Úzkosť

zitta

Ďakujem za odkaz,budem Ťa počúvať. Aj tak sa bojím sama si naordinovať všelijaké kombinácie. Raz som kúpila prírodné tabl.na nervy( asi persen) ale bolo mi z toho zle. Kupujem len vitamíny Bion 3, toto mi odporúčajú lekári brať dlhodobo.

ornella

Odkaz pre Zittu. Homeopatiká pôsobia ako očkovanie proti chrípke, kedy sa Ti v malom množstve do tela dostane vírus chrípky a tvoj organizmus si s ním musí poradiť. Ak nie tak tu chrípku dostaneš. Mám panickú poruchu a obsedantno-kompulz. poruchu a liečim sa už niekoľko rokov antidepresívami a ešte inými oblbovákami a tak som si povedala, že to skúsim s homeopatiou. Bola to moja veľká chyba. Dostala som sa znova na začiatok a zas začali úzkostné stavy a strach. Preto ti odporúčam aby si to neskúšala...

aj ja

Som rad,ze sa tu medzi vami najde dost tych,ktory su uz aspon na pol ceste za uspechom,nepaci sa mi ale,ze niektore z Vas sa velmi ponahlaju so snizovanim davok lieku,alebo dokonca s jeho vysadenim,aj ked u kazdeho z nas je prirodzena tuzba sa rychlo dostat z problemov a lieky odlozit,ale mozem vsetkym z vlastnej skusenosti potvrdit,ze sa nemusi bat zavislosti na lieku.

damaxy

ja si myslím,že ked sa naučíme brat aj psychickú chorobu ako prechodný,liečitelný stav,nebudeme tak trpiet.Kedysi angína a chrípka bol postrachom ludstva.Clovek aj tieto choroby spoznal,naučil sa ich liečit a teraz ked máme akože bežnú nemoc dokonca aj s antibiotikami chodíme aj do práce.Ciže doležité je poznanie ochorenia,jeho prejavy a pokoj pri liečbe.Naozaj panická porucha a úzkost to sú len stavy našho vedomia.Kedže človek už všeličo vyriešil aj toto zvládneme.Treba o tom hovorit,skúšat techniky na odstránenie stresu,menit zvyky,postoje a pohlad na život.A samozrejme chytat sa všetkého čo pomáha.Ja som nebola veriaca,ale ked mi bola zlo,tiež som si hovorila,panebože bud pri mne a pomôž mi.Využime všetko čo nás postaví na nohy.Dôležité je naučit sa oddychovat.Ja aj doma poviem,prosím vás nechjte ma potrebujem si oddýchnut.A viac sa nezaoberám ničím,mám len chvílku pre seba.niekedy stačí aj 15 minút.

zitta

Škorica,čítala som to v Novom čase pre ženy,ešte z minulého týždňa.Je to v článku Cestujete s lietadlom..
Tam síce píšu o fóbiách ale to súvisí s úzkozťou.

škorica

Ja mám atarax a Paretin. Práve dnes som bola na kontrole a lekárka mi povedala, že ešte jednu krabičku Ataraxu a potom ho začneme vysádzať. Potom budem brať len Paretin, ten sa beria aj rok a niekedy aj viac.Zitka, v akých noviánch si našla ten článok? P.S. Kedy sa už konečne ochladí?

zitta

Dnes som našla v novinách článok o úzkosti,tam to pekne vysvetlia,že pri úzkostných stavoch rapídne klesne krvny tlak,a preto tie príznaky závraty. Vtedy by sa malo nasadiť kludné dýchanie do brucha,lebo to upokojuje. a preto aj ten pocit dusenia. Ja som to napr.nevedeľa,troška ma to ukľudňuje,že neide o život:)))
Držte sa všetci,nechodte na slnko,je mimoriadne teplo.

zitta

Ahojte,
Máte pravdu že viera lieči,ja s tym mám tiež osobné skúsenosti. Som zistila keď cítim že iný potrebujú moju pomoc,tak dokážem sa starať o nich aj celé týždne,beztoho aby mi prišlo zle. To asi poznáte,keď niekto z rodiny je chorý,my sa obetujeme,a s radosťou sa staráme. Horšie je po tom,keby som už mohla oddychnuť,vtedy sa objavujú príznaky úzkosti.
Môj veľký problém je aj to,že som veriaca,ale do kostola nemôžem ísť,lebo neznášam ten nával ľudí.Už celé roky ma to trápi,začalo sa to s tym,že mi prišlo zle v kostole,musela som vyjsť. Potom som mala pocit že každý na mňa pozerá,a vidia ako sa trápim.A ešte nedokážem stáť na jednom mieste dlhší čas,musím byť stále v pohybe. Čakanie v ordinácii je pre mňa stašným trápením.Tak sa radšej objednám na čas.