Úzkosť

bond 2001

Prosim ta Zuzi Hovoris ako by si bola starena prezradis kolko mas rokov? Ja mam 40.Ale doktor mi povedal ze tieto ,,mrchy"vacsinou po 45-ke prejdu a este musim zvladnut prechod.No fakt ma potesil .TOBi ako ti je dnes ?Adka

zuzana12345

v mojom prípade už veľmi s nejakým zlepšením nerátam,roky sa ozývajú môžeš vyzerať akokoľvek dobre jednoducho si "opotrebovaná" a bohužiaľ náhradné súčiastky si kúpiť nemôžme takže aspoň to cvičenie pre dobrý pocit.Tiež pôjdem cvičiť kým nie sú deti doma lebo môj syn nechápal keď som sa točila

lencok1

a baby co sa tyka tej chrbtice, chce to vela casu, roztahuje sa dva krat dlhsiu dobu, ako bola stiahnuta. mnoho krat to bude boliet, ale vysledky sa dostavia, len treba vydrzat.

lencok1

monik9, to si s kde dozvedela? to som este nepocula, celych 6 rokov som pritom konzumovala graham:-D...
inak Tani veci sa veru posunuli jednym smerom, ale uplne opacnym...
tobi vies o tom, ze neprelieceny a nevylieceny helicobacter sposobuje uzkosti, unavu, depresie? a ak sa ho nevies zbavit, treba robit nieco s imunitou!!!

bond 2001

Zuzi ja mam zas pocit akoby som bola stiahnuta v zveraku nemozem sa uvolnit a som napeta.Velmi ma to nici teraz som docvicila tibetanov citila som sa pritom ako vrece zemiakov a manzel mal o zabavu postarane .Pred 4- rokmi som mala tieto bolesti ako ty v nohach a stale som mala akoby svalovku preslo to po pol roku.A teraz v chrbtici no a manzelovy som kazala nech mi kupi ten rozmarinovy olej tak sa budem masirovat ale je tam napisane ze nepouzivat pri vysokom KT no a teraz neviwem ale som ja hlupa vsetkeho sa bojim este ked kupujem aj vit.sa spytam ci nemaju vedlajsie ucinky no horor adka

tachyon technology pharm.

Výživový doplnok - SPÁNOK MELATONÍN INSOM. Melatonín + hormón mladosti a spánku – pre nočnú regeneráciu a hlboký spánok, pôsobí proti nespavosti. Zásielkový a internetový  predaj, poradenstvo - priamo výrobcom - široký komplex vitamínov, ktoré nie sú zaťažené reklamou  a preto sú ich ceny až o 40 % nižšie ako u iných prípravkov rovnakej kvality. -odkaz odstránený-
00421254777561, 00421915781737

zuzana12345

ahojko - adka ja ledva chodím mám pocit že mám stále svalovicu a hrozne ma bolia aj lýtka.Nevydržím ani dlho sedieť tak ma kríže bolia.Tiež som včera cvičila prvý krát a úprimne zožala som obrovský úspech smiala sa celá rodina.

bond 2001

Monik tak z toho mam taky tazky chrbat aj teba to palilo ,sklbalo a hrozne bolelo v noci na tom nemozem spat a cez den nevladzem .adka