Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte, nahodou som nasla toto forum. aj ja trpim panickou uzkostou, ale z liekov mi bolo este horsie. tak som vzhladala pomoc homeopatky-psychiatricky. ta mi povedala ze panicka uzkost sa neda uplne vyliecit homeopatiou a odporucila mi vyskusat BIO FEED BACK. zevraj maju s tym dobre vysledky a je to bez chemie. na buduci pondelok idem na prve sedenie tak vam dam vediet.
Zlatka,meil som nedostala,skús znova!
Dievčata,ja neviem Vám ako,ale mne tie panické záchvaty prídu hocikedy,a veľmi nečakane. Z ničoho nič sa mi začne krútiť hlava,strpnú mi ruky nohy,a mám pocit že si neurobím ani krok,lebo odpadnem.Ja si nikdy nemôžem pochváliť že je mi dodre v pohode,lebo dopredu nikdy neviem aký budem mať deň.A myslým si že ten strach je najväčší problém,lebo keď stále len na to myslým kedy bude zle,tak to aj príde.
Ráno keď si dám tbl.,si nahováram že sa mi nič nemôže stať,však som si užila dávku,ale párkrát to zlyhalo a som zasa naspäť.
combain,to ani počut či sa ti to podarí.Ved nato sme na svete,aby sa nám veci darili.Ked si bola malá myslenie nefungovalo ako teraz.Odvtedy si spoznala množstvo nového,pekného,dobrého.Treba v tom pokračovat.Len trochu sa odsunút odtial kde stojíš a očiam a duši sa otvorí iný pohlad na svet.Funguje to.
neviem ci sa mi to niekedy podari ja som odmala taka - uz ako 4-rocna som "šlapala" na antidepresivach, chodila k psychiatrovi, ale zijem normalny zivot, neberem ziadne tabletky ale mozno by som mala.
jarka z tvojich príspevkov poznat,že píše iná Jarka,je v nich radost zo života.Len tak dalej....
combain hovori sa ze kazdy si je strojcom svojho stastia neboj zmenis postupne myslenie musis si hovorit najdolezitejsie je zdravie, nepripustat si veci a tak ja viem aj ja som musela zmenit myslenie ide to pomaly ale da sa to po malickych krocikoch.Uvidis bude dobre. Ja som dnes taka vesela tak si prajem aby ste boli dnes vsetky vesele.Proste sa tesim ze je to uz lepsie nemavam zachvaty.Och ked si na to spomeniem ani spominat nechcem vsak ste mozno citali v prispevkoch co som pisala, ta bezradnost co mi je je najhorsia.Teraz viem co mi je a snazim sa pracovat na tom.Stale sa hovori ze zdravie je najdolezitejsie a je to obrovska pravda to aj vy viete.Pozdravujem vsetkych a prajem krasny den a bojujte ja stale bojujem. Tuzim po babetku a to ma zenie dopredu uzdravit sa a tak.
no a beriem ten remood ako som hovorila 1/2 rano a naobed a vecer frontin 0,5. Vobec ma to neovplyvnuje. Predtym som brala miesto frontinu neurol ale som bola velmi unavena kazdy den.Mozno som si uz na to zvykla ale zaciatky boli tazke spala som pomaly aj cez den na nohach. Teraz vobec nepocitujem ucinky liekov.Sem tam mam aj ja tlak v krku ale uz si poviem to nic nie je len psychika poviem si chod prec ja sa citim dobre :-) a pomaha to. Baby to je fakt hnusna choroba ale verim ze sa z nej dostaneme. Mohli by sme sa stretnut na kave ale asi kazda sme z ineho konca republiky ale raz by sme si mohli dat nejake to stretko :-)
Ahojte. Pre skoricu brala som paretin a potom mi dala remood ze to je to iste len ina firma vyraba ale vobec som nepribrala. Vies ked ja som mala tie stavy ja som schudla 8 kg a teraz by som privitala pribratie. Neboj sa pribratia ked ti bude lepsie vybehas alebo pocvicis hlavne nech si zdrava.Ja som teraz kost a koza ale nevadi hlavne ze sa citim super. Po 4 tyznoch som sa ani ja necitila stastna az tento tyzden a beriem lieky od maja je to dlhodoby proces uvidis aj ty budes stastna velmi ti to prajem. Baby ak chcete moj mail je jarka7711@azet.sk kludne napiste.Ja nemam take este skusenosti ale ak budem vediet rada poradim.Mne sa stav rapidne zlepsil a ozaj som bola na tom velmi velmi zle.
ja som sa zamyslela nad svojim zivotom a zistila som ze z casti si za to mozem sama, lenze je tazke napravit to,prist na to kde je chyba, zmenit svoj zivot-teda skor myslenie-natolko aby bolo vsetko ok.zevraj mam v sebe zablokovany tok energie.
ahoj dievcata zitta damaxy inka.som velmi rada ze ste ma ako oneskorenca prijali medzi seba.poslala som vam maily.dufam ze pridu lebo sa mi to viackrat vratilo ako neodoslane.tak som to posielala znova.pozdravujem aj skoricu.uplne najlepsie by bolo keby sme sa stretli niekde na kave to by bola debata na hodiny.budem rada ak si budem moct s vami pisat.drzte sa.a ked ste pisali o manzeloch aj ja mam jedneho uzasneho doma ktory mi vzdy vravi ked mi je zle ze povedz si ze to nieje tvoj problem ale problem tvojho tela.mudrlant vsak ked to nepozna?