Úzkosť

zlata

zitta dakujem pekne uz som ti napisala.damaxy ty by si mala byt vystavena niekde na namesti a rozdavat pozitivnu energiu.ja by som si urcite postavila v tvojej blizkosti stan.ale dakujem aspon za to co pises.vzdy ked mi je tazko tu najdem nejake povzbudive slova od teba aj ked niesu adresovane priamo mne.dakujem

Alternativa

Takze do tejto anonymnej ale velmi milej "rodinky" na webe pribudlo dalsie slniecko :o). Damaxy, takze k Tvojim vybornym radam pribudaju aj pozitivne vibracie zltej farby :o))).Zlta farba uvolnuje pozitivnu energiu, zahana depresie a melancholiu, stimuluje nervovy system. Posobi povzbudivo na intelekt a duchovny postoj /W.M.Hulke: Lieciva energia farieb/.

damaxy

dievčatá pozdravujem,nedá sa mi k vám dostat,ale admin sa posnaží a napraví mi to najako.Naozaj dobrý priatel a chápavý je poklad najvačší.Ved sa aj hovorí priatelstvo násobí radost a delí žalost.Inak ako sa vám darí,je vela slniečka,mne to robí dobre na dušu a hlavne príjemné sú dlhé letné večery

zitta

Ahoj Alternatíva,
páči sa mi tvoj názor,najprv sa mi ten text zdal čudný,ale asi v tom bude voľačo.Väčšinou si za naše choroby môžeme sami,lebo sme preťažený a nevieme sa oddýchnuť.Ja si myslým keby každý mal takého dobrého kamaráta,ale ozajstného s ktorým by sa dalo všetky problémy preberať,tak by nesedelo toľko ľudí u psychologa.:)))

Alternativa

Pri texte tej tabulky som sa potesila, ze su lekari, ktori poznaju pricinu chorob - teda vacsiny chorob a chcu ich riesit. Verim, ze k tym tabletkam sa rozprava aj o alternativnych formach podpory zdravia. Myslim, ze toto je spravny smer modernej mediciny :o) - pytala si sa na nazor :o)Prijemny horuci podvecer

zitta

Ahojte všetci,
Môj doktor má zarámované v čakárni tabuľu s textom: Za každým návštevom u lekára môže psychika. A vidím,že veselo predpisuje väčšinovi tabl.na nervy. Aký na to máte názor?

damaxy

škorica magne a magné b6 v tom druho je lepšia kombinácia na zabudovanie a využitie magne.Co máš poruke použi.Obyčajné magné si možeš aj rozpusti vo vode a vypit.Pri stresoch sa vyplavuje z organizmu,takže može sa doplnat.Vyluči sa močom denná max.3000mg odporúčaná 300-500mg vitamín b6pri chorobách nervov a svalov.