Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj škorica,
Som rada že si sa vrátila,dúfam že už ti bude lepšie. Ja som ešte nepočula že sa z tých liekov priberá.Na antikoncepciá sa sťažujú že sa z nich priberie,ale ja som asi mala šťastie. Ja by som skôr mala pribrať pár kíl,lebo keď veľmi schudnem,tak som slabá a skôr ochoriem.
škorica,ale kúsok si štastnejšia a my s tebou,lebo v psychike aj milimeter nahor je pokrok.Ked po 4 týždnoch cítiš zlepšenie,chytila si sa.Ja som si to takto hovorila.Je mi lepšie ako minulý týžden a o týžden mi bude zasa trochu lepšie.Dávala som si malé ciele ale dosiahnutelné.Ked na mna prichádzalo už aj počas liekov nevolno s dychom,vzala som si magné a lahla.Cakala som a vedela že to prejde.
Čaute baby, konečne som doma a môžem si prečítať Vaše príspevky. Ja sa cítim tiež lepšie, lieky beriem 4 týždne, ale nemôžem ešte povedať, že som šťastná tak ako predtým, ale aspoň ma netlačí na prsiach. Jarka ty si brala aj paretín, keď si si ho mýlila s iným liekom? Ja som si najskôr hovorila, že keď aj priberiem len nech mi je fajn a teraz keď mi je celkom fajn tak sa zase bojím, že priberiem. Bral niekto paretin v kombinácii s Ataraxom a pribral? Damaxy, ty si fakt skvelá s Tvojimi radami. Začínam mať pocit, že si vyštudovaná psychologička.Fakt klobúk dolu.
Teda nie paretin ale remood teraz beriem.
Ahojte dievcata.Damaxy je ozaj nase slniecko.Škorica ja som tiez velmi bojovala proti liekom a uz duplom ist k psychiatricke a tak.Ja mam diagnozu panicka porucha z ktorej sa verim uspesne liecim.Som na liekoch paretin antidepresivum ale nie je to take ze si omamena. Mne moja psychiatricka povedala ze pri mojej diagnoze ich potrebujem uz som tu na stranke popisala moje stavy ktore som mavala.Proste psychika niekedy dojde tak daleko aj ked si to nepripustame a zrazu potrebujeme pomoc aj odbornu.Mne vravela ze by som sa trapila to je vychytavac serotoninu.Beriem to od maja normalne fungujem tesim sa radujem zo zivota a to fakt mozem povedat damaxy je svedkom ze som bola na tom tak zle ze umriem ze uz nikdy nebudem stastna. A dnes naozaj som stastna oddychla som si cez vikend tesila som sa vysalila v bazenoch konecne po mesiacoch som nesmierne stastna.
Zlata ak chceš môžeš napísat a pošlem ti zopár myšlienok,ktoré pomáhajú.Damaxy@ atlas.sk
Ahoj zitta, ja mám deti vo veku 21a 18rokov.Snažím sa ich mojimi stavmi netrápiť ale nemam problem o tom hovoriť.Ja som chodila homeopatičke spolu s dcerou a je dobre že sme sa tam vykecali spolu lebo možno je veľa problemov v rodine, ktore navzájom suvisia len sa o nich nehovorí.napíš mi ak máš chuť na :inga2@post.sk
Ahojte všteci,
Keď už tak rozdávate energiu,mohli by ste mi z toho poslať troška? :))
Som rada že si užívate peknééé slnečné dni,aspoň nech iný cítia pohodu. Na mňa tie horúčavy spôsobujú úplne negatívne,je mi stále na odpadnutie,väčne som unavená,najradšej by som sa schovala voľakde do tmavej chladkej pivnice,a prespala celé leto.
U mňa to funguje opačne ako u medvedíkov.Ja sa ožívam keď je vonku-x stupňov.
takže dnes zas prišiel krásny slnečný den,frfloši hovoria ža odkapú,a optimisti,že aspon jedno leto poteší dovolenkárov.Ja si ked mi je teplo prebehnem popozerat príspevky a čím je teplejšie,tým som tu častejšie.No to je pohoda ako si predstavujem.Idem opat na slniečko,lebo dnes opat svieti a svieti aj pre mna.zatial pá
dievčatá zlaté,keby ste vedeli ako bojujem s technikou,lebo jedine táto stránka o úzkosti sa mi dá otvorit aj to len s pomocou,andrejovho odkazu,už sa mi snažil pomoct radou aj dante,takže ked vám nepíšem,nedá sa mi sem dostat.Tak ma to hnevalo,že príspevky pribúdajú a ja vidím len invalid url.Vravím stan sa zázrak,alebo pomôž si človeče aj pánboh ti pomôže.Zlatka pochvala mi dodáva silu ,takže dakujem ti.Mali by sme si pekné veci písat aspon raz denne.Lebo mi vieme ako to nadnáša dušu.