Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte všetci!
Ja som bola teraz s dcérou na operácii mandlí, strašne som sa bála že ako to budem znášať,ale dopadlo to dobre.Len tie pocity sú hrozné,že dopredu sa bojím aby mi zle neprišlo.A zistila som,že keď prežívam stres,je to oveľa horšie.Niekedy si myslým že keď mám pohodu,mala by som prestať užívať lieky.Ale ráno sa zobudím,a pre istotu si užijem ten môj atarax.Ako ste prežili keď ste vynechali lieky???
vitaj v našom klube a všetko sa dá spravit
Ahojte, som na tejto stránke prvý krát.Mám panickú poruchu, vlastne to je už tretia diagnóza. Mám problémy už druhý rok, ale poriadne som sa začala liečiť až teraz, keď som vymenila psychiatričku. Tá mi totiž predpisovala desať mesiacov Neurol, ktorého sa teraz nemôžem zbaviť. Teraz mám Citalec a Magne B6.Sama nikam nechodím, mám strach. Môj posledný kolaps ma odpísal na štyri týždne PN-ky. Mám 3 ročného syna a bojím sa s ním zostať sama. Čo ak ? Problémy sa totiž objavujú veľmi nečakane.
Ahojte všetci. Dnes mi kamoška doniesla napísané na papieri z nejakej knihy dôležité potraviny pre psychiku. Tak Vám ich napíšem: ovos, pšeničné klíčky, slnečnicové jadierka, para orechy, vlašské orechy,hlávkový šalár,kešu,marhule,hrášok,avokádo,maracuja,mandle, špenát,banány,celozrnné potraviny a vitamín B1,B6, C ďaľej železo, lecitín,horčík.
škorica: ako som prestala brat antikoncepciu tak sa mi to stane asi tak 2krat do roka a celkovo migrenu mam skutocne uz len vynimocne.nastastie.
No, tak to viem zase niečo nové.Prajem Ti aby sa Ti to stávalo čo nakmenej, alebo najlepšie vôbec.
škorica: no to je priznak ze budem mat migrenu a prejavuje sa tym ze sa mi zacne nieco zdat, urobi sa mi na sitenici taka skvrna ktora sa mihá a rasite a rastie az cez cele oko a potom uz ani nevidim, rastie az uplne zmizne a potom behom minuty ma rozboli hlava.byva to aj horsie - moja mama raz mala take priznaky ze mala haluz ze na hlave jej sedi velky cierny vtak a dobe ju...
Neviem čo to je migrena s auru. Viem čo je aura
zabudla som poznamenat ze som brala antikoncepciu a ako som ju prestala brat tak som prestala mat migreny, mam tak raz do roka
škorica: ale ked to sa lahko povie, to proste nejde!mne teda nie nech sa snazim ako chcem, chapes vsak?a moje priznaky boli: ani neviem ako to zacalo, ale pamatam si ako som prestala mat chut do zivota a tesit sa, len tak z nicoho nic som mavala take stavy.raz som bola s priatelom vonku a dostala som migrenu(mavala som ich casto) s auru-neviem ci vies o com pisem, ked nie vysvetlim.a zrazu sa mi brutalne zacala tocit hlava a srdce buchat som myslela ze odpadnem, zahmlilo sa mi pred ocami.asi po 10minutach bolo lepsie.potom som zacala mat take stavy ako busenie srdca hocikedy ma to prepadlo v noci najme ale pred spanim a nemohla som spat niekedy som cele noci nespala.a samozrejme nevysvetlitelny strach z nevysvetlitelnych veci, nechut zit, tocenie hlavy, unava, a stale strach ze odpadnem.nemohla som skutocne vykrocit von sama a ked priatel isiel na nocnu spavala som u rodicov...