Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte,
mne tiež funguje čítanie knihy pred spaním,tiež si prečítam pár strán a spím ako macko. Ale ja teraz spím aj po obede,jednoducho si musím lahnuť ,som strašne unavená keď viac sa namáham. Popritom nemám problémy so zaspávaním večer.
Ahoj Skorica,
vyborne, tesim sa. Ale skus si najst v blizkosti pravidelne cviciacu skupinku jogy, trenuj pred spanim to dychanie "do bruska" a mas pravdu - nelihaj si do postele vecer s hrozou, ze kedy zaspis. Ja som si vypestovala "zaspavaci" reflex citanim v posteli. Dnes stihnem tak 3 - 10 riadov a som v risi snov. A podla moznosti nespi cez den, ale to Ty vies :D. Prajem Ti vyuzitie dna naplno
Alternatíva, ja môžem povedať za seba povedať, že na seba nezabúdam a tiež sme začali s manželom viac chodiť von, či už je to do prírody alebo medzi ľudí, len ten spánok si nejak neviem navodiť. Ale možno nad tým moc premýšľam či budem spať a ako kvalitne budem spať, skúsim prestať na to myslieť.
Zitka, píšeš, že keď si dáš jeden na noc, tak spíš. Ja si dám tiež a zaspím tak na 3 hodiny a potom sa celú noc budím. Asi siahnem na noc ešte po nejakej bylinke, ale pila som aj ľubovníkový čaj a nič, asi to treba piť dlhšiu dobu.Pekný deň všetkým.
Prajem Vam pekny den vsetkym,
len chcem pripomenut, ze ten najdolezitejsi liek mame kazdy v sebe, len treba po nom siahnut a ten si vieme naordinovat len same :o). Okrem toho zavarania nezabudnite na seba, dievcata.
Ahoj Škorica,
Ja beriem atarax každy deň ,ráno 1 celé.Už dosť dlho,ale bojim sa vysadiť aby mi nebolo horšie. Ale som vyskúšala brať aj večer 1 tbl,a je to perfektné na spanie. Ale to len príležitostne.Teraz napr.asi budem potrebovať,lebo ideme s dcérou na operáciu mandlíí,idú jej vyberať aj nosné aj krčné a budú ju uspávať. Ja sa viac bojím ako ona. Maj sa
čau Zita, ja pre zmenu zaváram uhorky.Ty ten atarax vôbec neberieš? Mne lekárka povedala tiež, že ho môžem vysadiť hocikedy, ale mne ho dala hlavne na spanie. Ale on je aj proti úzkosti. Beriem ho dnes 2 týždne.
Ahojte všetci,ako sa Vám darí? Ja sa zatiaľ držím,zabávam sa so zaváraním marhúl,takže nemám čas sa venovať mojim trápeniam.
ina poslala som ti mail,došiel?Vidíte po čo sa chodí na psychiatriu,nadvazovat nové priatelstvá.Inak prajem všetkým pekný víkend.
takže čaute baby, pozeram, že sa neako rozrastáme.Zitta,mam kamarátku,s ktorou som sa zoznámila u psychiatričky, ktorá tiež nemohla jesť lieky kvoli pečeňovým testom, ona zase mala niečo operované na pankreasy a silnu cukrovku.Tak chodila na skupinové terapie a brala neake kvapky.Tiež sa jej všetko nakopilo po chodeniach v nemocnici až z toho dostala panicku poruchu.Toto su všetko také typické ženské problemy povedla mi doktorka.Nevieme sa poriadne uvolniť, všetko riešime, všetko by sme chceli mať po svojom.Mali by sme vypadnúť ako chlapi a vypnúť.No len sa to naučiť.