Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte, aké máte skúsenosti s homeopatikom Sedatif?
Ahojte všetci,
Teší ma že sa cítite v pohode. Ja som už po uprataní,všetko mám vyleštené a mám z toho veľmi dobrý pocit. Ale som unavená ako kôň,dneska vegetujem. Aj po námahe môžu byť ťažkosti? Ja sa cítim akoby mi voľakto sedel na hrudi,neviem sa poriadne nadychnuť.a ja som to nezvykla mávať.
Damaxy,teším sa s tebou,mne sa často sníva o bábetkách,ale ja už mám veľkých.Každý nový život prinesie radosť.
škorica,si skvelá že pomáhaš kamoške,určite máš z toho dobry pocit,a ona si to zapamätá. Určite sa ti to vráti v dobrom.
Majte sa všetci,prežijeme spolu aj najväčšie horúčavy,lebo sme silnýýý:)))
Dakujem baby za povzbudenie pomaly koncim v praci idem domkou hura vikend. Bola som sa trosku potesit kupila som si tristvrtove pekne modre nohavice :-))
super jarka.prekonala si samu seba.si silna osobnost,len vydrz.
Vyborne, Jarka77. Ale to auticko je v tychto hicoch predsa len prijemnejsie :D.
Ahojte baby ja som mala vcera veget bola som so synovcami upratovala som a zavarala marhule den predtym velmi sa mi nechcelo a nakoniec ma to celkom bavilo. Ten ostrekovac som zvykla aj ja bravat na kupko inac celkom dobre znasam teplo v zime mi je velka zima ale kazda sme ina. Vcera baby som isla prvy krat po dlhom case v MHD-cke lebo chodim inac autom soferujema a preslo to uz nemam stavy ze musim vystupit alebo ist ku dveram lebo sa nenadychnem.Prajem vam vsetko dobre.Jarka
dakujem,dakujem.
Zlatka, nemusíš obdivovať aspoň mňa nie, ja doma robím to isté čo si písala ty.Ale tej kamoške som to sľúbila, tak nad tým už nerozmýšľaš keď sa ti aj nechce. To je ako keď ideš do práce musíš a hotovo. Potom si to doma zľahčíme. Damaxy aj ja sa pripájam ku gratulácii a prajem veľa zdravia celej rodinke.
dievcata ja vas obdivujem.ja si porobim bezne veci doobeda ak nie som v robote a poobede sa len spolu s ventilatorom presuvam od telky k pocitacu cez kupelnu.damaxy gratulujem k neterke prajem hlavne vela zdravia a stastny bezproblemovy zivot babatku aj mamicke.
ja neupratujem,ale vyváram kojenecké košielky,šijem vankúšik,periem a žehlím výbavičku,nedávno som doskladala kočík a každú chvílu vyvolávam sestre,čo majú v pôrodnici nové a ako sa moja malá neterka má k životu.Takže som naplnená radostou,a teším sa teším.