sa narodil v marci!!!!Moj syn mal pred2-rokmi stale pocity zavratu ,hlava sa mu netocila len ten pocit viac krat z toho spanikaril ,brali sme ho na vsetky mozne vysetrenia a nic mu nezistili. Nakoniec neurolog skonstatoval ze to moze mat z nausnice lebo si dal prepichnut ucho ani to nebolo ono az nakoniec zistili ze ma bloky na krcnej chrbtici ,len to chcem s tym povedat ze kym sa na to doslo moj syn uz ma skusenosti s panikou. TAKZE TA CHAPEM A BUDEM TI STRASNE DRZAT PALCE adka
To co ma byt za prispevok,ty ocividne ani zamak merozumies ake problemy maju ludia v tejto teme tak padaj...
tatiana26, to ze svet okolo mna je film, a ja sa na nom nezucastnujem..hm hm to mam aj ja..len neviem, mozno trochu ine ako ty..ja mam pocit,ze vsetci okolo mna ziju uzivaju zivot, robia veci ktore miluju a ja? akoby som tu nebola..mozno je to tym, ze stale ti iste dookola s malym doma..vsak vonku som sa bala..neviem ci si ma pochopila, ale neviem ako to inak popisat...pa katka