Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tati, a neriesila si s nejakou psychologickou tvoju reakciu na priatela? mozno mas v sebe nerieseny konflikt a bolo by vhodne ho dostat vonku
a nie zatlacat dovnutra
fidorka, mne bolo zle na zaciatku brania Ad a aj po zvyseni davky, skor mi bolo zle psychicky, zhorsili sa mi stavy ale doktorka mi povedala ze keby mi aj bolo zle fyzicky, nieco ako zaludok hlava a podobne, tak to spontanne po dvoch troch tyzdnoch samo odzneje a ak to neodznie do mesiaca, je lepsie skusit ine AD
takze sa neboj, naozaj, daj tomu sancu a nevnimaj sa tak osobne
misiak,co mi je?preco nie som shopna mat vztah?opakujem si ako taka blzniva,ze ziadny vztah nema,ale uz sa neviem oklamat ako sa mi to par krat podarilo a potom to preslo...priatel pride z lyzovacku na buduci tyzden...ja sa chcem tesit,nie triast!ja ho chcem privitat s usmevom,nie s pocitom na zvracanie!!!misko,dakujem i strasne moc....
tati prosimta klud.
vracat?to ta ako len moze napadnut.
to robim len ja ked to prezeniem s alkoholom :)
existuje vela veci na svete co nas rozrusi a u teba to je mozno priatel.mas vela casu uvazit preco ale teraz je cas spinkat a nie vracat.
neboj tani vsetko bude ok.a aj bez vracania:)
a triast?na to je predsa zima aby s nami triasla.a na to bude dovod o par tyzdnov ked nam vypnu plyn :)
klud moja.hlavne si uvedom ze zijes sama pre seba svoj krasny zivot,a nema zmysel sa trapit.resp.nic na svete nestoji za to aby si sa trapila.
dobru nocku
baby ste zlate :)
adka to ze mas 40 a prejde to v 45 je krasne,ale bohuzial to nieje normovane :)
neda sa to nacasovat,bohuzial.
poviem ti presny priklad: puberta.
tiez zacne cca v 14 rokoch a konci v 19.
niekomu zacne v 15 a konci v 16.
niekto ju nezazije a niekto ju ma cely zivot :D
na tieto stavy neexistuju normy a neda sa urcit cas.
vsetko riadi mozog a ked da informaciu ze zajtra ti nic nebude tak ti zajtra nic nebude.
nehladajme ALIBY(tj. necakajme ze vsetko zmizne ked pride cas) ale hladajme RIESENIE !
problem treba riesit a necakat ze sa vyriesi sam.
pekny vecer a dobru nocku vsetkym.
baby ako dlho vas boli chrbtica?dni, mesiace, roky?
ZUZI neviem aj ty to citis ked ta ten chrbat boli ako by si nemala cisto v hlave akby som mala plnu hlavu cohosi.Ani to neviem opisat a vtedy mam aj tu hroznu uskot ale ked nemam bolesti v chrbtici ani uzkost necitim.Ja som uz z toho blba ani to uz neviem poriadne vysvetlit co citim.a hlavne nemam rada rano vtedy som hotova .adka