Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ina, úplne s tebou súhlasím, že nie je lekár ako lekár.Toto mi povedala lekárka homeopatička v Trnave. Už som písala ,že dcéra chodila do Lúky pri Piešťanoch a tá je veľmi dobrá. Teraz keď mi tie lieky zaberajú sa zase bojím ich vysadiť. Možno keby som skôr poznala tvoj prípad začala by som aj ja homeopatiou. Ja som s Ňou síce začala, ale nedôverovala som tej lekárke keď mi povedala, že sa to iba oddialia. Ale ja sa potrebujem vyliečiť a tak som išla k psychiatričke a som na liekoch. Tá homeopatička mi dala PHOSPHORUS 1x za týždeň a keď mi bude veľmi zle tak som si mala dať ACONITUM NAPELLUS, ale mne nebývalo veľmi zle, ja som mala len pálenie na prsiach a to sa dalo vydržať. Teda som zaplatila 450 Sk a vôbec som to nebrala.
Čaute baby, neviem akej homeopatičke chodite alebo ste chodili ale nesuhlasim s Vami.Ja si ani neviem predstaviť, že by som nebrala homeopatiu.Ked som dostala prvy zachvat uzkosti nevedela som čo mi je a neskor ma napchali všetkymi možnými liekmi na upokojenie.Potom som brala neskor neuorol a grandezapin tiež antidepresivum ale ja mám velky strach z navyku na lieky tak mi to moc nepomahalo iba ak som bola len unavena ale zachvaty prichadzali ako sa im chcelo.Navštivila somteda psychiatričku ktorá je aj homeopatička.Od vtedy som na homeopatikách, zachvaty som od toho dňa nemala ako mi dala prvý krat homeopatika.Nehovorim že som už vyliečena a že mi je fantasticky .Mavam z času na čas uzkostne pocity ale pri mojich rodinných problémoch viem že to ešte chvilu potrva kým sa ich naučim zvladať na 100%.A vtedy si dám homeopatikum a za 10 min neviem že mi niečo bolo.Nechcem haniť vašu homeopatku ale nie je lekar ako lekar.
Ahojte,ja som z LV,ak je niekto z okolia nech sa ozve. Teraz idem zavarať broskyne,kupila som 20 kg,môžem sa zabaviť. Majte sa fajn:)))
Môže mi niekto vysvetliť aký je rozdiel medzi panickou poruchou a úzkosťou? Lekárka mi povedala, že mám úzkostnú poruchu. Ale lieky sú na všetko rovnaké.Mne tiež povedala homeopatička, že úzkosť sa homeopatiou nevylieči iba oddiali. Zitka, ja odkedy beriem lieky tak nemávam ten pocit na hrudi, asi by ti lekárka mala vymeniť lieky. So Zlatkou súhlasím, že by sme sa mohli stretnúť, ale asi sme každá z opačného konca republiky. Ja som z TT.
ahojte, nahodou som nasla toto forum. aj ja trpim panickou uzkostou, ale z liekov mi bolo este horsie. tak som vzhladala pomoc homeopatky-psychiatricky. ta mi povedala ze panicka uzkost sa neda uplne vyliecit homeopatiou a odporucila mi vyskusat BIO FEED BACK. zevraj maju s tym dobre vysledky a je to bez chemie. na buduci pondelok idem na prve sedenie tak vam dam vediet.
Zlatka,meil som nedostala,skús znova!
Dievčata,ja neviem Vám ako,ale mne tie panické záchvaty prídu hocikedy,a veľmi nečakane. Z ničoho nič sa mi začne krútiť hlava,strpnú mi ruky nohy,a mám pocit že si neurobím ani krok,lebo odpadnem.Ja si nikdy nemôžem pochváliť že je mi dodre v pohode,lebo dopredu nikdy neviem aký budem mať deň.A myslým si že ten strach je najväčší problém,lebo keď stále len na to myslým kedy bude zle,tak to aj príde.
Ráno keď si dám tbl.,si nahováram že sa mi nič nemôže stať,však som si užila dávku,ale párkrát to zlyhalo a som zasa naspäť.
combain,to ani počut či sa ti to podarí.Ved nato sme na svete,aby sa nám veci darili.Ked si bola malá myslenie nefungovalo ako teraz.Odvtedy si spoznala množstvo nového,pekného,dobrého.Treba v tom pokračovat.Len trochu sa odsunút odtial kde stojíš a očiam a duši sa otvorí iný pohlad na svet.Funguje to.
neviem ci sa mi to niekedy podari ja som odmala taka - uz ako 4-rocna som "šlapala" na antidepresivach, chodila k psychiatrovi, ale zijem normalny zivot, neberem ziadne tabletky ale mozno by som mala.
jarka z tvojich príspevkov poznat,že píše iná Jarka,je v nich radost zo života.Len tak dalej....
combain hovori sa ze kazdy si je strojcom svojho stastia neboj zmenis postupne myslenie musis si hovorit najdolezitejsie je zdravie, nepripustat si veci a tak ja viem aj ja som musela zmenit myslenie ide to pomaly ale da sa to po malickych krocikoch.Uvidis bude dobre. Ja som dnes taka vesela tak si prajem aby ste boli dnes vsetky vesele.Proste sa tesim ze je to uz lepsie nemavam zachvaty.Och ked si na to spomeniem ani spominat nechcem vsak ste mozno citali v prispevkoch co som pisala, ta bezradnost co mi je je najhorsia.Teraz viem co mi je a snazim sa pracovat na tom.Stale sa hovori ze zdravie je najdolezitejsie a je to obrovska pravda to aj vy viete.Pozdravujem vsetkych a prajem krasny den a bojujte ja stale bojujem. Tuzim po babetku a to ma zenie dopredu uzdravit sa a tak.