Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte, MIŠKO to bol krásny príspevok včera, vidím, že si zase v pohode a teším sa z toho :) Ja sa mám dnes voľajako divne, polemizujem dokonca s neurolom (ale už 9 dní som ho nemala - počítam si to ako narkoman :)), ale zatiaľ to ešte nechávam tak. Piatky nepracujem, takže som u našich a mám stretká s kamošmi. Ale tuším mi je najlepšie v robote :) zaujímavé... TATI to ti je zaujímavé s tými priateľmi, bola si už na dlhodobej psychoterapii u skutočného psychoterapeuta? Lebo ja tomu vôbec nerozumiem, že kde toto u teba vzniká...možno by sme mohli o tom hodiť reč v maily, ak by si chcela. KACHITA teším sa s tebou, že je mi lepšie, napíšem ti mail. MONIKA kde ty berieš ty info o tom čo sa smie a nesmie s AD? Máš to nejaký dôveryhodný zdroj? A v práci ako funguješ? LENCOK no tak to som teda riadne zvedavá, že čo máš nové, napíš mail, ak budeš mať čas, fakt ma to zaujíma :)
Lencok mna chrbtica boli teraz tak 4- mesiace ja tam fakt budem mat tu zablokovanu uzkost.Predtzm to bolo ine ked aj bolela to bola ina bolest a netrvalo to dlho teraz to vo mne koluje stale to boli inde a sklbu ma nervy:MISKO ahoj pravda co si napisal tu musi mozog rozhodnut ale moj sa tazko rozhoduje a tej uzkosti sa niak neviem zbavit a inak ako sa mas??? adka
mila tati, ja svoje stavy riesim mozno 7 rokov, za tych 7r. som lieky brala asi tak 4 krat...niekedy bolo dobre dva roky, niekedy viac, teraz sa to vratilo po roku..a tiez si myslim, ze zatial mi nikto nepomohol..moj psychos raz spomenul sedenia,ale potom s toho vzislo a vlastne vzdy ked to pride tak mi da len lieky...chystam sa zmenit lekara..lebo ten moj mam pocit, ze ma toho vela a uz sa nevenuje pacientom tak ako by mal...a mne zalezi na tom aby mi bolo dobre a ako tak sa s toho dostala...