Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Samozrejme,že sa tá z toho vyliečit,každá choroba je sposobená niečím.Toho niečoho sa treba zbavit očistit hlavu je to práca nadlho a je to len na nás ako sa do toho pustíme.Zmena postojov k životu a k ludom okolo seba.
Damaxy, to magne myslíš magnezium, alebo magne B6? Ja som tiež zostala pri starom užívaní hoci by som mala zvýšiť podľa lekárky, ale myslím si, že keď nemám problémy tak polovička stačí.
je to vobec mozne sa uplne z toho vyliecit? ja tomu neverim ze hej.
dievčatá prosím nehazardujte s dávkami liekov,je to tažké odhadnút,kým sa zalieči choroba spolahnite sa na lekára a postupne si po konzultáciách s lekárom znižujte alebo zvyšujte dávky.Mám s týmto experimentovaním nepríjemnú spomienku.Bolo mi lepšie tak som znížila a potom 4 dnový experiment opravovala pár týždnov.Chemický proces v mozgu v niektorých štádiách nejde ovplyvnit volou,verte mi.Možno nejaké xanaxy by som skor nahrádzala napríklad magne a pol xanaxu,prípadne nejaký čaj medovka lubovník.Teším sa na den ked všetkým nám bude dobre a taký den príde.
Ahojte,
Aj ja som rada že sa môžeme porozprávať,a navzájom si poradiť.Niekedy to znamená viac ako kadejaké doktori a terapie.Ina môžem sa spytať či máš deti? ja mám dvoch,20 a 16 ročné,a veľmi mi pomáhajú zvládať ťažké obdobia.
chcem vam vsetkym povedat ze som velmi rada ze nie som sama co ma tieto otrasne zivot otravujuce problemy.ja som uz ako 4-rocne decko chodila psychiatrovi, vzdy som bola nejak ina a teraz ked tu citam ze nie som sama co ma psychicke problemy tak citim tak trochu ulavu.
ako som brala xanax tak tiez som znizovala davky a dokonca som to ani nedobrala, teraz namiesto liekov si hovorim "som silna" pred zaspavanim.aj ked tazko tomu verit ze mi to pomoze.mam toho pocitu ze odpadnem a stane sa nieco zle plne zuby,viem ze sa z toho uplne nedostanem aj ked mozem byt rada ze uz "neslapem" na liekoch
Ja som na tu chrbticu tiež nedostala žiadne lieky ale rehabilitáciu.Tak som chodila 12 týždňov na elektriku,masaže a cvičenie.Večer som si natierala chrbát s Fastum gel a chodila som plávať.Nedal mi lieky pretože mi povedal, že to mám psychického problému a na to už užívam.Teraz cvičím sama a mám si oddýchnuť od všetkých lekarova vyšetrení a o 6 týždňov idem znova na neurologiu na kontr.Mňa nebolela len hlava ale cela lava časť chrbta a hlavne plecia a rameno.Trpli mi prsty na ľ,ruke a palilo ma na hrudi ako pri infarkte.
Ahoj Ina,
Ja užívam ešte kopu liekov na pankreas,ale teraz ma veľmi často bolí hlava,ale strašne.Dr.hovoril že to mám z chrbtici,ale nedal mi nič.
Ja si myslým že to robia tie horučavy.
Drž sa:))))
Ahoj Zitta,mám 41.Tbl.užívam na panicku poruchu, pri ktorej sa mi zvyšoval tlak a tep až mi bolo na odpadnutie.Iné choroby neviem či mam ale ja som si myslela že mam ked mi bolo tak blbo.Zistili mi, že mam zväčšenu štitnu žľazu a zablokovanu hrudnu chrbticu.Ale aj to je v ramci normy.
Ahoj Ina,
môžem sa spýtať koľko máš rokov? Ja 40
Máš aj iné chorby načo si musíš užívať tbl?