Úzkosť

damaxy

ina dakujem,neviem aké lieky máš ja som mala asentru spetný vychytávač serotonínu,moje nežiadúce učinky boli sucho v ústach,ale len nejaký čas po užití a naozaj nič také,to by som si pamatala.Iné liky myslím na iné choroby majú tiež aj vedlajsie účinky,doležité je ,že pomôžu.Ak by to bolo niečo extrémne tak by som potom konala.Inak pozor pri krčnej chrbtici na plávanie štýlom prsia s hlavou nad vodou,na chrbticu sa nedoporučuje.Myolastan som brala aj ja dobre mi urobil a ked mám zaseknuté,v krku tak mám na to dorsiflex,pomáha.Xanax je aj proti nervozite,takže si prečítaj letáčiky,ja tak vždy robím.Aby som sa zorientovala a ja ten xanax si dávam ale polovičku,ked mám nejaké vypatie,zubára,niečo náročné na psychiku.Pomáham si ako viem.Do dovolenky nam ešte prispej dákou radou alebo skúsenostou,alebo len tak slovom.Teraz už len čakám kto sa nám sem ešte nastahuje po tej ponuke na tatoo

kambotattoo

KAMBO Tattoo – Piercing najlacnejšie tetovanie a piercing v BA
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk

ina

Ahoj damaxy, dlho som tu nebola a tak som sa dozvedela radostnu novinu-gratulujem srdečne!Máš teraz kopec radosti v rodine.Ja som bola dnes na kontrole na neurologii a dostal som nove lieky ale tu na fore som o nich počula uživala si ich aj ty ako si ich znašala?Vraj mam s tu chrbticu totalne zablokovanu tak treba to okrem tej homeopatieuživať myolastan a xanax 0,25g na uvolnenie.Musim ešte chodiť na cvičenie na rehabilitacie.No dufam že sa z toho trochu vyškriabem do dovolenky.V sobotu by sme mali vypadnuť na tyžden .

damaxy

navrhujem nevšímat pomýlených.Hyla liek zaberie,len trochu času.Bude to maličká zmena,no po mesiacoch choroby nemôžme čakat,že to bude hned.Ale všetko prejde.Jarka pozdravujem ta a aj ostatným prajem vela sily.

Jarka77

heh ty si tomu dala:-). Na nepijem ziaden alkohol. Hyla bud pripravena ze nie hned zacne ucinkovat mne sa ulavilo ze mi prisli na to co mi je odvtedy nemavam zachvaty. Bola som cely vikend na vidieku a bolo fajn. Aj ja mavam este hrcu v krku ale cvicim to dychanie nadych nosom pomaly podrzat dych a pomalicky vydychnut nosom velmi mi to vtedy pomaha a prejde to ten taky zvlasny stav trosicku strachu ci sa nadychnem ale vzdy si poviem to je len v hlave zaberie to a zaberie. :-). Krasny den vam prajem.

dorka

zanedlho bude pridana tema:problemy s alkoholom!!!

pridal:heh
:)))
teda co riesi alkohol?
minimalne prazdno v penazenke,nerealny pohlad na svet-ked rozprava alkohol a nie ten co ho pozil......dalo by sa este o tom popisat ale naco.

hyla

ahojte dievcata.bral uz niekto seroxat na panicku poruchu?ja prave zacinam a dufam ze zacne skoro ucinkovat.Citala som ze pomaha aj pravidelne cvicenie.Covy na to?vdaka.