Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj dievcata.mam velku radost ze srsite vsetky optimizmom.asi je nejaka dobra aura okolo nas.aj ja som dnes povybavovala vsetko co som nestihla pocas tych horucav a vobec mi nebolo zle a to sme tu mali 31 stupnov.a k tym pribalovym letakom pri liekoch.ja ako typicky zdravotnik ich vobec necitam,lebo sa mi velakrat stalo ze este som nemala ani liek prehltnuty uz som mala nejaky vedlajsi priznak z letaka.,ale to je len moj nazor a skusenost.tak sa drzte a nech nam tie dobre dni vydrzia co najdlhsie.
Zitta,dobre si sa držala,Ked to prichádza spomen si ,nič sa ti nemôže stat,potvrdila by to damaxy, Jarka, Bella a spol.Len pekne zatvor oči,predýchaj,je to lahšie ako pri pôrode,sústred sa na zvuky okolo,počúvaj čo všetko sa mieša a dýchaj,o chvílu to prejde a potej chvíli zas bude dobre.Funguje to,presviedčaj sa .Co si stále opakujeme sa nakoniec stane pre nás pravdou.Takže bojujeme spoločne a vytrvalo.Každý den si zaslúžime pochvalu,za to že to tažké dokážeme odhánat.Pekný večer a ten vzduch je fantastický
Dobrý večer,ja by som ešte chcela k tým príbalovým letáčikom niečo,nežiadúce účinky sú popísané všetky,ktoré sa vyskytovali pri testoch,niektoré sa prejavia ,iné nie.Ja to čítam .Myslím,že všetci máme skúsenosti s touto chémiou a ked sa nejaká reakcia prejaví viem asi z čoho,druhá vec je oboznámenie sa s indikáciami,kontraindikáciami,niekde je upozornenie na užívanie s nejakými potravinami,ktoré áno,ktoré nie.Takže si myslím že je dôležité vediet o svojom lieku všetko.Stalo sa u nás v rodine,že lekárnik vydal iný liek na srdce ako bol predpísaný a prečítaním letáčika sme zistili,že sa niekde stala chyba.Takže tak.
seroxat mi veľmi pomohol, mení moju osobnosť z úzkostnej na takmer ľahostajnú, ale trvalo to viac ako 5 rokov. Dívam sa na svet s menším strachom - môj strach pochádzal z chorôb mojich blízkych v rodine, ale nemôžem povedať, že by zmizol úplne. Niekedy z ničoho - nič príde podnet a prejaví sa na zvýšenom tlaku, ktorý hneď pocítim a začnem mať ešte väčší strach. Stačí niekedy aj zmena počasia, zmena hladiny hormónov po menzese atď. Nemyslím, že sa toho zbavím úplne
Ahoj vsetci v tejto teme,
ste fakt dobre, Vase pokroky su jasne, super :o). K tym vedlajsim ucinkom liekov na letacikoch: musia byt uvedene vsetky vedlajsie ucinky. Cize aj tie, ktore sa pri testovani prejavili len u maleho poctu testovanych. To percento prejavu neziaduceho ucinku, ktore musi byt na letaciku uvedene, si nepamatam, ale je fakt male. Letaciky treba citat, ale nie vsetko pocitime, vela zalezi na nas :o). Pekny vecer
Ahojte všetci,pozdravujem Vás!!
Troška som bola odcestovaná,ale astále som na Vás myslela. Cestu som znášala veľmi dobre,aj keď som mala pre tým obavy.Teraz sa cítim ako hrdinka:)) Pozitívne myslenie asi pomáha,aj ja som stále na to myslela že sa mi nič nemôže stať,prečo by bolo práve teraz zle? Zatiaľ to zabralo,samozrejme lieky si užívam.
Podľa mňa nie je dobré vždy preštudovať príbalové letáky na liekoch,lebo tie vedľajšie účinky čo dopisujú? No niekedy je to hrôza. Ja samozrejme preštudujem všetko,ale môjmu manželovi si nikdy nemôžem povedať všetky vedľ.účinky,lebo by si nedal ani jednu tbl.na bolesť.
ina dakujem,neviem aké lieky máš ja som mala asentru spetný vychytávač serotonínu,moje nežiadúce učinky boli sucho v ústach,ale len nejaký čas po užití a naozaj nič také,to by som si pamatala.Iné liky myslím na iné choroby majú tiež aj vedlajsie účinky,doležité je ,že pomôžu.Ak by to bolo niečo extrémne tak by som potom konala.Inak pozor pri krčnej chrbtici na plávanie štýlom prsia s hlavou nad vodou,na chrbticu sa nedoporučuje.Myolastan som brala aj ja dobre mi urobil a ked mám zaseknuté,v krku tak mám na to dorsiflex,pomáha.Xanax je aj proti nervozite,takže si prečítaj letáčiky,ja tak vždy robím.Aby som sa zorientovala a ja ten xanax si dávam ale polovičku,ked mám nejaké vypatie,zubára,niečo náročné na psychiku.Pomáham si ako viem.Do dovolenky nam ešte prispej dákou radou alebo skúsenostou,alebo len tak slovom.Teraz už len čakám kto sa nám sem ešte nastahuje po tej ponuke na tatoo
Damaxy aj ja ta pozdravujem napisala som ti aj mail. Ina dufam ze sa z toho dostanes co najskor.
KAMBO Tattoo – Piercing najlacnejšie tetovanie a piercing v BA
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk
Ahoj damaxy, dlho som tu nebola a tak som sa dozvedela radostnu novinu-gratulujem srdečne!Máš teraz kopec radosti v rodine.Ja som bola dnes na kontrole na neurologii a dostal som nove lieky ale tu na fore som o nich počula uživala si ich aj ty ako si ich znašala?Vraj mam s tu chrbticu totalne zablokovanu tak treba to okrem tej homeopatieuživať myolastan a xanax 0,25g na uvolnenie.Musim ešte chodiť na cvičenie na rehabilitacie.No dufam že sa z toho trochu vyškriabem do dovolenky.V sobotu by sme mali vypadnuť na tyžden .