Úzkosť

zitta

Ahojte dievčatá,
Ja tež veľmi čakám zimu,celkovo neznášam tie horučavy.Ten rozprašovač u mňa už dávno funguje,len ja používam z avonu na osvieženie celého tela. Je to elegantné,a vôbec mi nevadí keď na mňa kukajú. keď aj idem do takého mesta kde majú fontánu,pravideľne sa v tom osviežim. A ešte teraz vo veľkom kupujem zvlhčené utierky,perfektne pomáhajú,a osviežujú. Len ešte som nenašla ten pravý,niektoré sa lepia.
Ja som sa chytila do veľkého upratovania,mám vonku všetky matrace,a vo veľkom čistím celý dom. ale myslým na Vás,a určite sa ešte ukážem na fóre.
Majte sa:))))

zlata

ahoj inka.musim zareagovat na ten tvoj rozprasovac.so mnou chodi tiez stale a vsade kam idem.uz som pocul;a aj par narazok z okolia ze ma treba nafilmovat lebo to sa nevidi tak casto.ked su to znami ludia tak postriekam aj ich a ked neznami prejdem okolo.ale zas na druhu stranu moc mi to nepomaha.osviezi sice ale nesmiem byt na vzduchu viac ako 15 minut.viac mi pomaha mokre tricko a hlava ale zas tak nemozem ist medzi ludi.to mozem len v robote alebo doma.juj ako sa tesim na zimu jak male decko.pocitam dni.

ina

Čaute baby, damaxy niečo robia na poste tak mi nebude fungovať mail ale skusim založiť neaku inu schranku a ozvem sa.Zitka čitala som aj ja ten članok v novom čase a je to velmi podobne pretože panicka porucha je vlastne tiež fobia.Alebo vznika z fobii, či už je to strach zo seba, z choroby alebo strach o niekoho.Mrzi ma že ma niekto také negativne skusenosti z homeopatiou ako ma ornela ale na druhej strane by som ju tak nehanila.Aj ked opakujem homeopatia nie je liek na všetko le treba jej aj trochu rozumieť ako reaguje telo na homeopatiu.A už vobec by som si neordinovala taketo lieky sama.Bion 3 užívam aj ja a moja dcera už dlhodobo.Upravuje floru a mineraly v tele hlavne po silnom napore choroby a liekov.Chcela som ti ešte dať jeden tip na to teplo zitka.Ja nosím so sebou rozprašovač s vodou.Asi to znie blbo ale mne byvalo z tepla blbo a ked si troch postriekam tvar a ruky s tou vodou velmi to pomaha.Skus to najprv doma ked sa ti to zdá divne ale mne to poradila kamaratka a velmi to pomaha.Dám si ten rozprašovač do chladničky a ked idem do mesta zabalim si ho do alobalu aby mi to chvilu v kabelke vydržalo chladne.Držte sa baby !

škorica

Ja som tiež v pohode, práve som sa vrátila z kamoškinho bytu, ktorý som jej celý vyupratovala, lebo si zlomila ruku. Vtipné je to, že doma som už neupratovala 5 dní lebo je horko.

Jarka77

zittka ja ked som zacala mat zle stavy obehala som vselijakych lekarov v lekarni ze na prirodnej baze caje na nervy a pod ale nepomahalo fakt a potom som isla ku psychiatricke mohla som ist aj skor len som stracala cas ale nevadi uz sa citim omnoho lepsie. Drzte sa baby my nad tou pliagou vyhrame je vam to jasne :-)

Jarka77

ornella ja tiez radsej nic neriskujem lebo aj mne sama povedala psychiatricka ze treba lieky kolko bude treba radsej dlhsie ako kratsie lebo sa to vrati a povedala mi ze to beru niektori aj roky ja to beriem od maja a mam pokroky nemavam zachvaty prisla som vdaka aj damaxy dost v skorom stadiu tam.

Jarka77

škorica zittka presne to aj mne hovorila moja psychiatricka ze mam to cvicit 3min denne nadychnut sa zadrzat dych na niekolko sekund a pomalicky vydychovat a zabera to fakt.

Jarka77

mary13 beriem remood. Bravala som to rano a na obed polovicku ale vravela lekarka ze mam koncom mesiaca zacat jednu rano tak dnes som prvy krat vzala jednu rano a na obed nic.A vecer beriem frontin0,5 jednu tabletku je to take ako neurol