Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
zitta, nezbavuj sa ich do kedy ti nie je dobre.Až keď ti povie lekárka a ty sama sa budeš citiť nato, potom sa ich začni zbavovať.Nezáleží na tom kolko to bude trvať, chcela som len povedať, že sa to dá ale netrebato unáhliť.Ja teraz poznám už velmi vela žien, ktoré si prežilo tuto pliagu a aj takých,ktoré sa jej už zbavili.Nie je to nič ľahké ale už viem,že sa to dá.Ja tak isto žijem stale v stresoch a problémoch ale učím sa ich inak chápať a inak riešiť.A tiež netvrdím, že už to viem a je to jednoduché.Vôbec nie ale viem, že inak to nejde.
Ahoj Ina,
Som rada že sa chces zbaviť liekov,ja by som tiež chcela,ale mám tie isté pocity,čo keď to zasa príde...
Len to je u mňa zlé,že darmo si užívam ten atarax,keď mám stresové situácie,aj tak sa mi začne krútiť hlava,a strpnú mi ruky nohy.Ja mám pocit,že doma sa mi nič nemôže stať,lebo prinajhoršom si ľahnem.Ale raz sa mi stalo,že mi prišlo zle v záhrade,a tak sa mi krútila hlava že som nevedeľa ísť do domu. Máš pravdu,je to hnusná choroba,kto si to nezažil nevie si prestaviť aké je to trápenie.
Ahojte dievčata,píšete, že sa bojite čo bude ked prestanete užívať lieky.Nebojte sa, len ich nevysadzajte okamžite ale postupne.Ja teraz vysadzam lieky a polim si davky.Teraz si davam pol z polovičky a je to v pohode.Zavisi to od toho kolko ste ich uživali pred tym.Ja som ich uživala od januara a od začiatku jula znižujem davky a lekarka mi povedala, že treba ich najmenej 3 mesiace znižovať, kym prestanem a homeopatiu beriem tiež už len raz za 9 tyždnov.Najhoršie pre mňa bolo zbaviť sa toho strachu, že nečakane mi pride zle.Ja som neustale myslela na to ako dlho mi už nebolo zle
a potom nečekane to prišlo.Aj ked som začala znižovať dávky, tak som čakala ako mi bude.Ja sa už tak tešim kedy sa toho zbavím !!!Je to neuveriteľná otrava ta panicka porucha !
Ahojte,
Ja mám kamarátku,ktorá asi rok užívala xanax,brala 2x denne celý,a zrazu jej to vysadili,keď sa dostala do nemocnici s inou chorobou.Tá sa 3 týždene trápila ako kôň,nevedela sa postaviť na nohy, celá sa triasla,vystúpila jej teplota, mala bolesti,trplo jej celé teľo,nespávala. A keď prišla domov,obvodná jej zasa napísala,a berie veselo ďalej.
Zabudla dom napísať, že lekárka mi doporučila, že aj keď sa cítim Ok, mala by som užívať celý.
Mňa by to tiež zaujímalo,ja som bola v piatok na kontrole a keď som lekárke povedala, že stále užívam polovičku paretínu a nie celý,hoci po 6 dňoch som mala užívať celý. A ako píše Zitta ja mám tiež chuť s celým paretínom a ataraxom praštiť hoci to berim iba 19 dní. Teraz sa cítim cez deň OK, ale bojím sa čo by na to povedalo moje telo. Na obed som si atarax prestala dávať a nechýba mi.
Ahojte všetci!
Ja som bola teraz s dcérou na operácii mandlí, strašne som sa bála že ako to budem znášať,ale dopadlo to dobre.Len tie pocity sú hrozné,že dopredu sa bojím aby mi zle neprišlo.A zistila som,že keď prežívam stres,je to oveľa horšie.Niekedy si myslým že keď mám pohodu,mala by som prestať užívať lieky.Ale ráno sa zobudím,a pre istotu si užijem ten môj atarax.Ako ste prežili keď ste vynechali lieky???
vitaj v našom klube a všetko sa dá spravit
Ahojte, som na tejto stránke prvý krát.Mám panickú poruchu, vlastne to je už tretia diagnóza. Mám problémy už druhý rok, ale poriadne som sa začala liečiť až teraz, keď som vymenila psychiatričku. Tá mi totiž predpisovala desať mesiacov Neurol, ktorého sa teraz nemôžem zbaviť. Teraz mám Citalec a Magne B6.Sama nikam nechodím, mám strach. Môj posledný kolaps ma odpísal na štyri týždne PN-ky. Mám 3 ročného syna a bojím sa s ním zostať sama. Čo ak ? Problémy sa totiž objavujú veľmi nečakane.
Ahojte všetci. Dnes mi kamoška doniesla napísané na papieri z nejakej knihy dôležité potraviny pre psychiku. Tak Vám ich napíšem: ovos, pšeničné klíčky, slnečnicové jadierka, para orechy, vlašské orechy,hlávkový šalár,kešu,marhule,hrášok,avokádo,maracuja,mandle, špenát,banány,celozrnné potraviny a vitamín B1,B6, C ďaľej železo, lecitín,horčík.