Úzkosť

damaxy

Ina mne to velmi pripomína symptomy panickej poruchy.Dokonca som čítala,že lekári liečia srdce a po niekolkých rokoch sa zistí psychické ochorenie.Na dialku je to tažké radit,ale čo tvoj vnútorný hlas,k čomu sa priklána,u mna to bolo jednoznačné a nemýlila som sa.Porozmýšlaj o tom.

ina

Coronal mi dali na upokojenie srdcového rytmu a vychytávanie vonkajších vzruchov,Ja totižto veľmi divne reagujem na všetko v mojom okolí hned sa potom rozruším a ako som už písala, potom sa mi rozbúši srdce,zvýši tlak,v krku mám ako keby som tam mala zemiak a veľmi nepríjemný pocit, že zomieram.Nehovorím o tom ako mi trpne ruka a na hrudi ma boli ako fakt pri infarkte.Ale už je to v uplne inej rovine.Ja si neviem predstaviť, že by som tie homeopatika nebrala a nechodila k tej lekárke.Práve dnes som bola na kontrole, už postupne coronal idem vysadiť.Ona nie je v trnave ale v hlohovci.Je super!A ty sa ako máš, už je to lepšie?Ja ked som bola u tej pani,čo mi predala energy, tiež ma merala a tiež mi povedala, že moje telo je plné škodlivín, čo mi znemožnuje normálnu činnosť ladvín, ja som samozrejme zobrala hned kopec prípravkov aj pre dceru aj pre seba, nechala som tam kopec peňazí ale to je podľa mňa dobré ked nemáš velke problémy, ked si relativne zdravá a to mi potvrdil, neskor aj moj lekar.Uškodiť to neuškodí ale je to slabé.Ale je to vec názoru.Ja viem, že sa musím predovšetkým naučiť chápať svet trochu z inej strany ako z tej problémoveja nebrať si všetko tak k srdcu a viac si užívať život s radosťou !

škorica

Ina, coronal nie je náhodou na krvný tlak? Ty máš homeopatičku v Trnave? Moja dcéra v Lúke pri Piešťanoch, keď som čítala tvoj názor na Energy, tak som si povedala, že som mohla ísť aj ja radšej k homeopatičke. Mne povedal ten alternatívny lekár, že mám v neporiadku hlavne obličky a celé telo má málo energie, skratka, že mám vybité baterky. Meral ma nejakým prístrojom.Koľko si brala tie prípravky a vôbec ti nepomohli?

ina

Škorica ja som mala presne ten istý problém.Taka som bola unavená a nemohla som zaspať, lebo som sa bala, že zase to na mna pride.A každý večer to aj prišlo, začalo mi mravčať v rukách, bušiť srdce a take zvláštne pocity na hrudi som mala.Navarila som si čaj, dala neurol a potom som neako zaspala.Teraz je to už lepšie ale ešte stale to nie je to, čo bolo pred tým.Rano sa budím totalne dolámana a unavená.Teraz som mala zase také uzkostné stavy odišiel mi syn a dlho sa neozýval, ja som sa strašne bala, či sa niečo s lietadlom nestalo a už som zase bola celu noc hore.Stale som si hovorila upokoj sa, muž ma ukludnoval ale upokojila som sa až ked sa syn ozval.Take sme asi obidve a nie len my.Homeopatičku mam v okrese Trnava.

škorica

Tak, dnes som prvúnoc spala v kuse od 2230 do štvrtek a potom som zase hne´d zaspala, asi začal účinkovať ten atrax, ktorý beriem od útorka.Damaxy ty si zaspávala o 2, ale ja som niekedy nezaspala vôbec.Včera Večer sme boli u známych na opekačke a o 22 som cítila, že zaspím tak sme museli odísť a oplatilo sa.

Alternativa

Dobre rano, dievcata,
aka bola noc?
Skorica, v teme "Nemoct sa nadychnut" som vcera rozpisala dychanie do bruska. Moze sa robit kedykolvek, nepredavkujeme sa a uzasne uvolnuje psychiku. Pekny den.

lena22

Čafte, teraz som čítala v téme o nočných dialógoch o štave zo šalátových listov na spanie. Mne sa to zdalo zvláštne. Ale ak by som nespávala tak to určite skúsim. Pozrite sa na to, keďže asi máte problémy.

damaxy

škorica ak ta to trochu upokojí,ja som zo začiatku a možnoaj rok zaspával okolo 2 v noci.Ešte si spomínam,že som od určitého času mohlo to byt po vysadení popoludnajšej dávky,nemohla zaspat pre nervozne nohy.Tak som si to pomenovala.Ked som s nimi nekývala mala som pocit nejakého šteklenia mravčenia,trasenia neviem to ani opísat ale po nejakej dobe 4 mesiacoch to prešlo.Inak postel mam zodratu z toho čo som sa nakrútila, kým som zaspala.Ale všetko sa mi upravilo,len to chcelo čas.

škorica

Ina, teraz som zistila, že som si včera neprečítala tvoj príspevok o vysadzovaní liekov. Bojím sa sama si vysadiť lieky. Ake sú reakcie tele po vysadení, Beriem to len 4 dni. Z ktorého okresu je tvoja homeopatička? Ja poznám dve pri Piešťanoch, je bývalá detská lekárka.MuDr. Godálová a Velgáňová