Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
stale sa tu v sebe hrabkate, ako take hrabose, asi vam to robi dobre
No asi tu nie si, idem spať, vstávam totiž do práce :) dobrú noc
Aha, Tomáš ešte s tým videním - áno, aj to je problém... zaostrovanie a pocit, že sa mi skrížia oči a nebudem vidieť... presne ako vravíš. Koľko máš rokov?
MICKA to by som nazvala takou menšou úzkosťou... je to prejav stresu každopádne
odkedy som otvorila oči až kým som nezaspala sa mi točievala hlava... bála som sa chodiť a sama už ani nehovorím... nebola som schopná prejsť okolo domu... sústavne sa mi zdalo, že odpadnem, triasla som sa, bola som taká slabá, že som ledva šálku udržala... zalievala ma horúčava a panikárila som... dusila som sa, mala som pocit, že nemôžem dýchať... a denne som mala derealizácie, väčšie či menšie..dlhšie aj kratšie... proste kompletné peklo som zažila. A poviem to ako to je - bez antidepresív neviem kde by som bola... možno by sa to zlepšilo aj bez nich, ťažko povedať nakoľko zabrali, ale beriem ich
ahoj.prosim vas prejavuje sa uzkost tak ze sa mi spotia ruky a chce sa mi na velku potrebu?niekedy mi pri tom busi srdce ale vacsinou nie.vacsinou mam hnacku,ale len miernu,mam problem s travenim Z coho to je?
Tomáš prídem asi za pol hodinu, idem cvičiť. Píš, píš, píš, odpíšem :)
No presne tak ako si to opisala to mam aj ja. Ale to trva iba chvilu(to tocenie hlavy a zle zaostrovanie stale) potom zase normalne vnimam ale opakuje sa to casto. No skusim si povedat, ze to sa mi iba zda a, ze je to skutocnost, preber sa. No mne sa toto stalo tak 3 tyzdne dozadu a este som s tym nebol u lekara.