Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj zitta, ja mám deti vo veku 21a 18rokov.Snažím sa ich mojimi stavmi netrápiť ale nemam problem o tom hovoriť.Ja som chodila homeopatičke spolu s dcerou a je dobre že sme sa tam vykecali spolu lebo možno je veľa problemov v rodine, ktore navzájom suvisia len sa o nich nehovorí.napíš mi ak máš chuť na :inga2@post.sk
Ahojte všteci,
Keď už tak rozdávate energiu,mohli by ste mi z toho poslať troška? :))
Som rada že si užívate peknééé slnečné dni,aspoň nech iný cítia pohodu. Na mňa tie horúčavy spôsobujú úplne negatívne,je mi stále na odpadnutie,väčne som unavená,najradšej by som sa schovala voľakde do tmavej chladkej pivnice,a prespala celé leto.
U mňa to funguje opačne ako u medvedíkov.Ja sa ožívam keď je vonku-x stupňov.
takže dnes zas prišiel krásny slnečný den,frfloši hovoria ža odkapú,a optimisti,že aspon jedno leto poteší dovolenkárov.Ja si ked mi je teplo prebehnem popozerat príspevky a čím je teplejšie,tým som tu častejšie.No to je pohoda ako si predstavujem.Idem opat na slniečko,lebo dnes opat svieti a svieti aj pre mna.zatial pá
dievčatá zlaté,keby ste vedeli ako bojujem s technikou,lebo jedine táto stránka o úzkosti sa mi dá otvorit aj to len s pomocou,andrejovho odkazu,už sa mi snažil pomoct radou aj dante,takže ked vám nepíšem,nedá sa mi sem dostat.Tak ma to hnevalo,že príspevky pribúdajú a ja vidím len invalid url.Vravím stan sa zázrak,alebo pomôž si človeče aj pánboh ti pomôže.Zlatka pochvala mi dodáva silu ,takže dakujem ti.Mali by sme si pekné veci písat aspon raz denne.Lebo mi vieme ako to nadnáša dušu.
zitta dakujem pekne uz som ti napisala.damaxy ty by si mala byt vystavena niekde na namesti a rozdavat pozitivnu energiu.ja by som si urcite postavila v tvojej blizkosti stan.ale dakujem aspon za to co pises.vzdy ked mi je tazko tu najdem nejake povzbudive slova od teba aj ked niesu adresovane priamo mne.dakujem
Damaxy,
ten citat z knihy o farbe Ta predsa charakterizuje :o))))
Takze do tejto anonymnej ale velmi milej "rodinky" na webe pribudlo dalsie slniecko :o). Damaxy, takze k Tvojim vybornym radam pribudaju aj pozitivne vibracie zltej farby :o))).Zlta farba uvolnuje pozitivnu energiu, zahana depresie a melancholiu, stimuluje nervovy system. Posobi povzbudivo na intelekt a duchovny postoj /W.M.Hulke: Lieciva energia farieb/.
dievčatá pozdravujem,nedá sa mi k vám dostat,ale admin sa posnaží a napraví mi to najako.Naozaj dobrý priatel a chápavý je poklad najvačší.Ved sa aj hovorí priatelstvo násobí radost a delí žalost.Inak ako sa vám darí,je vela slniečka,mne to robí dobre na dušu a hlavne príjemné sú dlhé letné večery
Ahoj Zlata,
poslala som ti e mail adresu:)
Ahoj Alternatíva,
páči sa mi tvoj názor,najprv sa mi ten text zdal čudný,ale asi v tom bude voľačo.Väčšinou si za naše choroby môžeme sami,lebo sme preťažený a nevieme sa oddýchnuť.Ja si myslým keby každý mal takého dobrého kamaráta,ale ozajstného s ktorým by sa dalo všetky problémy preberať,tak by nesedelo toľko ľudí u psychologa.:)))