Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Alternativa

Pri texte tej tabulky som sa potesila, ze su lekari, ktori poznaju pricinu chorob - teda vacsiny chorob a chcu ich riesit. Verim, ze k tym tabletkam sa rozprava aj o alternativnych formach podpory zdravia. Myslim, ze toto je spravny smer modernej mediciny :o) - pytala si sa na nazor :o)Prijemny horuci podvecer

zitta

Ahojte všetci,
Môj doktor má zarámované v čakárni tabuľu s textom: Za každým návštevom u lekára môže psychika. A vidím,že veselo predpisuje väčšinovi tabl.na nervy. Aký na to máte názor?

damaxy

škorica magne a magné b6 v tom druho je lepšia kombinácia na zabudovanie a využitie magne.Co máš poruke použi.Obyčajné magné si možeš aj rozpusti vo vode a vypit.Pri stresoch sa vyplavuje z organizmu,takže može sa doplnat.Vyluči sa močom denná max.3000mg odporúčaná 300-500mg vitamín b6pri chorobách nervov a svalov.

damaxy

Samozrejme,že sa tá z toho vyliečit,každá choroba je sposobená niečím.Toho niečoho sa treba zbavit očistit hlavu je to práca nadlho a je to len na nás ako sa do toho pustíme.Zmena postojov k životu a k ludom okolo seba.

škorica

Damaxy, to magne myslíš magnezium, alebo magne B6? Ja som tiež zostala pri starom užívaní hoci by som mala zvýšiť podľa lekárky, ale myslím si, že keď nemám problémy tak polovička stačí.

damaxy

dievčatá prosím nehazardujte s dávkami liekov,je to tažké odhadnút,kým sa zalieči choroba spolahnite sa na lekára a postupne si po konzultáciách s lekárom znižujte alebo zvyšujte dávky.Mám s týmto experimentovaním nepríjemnú spomienku.Bolo mi lepšie tak som znížila a potom 4 dnový experiment opravovala pár týždnov.Chemický proces v mozgu v niektorých štádiách nejde ovplyvnit volou,verte mi.Možno nejaké xanaxy by som skor nahrádzala napríklad magne a pol xanaxu,prípadne nejaký čaj medovka lubovník.Teším sa na den ked všetkým nám bude dobre a taký den príde.

zitta

Ahojte,
Aj ja som rada že sa môžeme porozprávať,a navzájom si poradiť.Niekedy to znamená viac ako kadejaké doktori a terapie.Ina môžem sa spytať či máš deti? ja mám dvoch,20 a 16 ročné,a veľmi mi pomáhajú zvládať ťažké obdobia.

combain

chcem vam vsetkym povedat ze som velmi rada ze nie som sama co ma tieto otrasne zivot otravujuce problemy.ja som uz ako 4-rocne decko chodila psychiatrovi, vzdy som bola nejak ina a teraz ked tu citam ze nie som sama co ma psychicke problemy tak citim tak trochu ulavu.
ako som brala xanax tak tiez som znizovala davky a dokonca som to ani nedobrala, teraz namiesto liekov si hovorim "som silna" pred zaspavanim.aj ked tazko tomu verit ze mi to pomoze.mam toho pocitu ze odpadnem a stane sa nieco zle plne zuby,viem ze sa z toho uplne nedostanem aj ked mozem byt rada ze uz "neslapem" na liekoch