Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
alternativa vidim, že maš velky prehlad nemôžeš to bližšie špecifikovať?Aby som bola v obraze či ma vobec zmysel si to davať.Viem že niektore len potlačaju uzkosťa ine ju aj liečia ale neviem ktore :
Ahoj Ina,
pytas sa, ci xanax je take nieco ako seroxat. Nie je, maju rozne ucinne latky /seroxat ma uc. latku paroxetin a xanax alprazol/ a teda aj aspon z casti odlisne fungovanie. Xanax ma rovnaku ucinnu latku ako neurol, len su to rozni vyrobcovia. Pekny podvecer a drzte sa vsetky v tejto teme :o)
Ahojte ja som mala opacny problem zo zaciatku som brala paretin a na vecer neurol a spala som na nohach aj praci stale som bola unavena. Teraz beriem remood rano a vecer frontin 0,5 a je to ovela lepsie nie som ospala ani nemam problemy so zaspanim. Ale prve mesiace kym so si zvykla som bola strasne unavena. Dnes je mi fajn. Inac na mna ked to ide pomaly nadych zadrzim a vydych a prejde to. Dnes som mala ist k lekarke ale pobabralo sa mi auto tak sa musim preobjednat.
Ahojte,
Hyla skús večer čítať nejakú nudnú knihu,napr.cestopisy. ja to mám overené.Na spánok niekedy vplýva aj spln mesiaca,skús to sledovať. Keď ale už dlhšie trvá nespavosť,spýtaj sa doktora radšej,lebo nie sú dobré hocijaké kombinácie liekov.
Ja ako opatrovaťeľka som mala prípad s jednim ujkom,že keď sme mu dávali väčšiu dávku na ukludnenie,tým bol nervôznejší. A lieky na spanie u neho vôbec nezabrali,a sme z toho vyskúšali ozaj veľa druhov.
Ja som bola dnes u dr.pre lieky,dal ďalej ten atarax,a ostatné na pankreas.
Už sa troška ochladilo,držte sa,
a prajem veľa zdravia!!
damaxy, mail mi prišiel ale ten istý čo si mi poslala min.týždeň.nerozumela som ti ako to mysliš s tym xanaxom?Daš si pol z 0,25?To nie je také niečo ako ten seroxat?
Čau Hyla, ja keď som bola u doktorky s mojim problémom tak mi napísala Paretín a Seroxat, ale potom si uvedomila, že ja vlastne nemôžem spávať a zmenila seroxat na atarax.
ahoj damaxy.uz tretiu noc nemozem spat.zaspim okolo piatej a potom o siedmej uz musim vstavat.tak sa prechadzam a pocuvam hudbu aby som nemyslela na chorobu.moze to byt z liekov?seroxat.inak to dychanie pomaha.uz ked som v obchode tak sa snazim pravidelne dychat a pomaly,hovorim si ze to prejde a citam etiketky na konzervach.ide to coraz lepsie.len sa este stale bojim cestovat.to necham na potom.snazim sa koncetrovat a ucit lebo ma nahana cas.len som unavena pre ten spanok.neviem mam pit neake caje alebo co.inak som sa aj vyhodila vyrazkami.to bude asi z tych liekov.prajem pekny den.
To more modré ti prajem,oddych a zmena vzduchu robí vela a pomáha.Poslala som ti znova mail ale neviem či ho máš.Je to horšie ako so Slov.poštou.Aby sme boli zdravé musíme toho asi poskúšat viac,volačo už len zaberie.Fyzický a duševný stav sú zrastené dvojčatá,ked je zle jednému druhé sa pridá.Ked sa polepší aj druhé zareaguje.Pekný a spokojný den prajem všetkým na tejto téme
Ahojte!
Ina prajem ti príjemný oddych pri mori,určite tam bude fajn,aspoň si trocha oddýchneš. Mysli na nás:)))
Je dnes trocha lepší vzduch,ale vnútri je ešte dusno. Malo by sa ochladiť,možno aj nám to pomôže. Určite nie sú zdravé tie extrémne teplá. Ja sa už veľmi teším na jeseň,je to moje obľúbené ročné obdobie. Takú pestrosť farieb dokáže len príroda. Najradšej vtedy robím prechádzky po parkoch a po lesoch.
Je to krása!
Pozdravujem Vás,ahojte:)))
čaute baby, o tych letach je to všeliako ale ja to vnimamako zlatka.Ešte som ich ani poriadne neprehlatla a už som mala najmenej polovicu priznakov.Ale to je vlastne o tej panike všetko a dokanca dnes som si bola pre výsledky a vraj ma lekar pocit že to bude tetania ale neviem aky rozdiel je medzi tymi dvomi pliagami,ked som tu o nich čitala mam pocit že je to to iste len v červenom.Mala som taky blby vikend, zapal okostnice som dostala a trhali mi zub tak som bola zase trochu vyplašena alebo vynervačena?!Už je to v pohode len večer ked som si išla dať ten myoôastan tak som asi hodinu uvažovala či si to mam dať alebo nie.Myslela som si že pokazim tu liečbu homeopatikmi a bude mi neako divno.Ale nakoniec som si dala a zaspala som.Rano som si dala xanax a teraz idem kaderničke nech na to stale nemyslim.Lebo už mi cvakne z toho že rozmyšlam nad tymi liekmi čo to so mnou urobí.Ale myslim na to že v sobotu odchadzam pri more a budem plavať a plavať .VIem že štyl prsia nerobia dobre na tu chrbticu dnes mi to povedal aj doktor ale vraj to mam kombinovať dozadu a trochu sa jašiť vo vode a že nič nie je lepšie na to.Tak uvidim zajtra mam mať ešte vysledky z hrudnej chrbtice, lebo tam sa mu to zdalo najviac zablokované.Zdravim zittu a tešim sa s nou že to všetko dobre znaša dufam, že nam všetkym bude stale lepšie a lepšie.