Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
zitta dakujem pekne uz som ti napisala.damaxy ty by si mala byt vystavena niekde na namesti a rozdavat pozitivnu energiu.ja by som si urcite postavila v tvojej blizkosti stan.ale dakujem aspon za to co pises.vzdy ked mi je tazko tu najdem nejake povzbudive slova od teba aj ked niesu adresovane priamo mne.dakujem
Damaxy,
ten citat z knihy o farbe Ta predsa charakterizuje :o))))
Takze do tejto anonymnej ale velmi milej "rodinky" na webe pribudlo dalsie slniecko :o). Damaxy, takze k Tvojim vybornym radam pribudaju aj pozitivne vibracie zltej farby :o))).Zlta farba uvolnuje pozitivnu energiu, zahana depresie a melancholiu, stimuluje nervovy system. Posobi povzbudivo na intelekt a duchovny postoj /W.M.Hulke: Lieciva energia farieb/.
dievčatá pozdravujem,nedá sa mi k vám dostat,ale admin sa posnaží a napraví mi to najako.Naozaj dobrý priatel a chápavý je poklad najvačší.Ved sa aj hovorí priatelstvo násobí radost a delí žalost.Inak ako sa vám darí,je vela slniečka,mne to robí dobre na dušu a hlavne príjemné sú dlhé letné večery
Ahoj Zlata,
poslala som ti e mail adresu:)
Ahoj Alternatíva,
páči sa mi tvoj názor,najprv sa mi ten text zdal čudný,ale asi v tom bude voľačo.Väčšinou si za naše choroby môžeme sami,lebo sme preťažený a nevieme sa oddýchnuť.Ja si myslým keby každý mal takého dobrého kamaráta,ale ozajstného s ktorým by sa dalo všetky problémy preberať,tak by nesedelo toľko ľudí u psychologa.:)))
ina alebo zitta ak mozem poprosit napiste mi vase mailove adresy.chcem sa s vami skontaktovat ozvaldova@zoznam.sk
Pri texte tej tabulky som sa potesila, ze su lekari, ktori poznaju pricinu chorob - teda vacsiny chorob a chcu ich riesit. Verim, ze k tym tabletkam sa rozprava aj o alternativnych formach podpory zdravia. Myslim, ze toto je spravny smer modernej mediciny :o) - pytala si sa na nazor :o)Prijemny horuci podvecer
Ahojte všetci,
Môj doktor má zarámované v čakárni tabuľu s textom: Za každým návštevom u lekára môže psychika. A vidím,že veselo predpisuje väčšinovi tabl.na nervy. Aký na to máte názor?
škorica magne a magné b6 v tom druho je lepšia kombinácia na zabudovanie a využitie magne.Co máš poruke použi.Obyčajné magné si možeš aj rozpusti vo vode a vypit.Pri stresoch sa vyplavuje z organizmu,takže može sa doplnat.Vyluči sa močom denná max.3000mg odporúčaná 300-500mg vitamín b6pri chorobách nervov a svalov.