Úzkosť

zitta

Ahojte,ja mám skoro také isté problémy ako ina a škorica. Mávam panické záchvaty,strpnu mi ruky nohy,točí sa mi hlava a je mi celkovo na odpadnutie. To je najhoršie že to teraz príde hocikedy ale hlavne keď som napätá.Tieto pocity mám asi rok,vtedy mi bolo najhoršie,chodila k nám záchranka ako domov.Stále mi pichli magnézium,infúzie som dostala,a všetci hovorili že to mám od chrbtici a od žalúdka.Som absolvovala všetky možné vyšetrenia,zistili mi chronickú pancreatídu, jedna oblička mi nefunguje.Ja som na moju diagnózu prišla sama,veľa som o tom čítala a všetky príznaky sú tipické na pan.záchvaty.Všeobecní lekár mi dal atarax,už to beriem rok 1x denne ráno.Aj tak niekedy mávam záchvaty a najhoršie je to že sa strašne bojím ,kedy na mňa príde. Keď vyjdem von,tak len nad tým rozmýšlam aby mi zle neprišlo,a veľmi sa ponáhľam domov.Aj mňa chceli poslať k psychiatrovi,ale ja im vôbec neverím.Musím sa z toho dostať sama,nebudem sa napchávať s takými liekmi,od čoho môžem byť závislá. Dr.hovoril,že atarax môžem vysadiť hocikedy,ale stále si to odkladám.Bojím sa že mi bude zasa horšie.So spaním ja problémi nemám,keď neviem zaspať tak si čítam knihu,kým nezaspím.Ak máte skúsenosť,tak mi napíšte či to voľakedy prejde,alebo je to už na celý život?

damaxy

ina skús ešte raz nič som od teba nedostala,škorica odpísala som ti,skontroluj si či došlo ina skús ešte damaxy@zoznam.sk

damaxy

škorica ja som brala asentru 1 ráno a pol na obed.Potom som mala posit,že je lepšie a asi po týždni sa to začalo vracat.Išla som sa prejst okolo bytovky a na spiatočnej ceste ma prepadol strach,dovliekla som sa ledva a bola som hotová.Takže som sa pekne vrátila nazad.Ja som bralamagne ráno a večer a perseny a sanason alebo tak nejako benzodiazepíny som odmietla jest,lebo som sa bála závislosti na ne.Najradšej by som bolachodila k lekárovi každý den.Chodila som na začiatku raz do týždna potom 2 kkrát za mesiac a postupne sa to anižovalo.Postup lekárky sa mi zdá vrcholne nevhodný,vymen ju,takto sa nejedná.Ved si taká krehká to treba ako so zlatým vajcom,žiadne iné na začiatku nepomáha.Ona sa musí ovládat,ty si v stave,kedy máš právo byt taká aká si bola.s pozdravom aj toto prejde

škorica

Ahojte, ďakujem Ina za otázku či mi je lepšie.Ano je mi lepšie, ale neteší ma, že asi iba z liekov. Včera som mala začať užívať už celý paretín, ale užívam iba 1/2, a vysadila som aj obedňajšiu dávku ataraxu, lebo celý deň driemema to si nemôžem dovoliť, lebo sa bojím, že v noci nebudem spať. Tieto posledné dve noci som sa zase dosť budila. Neodvážim sa ísť za psychiatričkou, lebo v piatok ma vyhodila, že nie som jej jediný pacient a vyhrážala sa mi Pezinkom a to som bola u nej druhý krát v živote.Preto by som ťa prosila o kontakt na ten Hlohovec.Napíšem ti na mail.

ina

damaxy, ja som už pisala, že po všetkých vyšetreniach, čo mi porobili.Urobili záver, že je to porucha panickej uzkosti, preto som ja potom vyhľadala psychiatričku, ktorá zhodou okolnosti je aj homeopatička.Pustili sme sa spolu na dráhu homeopatie.Je todlhá cesta, pretože sa musíš naučiť hlavne inak reagovať, ale homeopatika mne pomáhaju ako nájsť tu cestu a zaroveň liečia aj ine problémy.JA MáM NAPR. AJ ZVäčšENú šTITNU žľAZU,problém s chrbticou a pod.A všetko so všetkým suvisí.Poslala som ti už niekoľko mailov ani jeden ti neprišiel?Moja adresa je : inga2@post.sk