Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ESTE JEDNU PODSTATNU VEC SOM SA DNESKA DOZVEDELA ZE S AD-CKAMI SA NESMU KONZUMOVAT VLAKNINY-TAKZE ZIADNE GRAHAMOVE PECIVO A PODOBNE
Adka ten chrbat ta boli z uzkosti to je iste,ja som tiez bola na vysetreniach a povedali ze tam nic nemam,potom som bola u toho terapeuta a ten to trocha odblokoval,normalne ten tlak som citila pocas tych cvikov.....takze zase sa chystam na terapiu,len ta nie je zadara,musim nieco nasetrit aby som tam mohla chodit aspon mesiac pravidelne....Jezisi uz mesiac mi meska menzes,tak zle mi je z toho,uz nech sa to spusti,aj vam to robia ad-cka ze vam to meska??
TATI a TOBI tá panvica je otrasná vec :)
fidorka nečitaj to ty to prečitač a aha srdcove probl.a ideš to aj vyvracat to je napr. neboj jec a hovor to mi zabere aj ja som sa bala všade pišu hroz. vedlaj učin. aj ked deti ochoreju aj tam to je napr ventolin od kašlu a nedavam a ine ani nenapišem radšej rob čo ta bavi pozeraj film vylešti si zrkadlo niečo rob čitaj chod sa prejst neboj sa aj do obchodu nemusiš kupovat atd ahoj
to je co ta kardiotoxicita
ahojte!ja som dnes bola na tretej hypnoze a citim sa asi o 5kg lahsia.zvlastne je,ze aj ked som si myslela,ze niektore veci mam uz za sebou a spracovane,nie je to tak.este stale som schopna sa pekne naplno rozplakat pri spomienke na moj 4-rocny vztah vdaka ktoremu som sa dopracovala k 'uzkosti'.uz mi je vyslovene lepsie,ale niekedy ma len tak nieco napadne a je to tu znova.mate aj vy to iste,ze vam staci spomenut si na urcitu osobu,jedlo,udalost,rozhovor a zrazu vam pride zle a pritom to nijak nesuvisi?a inak konecne som sa tu dozvedela ako sa odborne nazyva ten stav,ktory som ja vzdy opisovala 'ako keby ma niekto udrel panvicou po hlave'...takze mam derealizaciu!
to hej....zajtra moja lekárka neordinuje....,,,,ja sa bojím len preto, že niekde som čítala, že AD spôsobujú kardiotoxicitu....preto mám tie obavy...,,,ale niekto tu písal, že v prvých dňoch užívania....zvykne byť zle...tak chcem vedieť ako je osptatným zle...teda ako im bolo keď začali užívať AD..,,,a máš pravdu-ja som taký bojko